×
بین الملل
شناسه خبر : 229816
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/02 ساعت 05:00
آیا ترامپ استیضاح می‌شود؟

آیا ترامپ استیضاح می‌شود؟

پس از حمله اخیر آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، الکساندریا اوکاسیو-کورتز، نماینده دموکرات نیویورک، به شدت بر اقدام ترامپ انتقاد کرده و آن را قابل استیضاح دانست. او این تصمیم را نقض روشن قانون اساسی و اقداماتی خطرناک دانست که می‌تواند به جنگی نسل‌سوز منجر شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در پی حمله نظامی آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای ایران، الکساندریا اوکاسیو-کورتز به عنوان یکی از نمایندگان پرچمدار لزوم پاسخگویی رئیس‌جمهور، نظرات تند و قاطعانه‌ای را بیان کرد. او در شبکه اجتماعی X نوشت: «تصمیم فاجعه‌بار رئیس‌جمهور برای بمباران ایران بدون مجوز، نقض جدی و آشکار از قانون اساسی و اختیارات جنگی کنگره است.

این اقدام، بدون شک نمایانگر دلایل کافی برای استیضاح می‌باشد.» طبق ماده اول قانون اساسی آمریکا، قدرت آغاز جنگ به کنگره تعلق دارد. با این حال، سوابق نشان می‌دهد که رؤسای‌جمهور از هر دو حزب به طور مکرر بدون کسب مجوزهای قانونی عملیات نظامی انجام داده‌اند.

شان کاستن، نماینده ایلینوی، هم به این موضوع اشاره کرد و عمل ترامپ را «تخلفی بی‌چون‌وچرا و مستوجب استیضاح» برشمرد. هاکیم جفریز، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان، بر لزوم برگزاری جلسه‌ای محرمانه در کنگره برای بررسی این اقدام تأکید کرد و گفت: «ترامپ باید بلافاصله کنگره را از جزئیات این عملیات آگاه کند.» همچنین کاترین کلارک، معاون رهبر اقلیت، اقدام اخیر را «غیرمجاز و غیرقانونی» تلقی کرد.

 

اخبار مرتبط
هم‌پیمان اسرائیل و مدعی حمایت از امت اسلام؛ تناقض گفتار و رفتار پادشاه اردن
جمعه 1404/04/06 ساعت 11:04
هم‌پیمان اسرائیل و مدعی حمایت از امت اسلام؛ تناقض گفتار و رفتار پادشاه اردن
اظهارات اخیر پادشاه اردن درباره دغدغه کشورش نسبت به مسائل امت اسلام، در حالی که روابط آشکار و گسترده‌ای با رژیم صهیونیستی دارد، با واکنش‌های طعنه‌آمیز و انتقادی کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه شده و تناقض در گفتار و رفتار او را زیر سؤال برده است.
نظامی که باید تغییر کند، آمریکاست؛ جایی که اشراری چون ترامپ حکومت می‌کنند
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 11:21
نورنیوز بررسی می‌کند؛
نظامی که باید تغییر کند، آمریکاست؛ جایی که اشراری چون ترامپ حکومت می‌کنند
دونالد ترامپ بار دیگر در توهمی کودکانه از تغییر حکومت ایران سخن گفته است؛ بی‌خبر از اینکه ملت ایران نه با تهدیدهای پوسیده عقب‌نشینی می‌کند و نه عظمت خود را از پشت میز کاخ سفید جستجو می‌کند. عظمت ایران، در مسیر مقاومت و استقلال است؛ مسیری که رؤسای جمهور آمریکا، یکی پس از دیگری در تلاش برای تخریبش شکست خورده‌اند.
طالبان حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد!
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 07:00
طالبان حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد!
وزارت امور خارجه طالبان به تازگی با صدور بیانیه‌ای، حملات نظامی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد. این گروه نسبت به بی‌ثباتی در منطقه ابراز نگرانی کرده و ضمن تأکید بر ضرورت احترام به حاکمیت ملی کشورها، این اقدام را نقض تمامیت ارضی ایران قلمداد کرد.
آژانس بین الملل: خسارت‌های وسیعی به تأسیسات هسته‌ای ایران وارد شده است
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 06:00
آژانس بین الملل: خسارت‌های وسیعی به تأسیسات هسته‌ای ایران وارد شده است
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد که خسارت‌های وسیعی به تأسیسات هسته‌ای ایران، از جمله اصفهان و فردو، وارد شده است. با این حال، جالب اینجاست که آنها هیچ افزایش سطح تابش رادیواکتیو در خارج از این سایت‌ها گزارش نکرده‌اند.
تونس: حملات به ایران باید متوقف شود!
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 05:20
تونس: حملات به ایران باید متوقف شود!
وزارت امور خارجه تونس با صدای قاطع به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد و خواستار توقف فوری این حملات شد. تونس تاکید کرده است که این تجاوزات هیچ توجیهی در قوانین بین‌المللی ندارند و باید بلافاصله متوقف شوند.
گزافه‌گویی و دفاع جنجالی ترامپ از اقدام تجاوزکارانه علیه ایران
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 23:04
گزافه‌گویی و دفاع جنجالی ترامپ از اقدام تجاوزکارانه علیه ایران
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از اقدام نظامی این کشور علیه تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران که بامداد یکشنبه اتفاق افتاد دفاع کرد؛ ادعایی که با موجی از محکومیت جهانی مواجه شده است.
قمار بزرگ و خطرناک ترامپ با حمله به ایران
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 19:45
قمار بزرگ و خطرناک ترامپ با حمله به ایران
نیویورک‌تایمز در گزارشی تحلیلی، حمله ترامپ به تأسیسات هسته‌ای ایران را یک قمار پرریسک‌ در تصمیمات دوران ریاست‌جمهوری او توصیف کرده و هشدار داده این اقدام می‌تواند پیامدهای شدید امنیتی برای ایالات متحده در منطقه به همراه داشته باشد.
آتش خشم دموکرات‌ها از تصمیم نظامی ترامپ علیه ایران
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 13:31
آتش خشم دموکرات‌ها از تصمیم نظامی ترامپ علیه ایران
نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از تصمیمات اخیر ترامپ، هشدار داد که اقدامات او می‌تواند ایالات متحده را وارد جنگی پرهزینه و طولانی کند. وی این رفتار را تهدیدی جدی برای آینده کشور و دلیلی برای استیضاح دانست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
X
آگهی تبلیغاتی