×
سیاسی
شناسه خبر : 229787
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/01 ساعت 22:05
بیش از 200 نقطه در استان تهران هدف تعرض رژیم صهیونی قرار گرفتند

بیش از 200 نقطه در استان تهران هدف تعرض رژیم صهیونی قرار گرفتند

استاندار تهران از حملات متعدد رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف پایتخت طی روزهای اخیر خبر داد. این حملات طی مدت زمان 10 روز گذشته انجام شده‌ است.

نورنیوز - گروه سیاسی: محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، شامگاه یکشنبه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در بازه‌ای ۱۰ روزه به بیش از ۲۰۰ نقطه در استان تهران تعرض کرده است.

معتمدیان، استاندار تهران، با تسلیت و ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان، گزارشی از حملات اخیر رژیم صهیونیستی ارائه داد و اعلام کرد: در این حملات، در طور مجموع، ۲۰۰ نفر شهید شامل ۱۰۸ مرد، ۳۹ زن، ۱۲ کودک و ۴۱ نفر نامشخص داریم و همچنین ۸۷۷ مجروح به مراکز درمانی اعزام شده‌اند.

وی گفت: این حملات به زیرساخت‌های حیاتی مردم، از جمله خطوط انتقال برق، آب و گاز، و مراکز حیاتی صورت گرفته است. در این بین، یکی از مراکز درمانی در تهران مورد تهاجم قرار گرفت که منجر به شهادت برخی شهروندان شد و شبکه صدا و سیما نیز مورد حمله قرار گرفت.

معتمدیان تصریح کرد: در پی این حملات، تدابیر فوری در استان انجام شده است. یک قرارگاه متشکل از ساختارهای مختلف در بدنه استانداری شکل گرفت که شامل قرارگاه اقتصادی و نیازمندی‌های کالاهای اساسی، قرارگاه حمل و نقل و سوخت، قرارگاه سیاسی و اجتماعی و قرارگاه اطلاع‌رسانی است، علاوه بر این، ستاد بحران تشکیل و پدافند غیرعامل در استانداری فعال شد. در حوزه پشتیبانی، ۲۵۵ اکیپ در حوزه‌های آب، برق، گاز و ارتباطات تشکیل شده و فعالیت‌های دستگاه‌های خدمت‌رسان نظیر ستاد بحران جمعیت هلال‌احمر و اورژانس با شدت بیشتری ادامه دارد.

معتمدیان تاکید کرد: نقاط آسیب‌پذیر در استان شناسایی و تدابیر لازم اتخاذ شده است، تا از تکرار چنین حملاتی و خسارت‌های بیشتر جلوگیری شود و امنیت و آرامش مردم بازگردد.

وی در خصوص اقدامات امنیتی استانداری تهران پس از تعرض رژیم صهیونیستی بر تضمین آرامش و تمهیدات امنیتی و انتظامی تاکید کرد و از همکاری فراجا و بسیج در تأمین امنیت، پیشگیری از سرقت و کنترل عوامل نفوذی خبر داد.

معتمدیان همچنین بر برقراری پست‌های ایست و بازرسی جهت حفظ نظم عمومی و مقابله با اقدامات عوامل معاند، و تشدید عملیات جمع‌آوری و طرد اتباع غیرمجاز تأکید کرد.

استاندار تهران افزود: ظرفیت اردوگاه‌های استان جهت این اقدامات افزایش یافته و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و حمل‌ونقل برای انتقال اتباع دستگیرشده به مرزهای کشور صورت می‌گیرد.

بخشودگی جرایم دیرکرد تسهیلات معوق از ابتدای خرداد تا پایان تیرماه

وی در زمینه رفاهی و مشکلات عمومی مردم، استاندار توضیح داد: پیگیری نارضایتی‌های عمومی در حوزه تأمین کالا، توزیع نیازهای معیشتی، تأمین و توزیع سوخت، فعالیت نانوایی‌ها و فروشگاه‌ها در اولویت است، همچنین، تمهیدات ترافیکی با همکاری پلیس راهور و پلیس راه فرماندهی‌های انتظامی تهران بزرگ، به‌خصوص در جاده‌های بین‌راهی، جهت تسهیل تردد مردم انجام شده است. برای بازار بزرگ تهران نیز هماهنگی کامل با اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی برای آغاز فعالیت صورت گرفته است.

معتمدیان درباره اقدامات اقتصادی گفت: قرارگاهی روزانه برای تأمین، رصد و پایش بازار تشکیل شده است، نظارت بر روند واردات کالا، اصلاح قیمت‌ها و تسریع در عرضه اقلام اساسی مانند روغن و برنج جزو برنامه‌ها است.

وی بر پخت حداکثری نانوایان و تأمین آرد لازم، بهره‌برداری سریع از آرد مازاد، و توزیع نان صنعتی تأکید کرد و گفت: همچنین، تدابیر ویژه برای حمل سریع آرد، واردات روزانه گوشت و مرغ، فعالیت تمامی کشتارگاه‌ها و واحدهای بسته‌بندی، و خدمت‌رسانی کامل به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار از دیگر اقدامات است که در جریان است.

