×
سیاسی
شناسه خبر : 230408
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 13:17
رژیم صهیونیستی زیر ضربات جمهوری اسلامی لِه شد؛ آمریکا سیلی سختی خورد

رهبر انقلاب با تبریک اتحاد فوق‌العاده ملت ایران؛

رژیم صهیونیستی زیر ضربات جمهوری اسلامی لِه شد؛ آمریکا سیلی سختی خورد

سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران منتشر شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سومین پیام تصویری پس از تهاجم رژیم صهیونی به کشور، خطاب به ملت ایران گفتند: 

«سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران. اوّلاً یاد شهیدان گران‌قدر حوادث اخیر را گرامی میدارم؛ سرداران شهید، دانشمندان شهید که حقّاً و انصافاً ارزشمند بودند برای جمهوری اسلامی و خدمت کردند و امروز در پیشگاه پروردگار، پاداش خدمات برجسته‌ی خودشان را دریافت می‌کنند ان‌شاءالله.

لازم میدانم به ملّت بزرگ ایران تبریک عرض بکنم. چند تبریک به ملّت عرض میکنم: یکی تبریک پیروزی بر رژیم جعلی صهیونیست. رژیم صهیونی با آن همه هیاهو، با آن همه ادّعا، در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و له شد. فکر اینکه چنین ضرباتی از سوی جمهوری اسلامی ممکن است بر رژیم وارد بشود، در ذهن آنها و مخیّله‌ی آنها خطور نمیکرد و اتّفاق افتاد. خدا را سپاس میگزاریم که به نیروهای مسلّح ما کمک کرد، توانستند از دفاع چندلایه‌ی پیشرفته‌ی آنها عبور کنند و بسیاری از مناطق شهری و نظامی آنها را زیر فشار موشکهای خودشان و با تهاجم قویّ سلاح پیشرفته‌ی خودشان با خاک یکسان کنند! این یکی از بزرگ‌ترین نعمتهای الهی است؛ این نشان‌دهنده‌ی آن است که رژیم صهیونیستی بداند که تعرّض به جمهوری اسلامی ایران برایش هزینه‌زاست، هزینه برای او ایجاد میکند، هزینه‌ی سنگین برای او به وجود می‌آورد و ایجاد میکند. و بحمدالله این اتّفاق افتاد؛ افتخارش متعلّق به نیروهای مسلّح و مردم عزیزمان است که این نیروهای مسلّح را از درون خود ایجاد کردند، تربیت کردند، پشتیبانی کردند و دست [قویّ] آنها را برای انجام یک چنین کار بزرگی فراهم کردند، قوی کردند.

تبریک دوّم مربوط به پیروزی ایران عزیزمان بر رژیم آمریکا است. رژیم آمریکا وارد جنگ مستقیم شد، چون احساس کرد که اگر وارد نشود، رژیم صهیونیستی بکلّی نابود خواهد شد. وارد جنگ شد برای اینکه او را نجات بدهد، لکن هیچ دستاوردی از این جنگ نداشت. به مراکز هسته‌ای ما حمله کردند ــ که البتّه این به طور مستقل درخورِ پیگیریِ جزائی در دادگاه‌های بین‌المللی است ــ امّا نتوانستند کار مهمّی انجام بدهند. رئیس‌جمهور آمریکا(۱) در شرح آنچه واقع شده بود بزرگ‌نمایی غیر متعارفی کرد، معلوم شد که به این بزرگ‌نمایی احتیاج دارد؛ هر کسی می‌شنید آن حرفها را، میفهمید که در زیر ظاهر این حرفها یک حقیقت دیگری وجود دارد. کاری نتوانستند انجام بدهند، به مقصودی که داشتند نتوانستند برسند و بزرگ‌نمایی میکنند تا حقیقت را بپوشانند و مکتوم نگه دارند. اینجا هم جمهوری اسلامی پیروز شد و متقابلاً جمهوری اسلامی سیلی سختی به گونه‌ی آمریکا نواخت؛ به یکی از پایگاه‌های مهمّ آمریکا در منطقه، پایگاه العُدید، حمله کرد و خساراتی وارد کرد. همان کسانی که در آن قضیّه بزرگ‌نمایی کرده بودند، در این قضیّه سعی کردند کوچک‌نمایی کنند، بگویند هیچ اتّفاقی نیفتاده، در حالی که اتّفاق بزرگی افتاده بود. اینکه جمهوری اسلامی دسترسی داشته باشد به مراکز مهمّ آمریکا در منطقه و هر وقت متقضی دانست علیه آنها اقدام بکند، این حادثه‌ی کوچکی نیست، حادثه‌ی بزرگی است، در آینده هم این حادثه قابل تکرار است؛ در صورتی که تعرّضی صورت بگیرد، هزینه‌ی دشمن و هزینه‌ی متعرّض قطعاً هزینه‌ی بالایی خواهد بود.

تبریک سوّم تبریک اتّحاد و اتّفاق فوق‌العاده‌ی ملّت ایران است. بحمدالله یک ملّت در حدود نود میلیون جمعیّت، یکپارچه، یک‌صدا، شانه‌به‌شانه، در کنار هم، بدون هیچ گونه تفاوتی در خواسته‌ها و در مقاصدی که ابراز میکنند، ایستادند، شعار دادند، حرف زدند، از رفتار نیروهای مسلّح حمایت کردند، بعد از این هم همین خواهد بود. ملّت ایران بزرگواری خودش را، شخصیّت برجسته و ممتاز خودش را نشان داد در این قضیّه و نشان داد که در هنگام لازم، یک صدا از این ملّت شنیده خواهد شد، و بحمدالله این اتّفاق افتاد.

نکته‌ای که من میخواهم به عنوان یک نقطه‌ی اساسیِ عرایضم عرض بکنم این است که رئیس‌جمهور آمریکا در یکی از بیاناتش و اظهاراتش گفت ایران باید تسلیم بشود. «تسلیم بشود»! بحث غنی‌سازی دیگر نیست، بحث صنعت هسته‌ای نیست، بحث تسلیم ایران است. البتّه این حرف برای دهان رئیس‌جمهور آمریکا خیلی بزرگ است. ایرانِ باعظمت، ایرانِ با این تاریخ، ایرانِ با این فرهنگ، ایرانِ با این عزم پولادین ملّی، اسم «تسلیم» برای یک چنین کشوری مایه‌ی استهزاء کسانی است که ملّت ایران را می‌شناسند. لکن این اظهار او یک حقیقتی را لو داد؛ آمریکایی‌ها از اوّلِ انقلاب با ایران اسلامی مشغول معارضه هستند، پنجه می‌افکنند، هر دفعه‌ای هم یک بهانه‌ای دارند: یک بار حقوق بشر است، یک بار دفاع از دموکراسی است، یک بار حقوق زن است، یک بار غنی‌سازی است، یک بار اصل مسئله‌ی هسته‌ای است، یک بار مسئله‌ی ساخت موشک است؛ بهانه‌های گوناگونی می‌آورند، امّا باطن قضیّه یک چیز بیشتر نیست و آن «تسلیم ایران» است. قبلی‌ها نمیگفتند این را، چون این قابل قبول نیست؛ در هیچ منطق بشری قابل قبول نیست که به یک ملّتی بگویند بیایید تسلیم بشوید، لذا آن را زیر عناوین دیگری پنهان میکردند. این شخص لو داد آن حقیقت را، نشان داد و فهماند که آمریکایی‌ها فقط به تسلیم ایران راضی میشوند و نه به کمتر از آن. و این یک نقطه‌ی مهمّی است! ملّت ایران بدانند [علّت] معارضه‌ی با آمریکا این است و این اهانت بزرگ به ملّت ایران را آمریکایی‌ها دارند و چنین اتّفاقی هم هرگز نخواهد افتاد؛ هرگز نخواهد افتاد.

ملّت ایران ملّت بزرگی است، ایران کشور قوی و پهناوری است، ایران دارای تمدّن کهنی است؛ ثروت فرهنگی و تمدّنی ما صدها برابر بیشتر از آمریکا و امثال آمریکا است. اینکه کسی توقّع کند که ایران تسلیم کشور دیگری بشود، این یکی از آن مهمل‌گویی‌های غلطی است که یقیناً مایه‌ی استهزاء افراد خردمند و افراد دانا واقع خواهد شد. ملّت ایران عزیز است و عزیز خواهد بود، پیروز است و پیروز خواهد بود به توفیق الهی. و امیدواریم خدای متعال این ملّت را در زیر سایه‌ی الطاف خودش همیشه با عزّت و شرف محفوظ بدارد، درجات امام بزرگوار را عالی کند و حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) را از این ملّت، راضی و خشنود کند و کمک آن بزرگوار، پشتیبان این ملّت باشد.»


 


اخبار مرتبط
اعتراض شدید ایران به تهدید رهبر معظم انقلاب از سوی آمریکا و اسرائیل
شنبه 1404/04/07 ساعت 10:26
اعتراض شدید ایران به تهدید رهبر معظم انقلاب از سوی آمریکا و اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل با ارسال نامه‌ای به دبیرکل، رئیس شورای امنیت و رئیس مجمع عمومی، تهدید مقامات آمریکا و اسرائیل علیه رهبر انقلاب را محکوم کرد و آن را نمونه آشکار تروریسم دولتی دانست و خواستار پاسخگویی قانونی عاملان شد.
رهبر معظم انقلاب: ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمی کنیم
سه‌شنبه 1404/04/03 ساعت 00:27
رهبر معظم انقلاب: ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمی کنیم
رهبر معظم انقلاب فرمودند: ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمی کنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمی شویم؛ این منطق ملّت ایران است. 1404/03/28
4 نکته از پیام دوم رهبر معظم انقلاب
شنبه 1404/03/31 ساعت 09:38
احسان صالحی
4 نکته از پیام دوم رهبر معظم انقلاب
در هفته نخست تجاوز رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب با دو پیام آرامش‌بخش، امیدآفرین و مقتدرانه، هم از ملت ایران تقدیر کردند و هم با افشای نقشه دشمن برای ایجاد آشوب داخلی همزمان با جنگ، بر اتحاد ملی، مشروعیت پاسخ دفاعی و هشدار قاطع به آمریکا تأکید کردند.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
بقایی : امنیت تنگه هرمز و آزادی کشتی‌های ایرانی مطالبه‌ای مشروع است
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
توقیف املاک شناسایی‌شده علی کریمی با دستور قضایی
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه
پروژه علمی برای تبدیل ضایعات لبنیات به مصالح ساختمانی
دوفوریتی | درد بیماری یک طرف؛ غصه‌ی قیمت دارو هم یک طرف
اعدام جاسوس موساد اعدام و عامل نفوذی در پروژه‌های علمی کشور
منشأ لکه نفتی اطراف جزیره خارک مشخص شد
اقتصاد، اینترنت و امنیت ملی
تجاوز به ایران و سرانجام سیاست در آمریکا
نوه جان اف کندی: واشنگتن در ایران شکست خورده است
فلیک: قهرمانی با برد مقابل رئال مادرید لحظه‌ای فراموش‌نشدنی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز 21 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
چرا تلاویو لغو توافق اسلو را دنبال می کند؟
ترامپ و گام بعدی؟!
آنچه لازم است درباره بیمه بیکاری بدانیم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 21 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
راه‌اندازی 500 دوربین ثبت تخلف جدید در پایتخت تا پایان سال
ادعاهای نتانیاهو علیه چین و خیال پردازی درباره ایران
20هزار استاد دانشگاه آزاد در نوبت دریافت اینترنت
کارشناس مسائل چین: پکن به دنبال حمایت عملیاتی از تهران بدون ورود به تنش نظامی است
ایرلاین های بین‌المللی همچنان از پرواز به اسرائیل اجتناب می‌کنند
راهبردهای عبور از کم‌آبی تهران
بحران «دست‌ودلبازی» در درمان؛ سرم و آنتی‌بیوتیک را هدر ندهید!
چین و آمریکا به دنبال برگزاری مذاکرات تجاری پیش از سفر ترامپ به پکن
سناتور آمریکایی: ایران اهرم فشار قابل توجهی در صحنه جهانی دارد
آخرین جزئیات از وضعیت پرداخت حقوق و معوقات پرستاران
چگونه مدارک گمشده خود را پیدا کنیم؟
در هوای گرم چقدر آب بنوشیم؟
جسد یکی از 2 سرباز آمریکایی مفقود شده در مراکش پیدا شد
نخست وزیر سابق قطر: ایران پس از حمله آمریکا و اسراییل قوی تر شده است
انسداد 3000 چاه غیرمجاز در تهران
توجیه لندن درباره اعزام ناو به خاورمیانه
نگرانی مقام سابق موساد از روند مذاکرات ایران_آمریکا