×
سیاسی
شناسه خبر : 229785
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/01 ساعت 21:30
خروج ایران از NPT در دستور کار مجلس قرار گرفت

خروج ایران از NPT در دستور کار مجلس قرار گرفت

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خواستار بازنگری در همکاری‌های ایران با این نهاد و خروج ایران از پیمان NPT شد.

نورنیوز - گروه سیاسی: ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی از برگزاری جلسه فوق‌العاده این کمیسیون در روز یکشنبه، یکم تیرماه ۱۴۰۴ با حضور اعضای کمیسیون، معاون سازمان انرژی اتمی و معاون وزیر امور خارجه خبر داد.

رضایی گفت: در ابتدای جلسه، معاون سازمان انرژی اتمی گزارشی از تجاوز سحرگاه امروز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان ارائه کرد و با اشاره به ابعاد فنی و امنیتی این حملات، اطمینان داد که تدابیر لازم برای کنترل اوضاع اتخاذ شده و جای نگرانی نیست.

به گفته رضایی، نماینده سازمان انرژی اتمی همچنین به گزارش‌های خلاف واقع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره کرد و تأکید نمود که مدیرکل این نهاد، رافائل گروسی، در هماهنگی کامل با متجاوزین عمل می‌کند.

وی با اشاره به فضای حاکم بر جلسه اخیر کمیسیون افزود در ادامه جلسه، معاون وزیر خارجه نیز گزارشی از اقدامات دیپلماتیک ایران در واکنش به تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد و برنامه‌های آتی وزارت خارجه را در خصوص پیگیری حقوقی و دیپلماتیک این اقدامات تبیین کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: اکثر اعضای کمیسیون به‌شدت از عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کردند و خواستار قطع همکاری یا تعلیق روابط با این نهاد شدند. همچنین بازنگری در پیمان NPT و عدم عضویت ایران در آن از مطالبات مشترک اعضا بود.

رضایی تصریح کرد: اعضای کمیسیون بر لزوم پاسخ قاطع، پشیمان‌کننده و متناسب به تجاوز آمریکا تأکید داشتند. مقابله‌به‌مثل و اقدامات بازدارنده، از جمله محورهای مورد اتفاق اعضا بود.

وی افزود: در بخش دیگری از جلسه، از تلاش‌های نیروهای مسلح در تنبیه رژیم صهیونیستی بابت اقدامات تروریستی، از جمله ترور دانشمندان هسته‌ای ایران، تقدیر و تشکر شد. تأکید شد که این دانشمندان چهره‌های علمی برجسته کشور بوده‌اند که هدف ترور ناجوانمردانه قرار گرفته‌اند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: پایان این جلسه، جمع‌بندی بر این بود که جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل حمله به تأسیسات حیاتی خود، هم در سطح میدانی و هم دیپلماتیک، با قدرت و بدون ابهام اقدام کند.


اخبار مرتبط
تصویب ممنوعیت استارلینک و جرم‌انگاری جاسوسی برای دشمنان ایران
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 17:24
تصویب ممنوعیت استارلینک و جرم‌انگاری جاسوسی برای دشمنان ایران
به‌موجب مصوبه جدید مجلس، استفاده از ابزارهای ارتباطی فاقد مجوز مانند استارلینک ممنوع شد و اقدامات جاسوسی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم، در حکم افساد فی‌الارض شناخته شد.
واکنش قاطع پزشکیان به تجاوز نظامی آمریکا: باید پاسخ دهند
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 21:00
واکنش قاطع پزشکیان به تجاوز نظامی آمریکا: باید پاسخ دهند
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در واکنش به درخواست رئیس‌جمهور فرانسه برای خویشتنداری تهران، تأکید کرد: آمریکا به ما تجاوز کرده و باید پاسخ آن را دریافت کند. وی با بیان اینکه ملت ایران هرگز تسلیم زور نخواهد شد، بر حق مشروع دفاع تأکید کرد.
حالا با NPT باید چه کنیم؟
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 18:19
نورنیوز از راهبردهای جایگزین ایران در مواجهه با ان‌پی‌تی گزارش می‌دهد
حالا با NPT باید چه کنیم؟
جهان امروز، جهانی است که قواعد آن را دیگر "معاهدات" تعیین نمی‌کنند، بلکه موازنه‌ها، اتحادها، و اراده‌های ملی قدرتمند تعیین‌کننده‌اند. ایران اگرچه هنوز می‌تواند در چارچوب NPT باقی بماند، اما باید بداند که امنیت هسته‌ای، از "حق" می‌آید، اما با "قدرت" محافظت می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
برادر کشی در ملایر/ قاتل دستگیر شد
تخلیه ساکنان می‌سی‌سی‌پی به دنبال انفجار و نشت آمونیاک
تلاش فیفا برای روسفید کردن ترامپ
ابلاغ مصوبه کاهش تعرفه واردات خودرو به دولت
کنسرت رایگان 5 خواننده پاپ در میدان انقلاب تهران
پزشکیان: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم
صابر کاظمی در خانه ابدی آرام گرفت/ واکنش مربیان تیم ملی به درگذشت ستاره والیبال ایران
“بن‌بست کنگره: بحران تعطیلی دولت و تأثیرات اقتصادی آن”
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد علوم پزشکی اعلام شد
قالیباف: گسترش روابط اقتصادی، اولویت ایران و پاکستان است
چت‌بات عاشق‌پیشه، پسر 14 ساله را به کام مرگ کشاند
فردا، آخرین فرصت برای ثبت نام در آزمون دکتری 1405
خبر خوش برای کارگران / واگذاری 100 هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن کارگری
غیبت ترامپ در نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی
95درصد پروانه‌ای‌ها حاصل ازدواج فامیلی‌اند
هشدار هواشناسی برای گروه‌های حساس / آلودگی هوای تهران شدت گرفت
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
بازگشت تونی بلر به خاورمیانه؛ نقشه تازه غرب برای لبنان
900 هزار ایرانی در انتظار تشرف به حج تمتع قرار دارند
آیا جولانی و انس خطاب لغو تحریم‌ می‌شوند؟
دیدار سفرای ایران، چین و روسیه در وین
پلمب پاساژهای آلومینیوم و شانزلیزه به کجا رسید؟
معمار امپراتوری ترس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(121) «پارس آباد»
جزئیات تازه از انفجار مهیب در پمپ بنزین عجب‌شیر
سامانه بازارگاه بستر فساد شد/ فروش نهاده‌های دامی به مرغداران با دو برابر قیمت
انفجار مهیب در نیویورک پس از آتش‌سوزی زباله‌ها
خط‌ و نشان واشنگتن برای بغداد؛ آمریکا به دنبال تغییر معادله سیاسی در عراق
موج جدید حملات اسرائیل به قنیطره / افزایش آدم‌ربایی در سوریه
منابع مورد نیاز اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم تامین شد
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل کشور در مرز فرسودگی قرار دارد
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
تهران به سوی آینده سبز : 2500 هکتار برای انرژی خورشیدی
ماجراجویی ترامپ در منطقه
جزئیاتی تازه از آزمون استخدامی جدید
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آن‌ها قطع شده است
واکنش سپاه به شایعه‌ دستگیری برخی پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه
تهدید ترامپ علیه شهردار مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد
اعتراض مدنی مهاجران
مردمان الفاشر قربانیان خاموش معادن طلا
جهش پزشکی در درمان ناباروری / امیدهای تازه برای زوج‌های ایرانی
روز فرهنگ عمومی
X
آگهی تبلیغاتی