معتمدیان اضافه کرد: در صورت قطعی سامانه‌ها، عملیات بازار نباید متوقف شود و به همین منظور، تدابیر لازم اتخاذ شده است.

وی اعلام کرد: در جهت همراهی با مردم، جرایم دیرکرد تسهیلات معوق مربوط به بخشودگی شده و از ابتدای خرداد تا پایان تیر، شامل حال تسهیلات خرد می‌شود.

رؤسای اتحادیه‌هایی که در زمینه نظارت بر بازار همکاری نکنند، عزل می‌شوند

نماینده عالی دولت در استان تهران گفت: در حوزه تأمین کالا و سوخت، فعالیت زنجیره‌های توزیع در تهران با همکاری اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی از روز ۳۱ فروردین آغاز شده است.

وی گفت: همچنین، برخی نانوایی‌ها به صورت دوگانه‌سوز تجهیز شده‌اند و امکان پیش‌بینی نانوایی‌های سیار برای رفع نیازهای اضطراری فراهم شده است.

معتمدیان اطمینان خاطر داد: مدیران استان هیچ کوتاهی نخواهند داشت و تلاش می‌کنند مشکلات معیشتی مردم برطرف شود.

وی افزود: در نهایت، تمامی ناظران بازار، در قالب گشت‌های مشترک تعزیرات و بازرسان، بر جلوگیری از احتکار، امتناع از فروش و گرانفروشی نظارت دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مردم می‌توانند موارد را از طریق سامانه‌های ۱۲۴ و ۱۳۶ گزارش دهند. برخورد قاطع با واحدهای صنفی خاطی، از جمله عزل رؤسای اتحادیه‌هایی که همکاری لازم را نداشتند، نیز در دستور کار قرار دارد.

معتمدیان بر اهمیت اطلاع‌رسانی صحیح و هماهنگی کامل بین دستگاه‌ها در این برهه حساس تأکید کرد و افزود: تمام امکانات و ظرفیت‌های استان در خدمت امنیت و رفاه شهروندان است.


همچنین طبق گزارش رسانه ها آمریکا و اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته به مناطق زیر حمله شده است:

  •  تبریز | سه نقطه | یک شهید
  • نطنز | تاسیسات هسته‌ای | بدون شهید (توسط آمریکا)
  • اصفهان | تاسیسات هسته‌ای | بدون شهید (توسط آمریکا)
  •  فردو | تاسیسات هسته‌ای | بدون شهید (توسط آمریکا)
  • قم | پادگان مصطفی خیمینی | ۴ شهید
  • اهواز | جاده اندیمشک | بدون شهید
  • کرمانشاه | حاشیه شهر | بدون شهید
  • نفت‌شهر سومار | ۵ شهید
  • بوشهر | ۲ نقطه در حوالی شهر | بدون شهید
  • قزوین | نقطه‌ای در حوالی شهر | یک شهید
  • شاهرود | نقطه‌ای در حاشیه شهر | بدون شهید
  • یزد | ۲ منطقه نظامی | بدون شهید

اخبار مرتبط
حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های کشور
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 21:05
حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های کشور
رئیس سازمان هلال احمر اعلام کرد: بیمارستان ولیعصر، بیمارستان فارابی، بیمارستان سوانح سوختگی مطهری، بیمارستان خاتم، مرکز بهزیستی، مرکز توانبخشی هلال احمر و ساختمان صلح هلال احمر تحت تاثیر حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.
شهادت 9 تن از نیروهای سپاه الغدیر یزد
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 21:00
شهادت 9 تن از نیروهای سپاه الغدیر یزد
در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به دو مرکز نظامی در یزد، 7 پاسدار و 2 سرباز وظیفه به شهادت رسیدند. روابط عمومی سپاه الغدیر با صدور اطلاعیه‌ای بر ادامه راه شهیدان و پاسخ قاطع به متجاوزان تأکید کرد.
هیچ کدام از مصدومان حمله دیشب آمریکا آلودگی پرتوی هسته‌ای نداشته‌اند
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 20:06
هیچ کدام از مصدومان حمله دیشب آمریکا آلودگی پرتوی هسته‌ای نداشته‌اند
حسین کرمان‌پور سخنگوی وزرات بهداشت اعلام کرد تمهیداد اورژانس‌های هسته‌ای از سال‌ها قبل صورت گرفته و هیچ کدام از مصدومان آلودگی پرتوی هسته‌ای نداشتند.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پادگان شهید صدوقی و نیروگاه شهید دشتی یزد
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 15:45
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پادگان شهید صدوقی و نیروگاه شهید دشتی یزد
پادگان شهید صدوقی و نیروگاه برق شهید دشتی یزد بامداد امروز هدف حملات هوایی قرار گرفتند؛ جزئیات خسارات احتمالی هنوز اعلام نشده است.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند