×
سیاسی
شناسه خبر : 230229
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/04 ساعت 10:47
ناکامی اسراییل و امریکا در تداوم جنگ علیه ایران

حسین علایی

ناکامی اسراییل و امریکا در تداوم جنگ علیه ایران

بالاخره پس از 12 روز جنگ اسراییل و امریکا با ایران، از صبح دیروز آتش‌بس برقرار شد. البته اسراییل به دنبال تداوم جنگ بود و به مزدوران خودش وعده تغییر نظام را داده بود و ترامپ هم به دنبال تسلیم بدون قید و شرط ایران بود، ولی آنها پس از چند روز جنگ به خوبی متوجه شدند که همه مردم ایران در برابر تجاوز جنایتکارانه اسراییل و امریکا به میهن‌شان متحد شده‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی: بالاخره پس از ۱۲ روز جنگ شبانه‌روزی اسراییل و امریکا با ایران، از صبح دیروز آتش‌بس برقرار شد و جنگ تحمیلی علیه مردم ایران به ظاهر خاتمه یافت.  البته اسراییل به دنبال تداوم جنگ بود و به مزدوران خودش وعده تغییر نظام را داده بود و ترامپ هم به دنبال تسلیم بدون قید و شرط ایران بود، ولی آنها پس از چند روز جنگ به خوبی متوجه شدند که همه مردم ایران در برابر تجاوز جنایتکارانه اسراییل و امریکا به میهن‌شان متحد شده‌اند و جمهوری اسلامی اجازه پیروزی به دشمن عنود را نخواهد داد. نماد مقاومت و اتحاد مردم با حضور در راهپیمایی‌های پس از نماز جمعه ۳۰ خرداد در همه شهرهای ایران به نمایش گذاشته شد. همچنین بسیاری از ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز علیه اسراییل واکنش نشان دادند و شاهی‌های فاسد مزدور اسراییل که به دنبال تحمیل حکومت استبدادی وابسته به امریکا و مزدور اسراییل بودند را نیز افشا کردند.  از طرفی اسراییل و امریکا انتظار داشتند که پس از ترور فرماندهان عالی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حمله به پایگاه‌های پدافند هوایی و مراکز موشکی، ایران قدرت واکنش نخواهد داشت و بلافاصله میدان را به اسراییل واگذار خواهد کرد.  اما واکنش و پاسخ ایران پس از چند ساعت و شروع حملات موشکی به اسراییل نشان داد که ساختار دفاعی ایران همچنان مستحکم است و با از دست دادن فرماندهان خود، همچنان قدرت وارد کردن ضربات خود به اهداف مشخص در اسراییل را دارد. 

پس از اینکه مشخص شد اسراییل قادر به شکست ایران نیست، ارتش امریکا نیز به‌طور مستقیم وارد جنگ با ایران شد و با ۱۲۵ هواپیمای نظامی در سحرگاه اول تیر ماه به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد تا صورت مساله هسته‌ای و موضوع مذاکرات با ایران را حذف کند.  اما ایران نه تنها تسلیم نشد، بلکه به مهم‌ترین پایگاه امریکا در خاورمیانه یعنی پایگاه هوایی العدید در قطر حمله کرد تا نشان دهد که توانایی دفاعی ایران برای دفاع از کشور همچنان برقرار است.

در عین حال دولت هم توانست کشور را به خوبی در شرایط جنگی اداره کند و دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نیز با تمام قوا در میدان حاضر بود. 
در چنین شرایطی ترامپ جنگ‌طلب به این نتیجه رسید تا به آتش‌بس تن دهد و افسار نتانیاهوی خونخوار را بکشد و بفهمد که مردم ایران همچنان معتقدند که چو ایران نباشد تن من مباد.


نظرات

آخرین اخبار
الگوی وحدت‌آفرین در ادراک سیاست خارجی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های البرز؛ آزادراه کرج - تهران قفل شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 10 مرداد 1405+ وضعیت استانها
قمار بزرگ ترامپ؛ آیا واشنگتن بهای جنگ انرژی را خواهد پرداخت؟
تأثیر مدیریت تعادلی رفتار کودکان با سبک فرزندپروری آگاهانه
العربیه: نیروهای آمریکایی خروج تدریجی از کردستان عراق را آغاز کردند
حمله هوایی صهیونیست‌ها به نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز غزه
تهدید امنیتی موجب بسته شدن بخشی از فرودگاه «دنور» آمریکا شد
ترکیب موثر زردچوبه در مقابله با سرطان
کم‌خوابی و بی‌خوابی چگونه ساختار مغز را تغییرمی دهند؟
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی