×
بین الملل
شناسه خبر : 229944
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/02 ساعت 19:07
هشدار نشریه آمریکایی به ترامپ درباره جنگ با ایران

هشدار نشریه آمریکایی به ترامپ درباره جنگ با ایران

نشریه آمریکایی فارن پالسی هشدار داد که گسترش عملیات نظامی آمریکا علیه ایران در صورت عدم وجود راهبرد دقیق، می‌تواند به شکست راهبردی واشنگتن منجر شود. این جنگ ممکن است پیامدهای ناخواسته و پرهزینه‌ای برای آمریکا به دنبال داشته باشد.

نورنیوز - گروه بین الملل: نشریه آمریکایی فارن پالسی در تحلیلی جامع نسبت به پیامدهای خطرناک جنگ احتمالی دولت ترامپ علیه ایران هشدار داد. این رسانه تأکید کرده است که اگر ایالات متحده دامنه عملیات نظامی خود علیه ایران را گسترش دهد، این جنگ ممکن است به یک شکست راهبردی و پرهزینه برای واشنگتن منجر شود. حملات اخیر آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران، از جمله تأسیسات زیرزمینی فردو، با هدف نابودی ظرفیت غنی‌سازی کشورمان انجام شده است. این اقدامات هماهنگ با ترور دانشمندان و فرماندهان نظامی ایران توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

نویسنده مقاله در فارن پالسی هشدار می‌دهد که تلاش واشنگتن برای رسیدن به اهداف گسترده‌تری مانند تغییر حکومت در تهران می‌تواند بسیار خطرناک باشد. این هدف که نتانیاهو به طور ضمنی آن را تأیید کرده ولی ترامپ هنوز رسماً اعلام نکرده است، تجربه شکست‌های مشابه در عراق و لیبی را در پی دارد که منجر به آشوب و بی‌ثباتی شده‌اند. همچنین فارن پالسی به ناتوانی غرب در مهندسی موفق سیاسی در جوامع دیگر اشاره کرده و می‌گوید آمریکا نباید خود را درگیر آینده سیاسی ایران کند، به خصوص وقتی هیچ اپوزیسیون قدرتمند و سازمان‌یافته‌ای وجود ندارد.

از سوی دیگر، این نشریه هشدار می‌دهد که واکنش تهران ممکن است بسیار شدید و غیرقابل پیش‌بینی باشد. یادآور می‌شود که پس از ترور شهید قاسم سلیمانی، گروه‌های مقاومت منطقه حملات متعددی علیه پایگاه‌های آمریکایی انجام دادند. یکی از سناریوهای خطرناک، تصمیم ایران برای بستن تنگه هرمز است که صادرات نفت را مختل می‌کند و واکنش شدید آمریکا و متحدانش را برمی‌انگیزد.

فارن پالسی همچنین به تهدید بلندمدت‌تر اشاره می‌کند که ممکن است حملات آمریکا انگیزه ایران را برای توسعه برنامه هسته‌ای و ایجاد قدرت بازدارندگی افزایش دهد. در پایان، هشدار داده شده که وسوسه گسترش اهداف به حوزه‌های حقوق بشر یا مهار نیروهای متحد ایران، اگر بدون منابع کافی دنبال شود، می‌تواند موجب شکست سنگینی برای آمریکا گردد.


اخبار مرتبط
کنگره آمریکا استفاده از واتس‌آپ را ممنوع کرد!
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 20:06
کنگره آمریکا استفاده از واتس‌آپ را ممنوع کرد!
مجلس نمایندگان آمریکا استفاده از اپلیکیشن واتس‌آپ را در کلیه دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد. به گفته دفتر امنیت سایبری کنگره، این پیام‌رسان تهدیدی جدی برای امنیت اطلاعات و کارکنان به شمار می‌رود و ممنوعیت آن اقدامی پیشگیرانه تلقی می‌شود.
واقعاً در آمریکا حزب ضدجنگ وجود دارد؟
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 19:48
واقعاً در آمریکا حزب ضدجنگ وجود دارد؟
نویسنده کتاب «پادشاهی وحشت؛ چگونه دوران پس از 11 سپتامبر، آمریکا را بی‌ثبات کرد و ترامپ را به‌وجود آورد»، با نگاهی تند و تحلیلی به اقدام اخیر آمریکا در بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران، از افول دیپلماسی، پوچی گفتمان ضد جنگ، و خطر یک سناریوی تجزیه‌طلبانه سخن می‌گوید.
بازگشت بیمارستان فارابی کرمانشاه به چرخه درمان پس از حمله صهیونیستی
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 18:53
بازگشت بیمارستان فارابی کرمانشاه به چرخه درمان پس از حمله صهیونیستی
پس از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان فارابی کرمانشاه، بیماران ویژه به صورت ایمن به مرکز امام رضا(ع) منتقل شدند. پس از تعمیر بخش‌های آسیب‌دیده، بیماران به فارابی بازگشته و درمان خود را ادامه می‌دهند.
رسانه‌های اسرائیلی: خسارات حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی حدود 1.35 میلیارد دلار است
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 17:02
رسانه‌های اسرائیلی: خسارات حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی حدود 1.35 میلیارد دلار است
رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده‌اند که حملات موشکی ایران خسارتی معادل 1.35 میلیارد دلار به اسرائیل وارد کرده و برخی زیرساخت‌های حیاتی اراضی آسیب دیده‌اند.
اعتراف بی‌سابقه خبرنگار بی‌بی‌سی از وسعت تخریب موشک‌های ایرانی در سرزمین‌های اشغالی+ فیلم
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 16:40
اعتراف بی‌سابقه خبرنگار بی‌بی‌سی از وسعت تخریب موشک‌های ایرانی در سرزمین‌های اشغالی+ فیلم
خبرنگار سی‌بی‌سی در گزارشش از خرابی‌های سرزمین‌های اشغالی در پی اصابت موشک‌های ایرانی توضیح داد: «انفجار این موشک‌ها به حدی شدید بوده که همه این ساختمان‌ها را خراب کرده و موج انفجار هم به شعاع بسیار زیادی ضربه زده.»
نظرات

آخرین اخبار
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد