×
بین الملل
شناسه خبر : 229771
تاریخ انتشار :

قمار بزرگ و خطرناک ترامپ با حمله به ایران

نیویورک‌تایمز در گزارشی تحلیلی، حمله ترامپ به تأسیسات هسته‌ای ایران را یک قمار پرریسک‌ در تصمیمات دوران ریاست‌جمهوری او توصیف کرده و هشدار داده این اقدام می‌تواند پیامدهای شدید امنیتی برای ایالات متحده در منطقه به همراه داشته باشد.

نورنیوز - گروه بین الملل : به گزارش نیویورک‌تایمز، حمله دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران، یک قمار بزرگ و بی‌سابقه در تاریخ ریاست‌جمهوری او محسوب می‌شود؛ اقدامی که می‌تواند به یکی از خطرناک‌ترین تصمیم‌های استراتژیک آمریکا در منطقه تبدیل شود.

این رسانه آمریکایی تأکید کرده این تصور ترامپ که او می‌تواند هرگونه واکنش مقابل ایران به مواضعش در منطقه را دفع کرده و شانس‌های تهران برای احیای برنامه هسته‌ای را هم از بین برده است، یک تصور غیرواقعی و خطرناک است.

در ۲ دهه گذشته، ایالات متحده از تحریم‌ها، خرابکاری، حملات سایبری و مذاکرات دیپلماتیک برای کند کردن پیشرفت برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده است.

به گزارش رسانه آمریکایی، بی‌شک دستور ترامپ برای حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای یک کشور مستقل، احتمالاً خطرناک‌ترین ریسک دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش است.

بر اساس این گزارش، نخستین قمار ترامپ این است که او شرط می‌بندد هرگونه واکنش انتقام‌جویانه ایران در منطقه را دفع خواهد کرد؛ حال‌ آنکه بیش از ۴۰ هزار نیروی آمریکایی در پایگاه‌های مختلف در منطقه مستقر هستند. همه این نیروها در محدوده موشک‌های تهران قرار دارند.

اما بزرگ‌ترین قمار ترامپ این است که باور دارد تمام شانس‌های ایران برای بازسازی برنامه هسته‌ای‌اش را نابود کرده است. این یک هدف بلندپروازانه است، زیرا به گزارش رسانه آمریکایی، ایران به وضوح اعلام کرده اگر مورد حمله قرار گیرد، از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای خارج خواهد شد و برنامه وسیع خود را زیرزمینی خواهد کرد.

رسانه آمریکایی هشدار می‌دهد که پس از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، «بعید نیست که تهران دانشمندان هسته‌ای را به زیرزمین برده و برنامه‌ای مخفی را دنبال کند تا به قدرت بازدارندگی هسته‌ای دست یابد».


اخبار مرتبط
موج محکومیت جهانی علیه تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 09:03
موج محکومیت جهانی علیه تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران
تجاوز نظامی بامداد امروز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران که برخلاف اصول حقوق بین‌الملل و تعهدات معاهده NPT صورت گرفت، موجی از انتقاد و محکومیت را از سوی مقامات سیاسی، تحلیلگران و شخصیت‌های اجتماعی در آمریکا و سایر کشورها برانگیخت.
آیا ترامپ استیضاح می‌شود؟
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 05:00
آیا ترامپ استیضاح می‌شود؟
پس از حمله اخیر آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، الکساندریا اوکاسیو-کورتز، نماینده دموکرات نیویورک، به شدت بر اقدام ترامپ انتقاد کرده و آن را قابل استیضاح دانست. او این تصمیم را نقض روشن قانون اساسی و اقداماتی خطرناک دانست که می‌تواند به جنگی نسل‌سوز منجر شود.
شکاف عمیق حزبی: نمایندگان کنگره در برابر حمله به ایران دو دسته شدند!
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 04:50
شکاف عمیق حزبی: نمایندگان کنگره در برابر حمله به ایران دو دسته شدند!
حمله اخیر آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای ایران، دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان را به شدت در مقابل هم قرار داده است. در حالی که دموکرات‌ها این اقدام ترامپ را غیرقانونی می‌دانند، جمهوری‌خواهان از آن حمایت کرده و بر حق رئیس‌جمهور در دفاع از کشور تأکید می‌کنند.
گزافه‌گویی و دفاع جنجالی ترامپ از اقدام تجاوزکارانه علیه ایران
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 23:04
گزافه‌گویی و دفاع جنجالی ترامپ از اقدام تجاوزکارانه علیه ایران
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از اقدام نظامی این کشور علیه تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران که بامداد یکشنبه اتفاق افتاد دفاع کرد؛ ادعایی که با موجی از محکومیت جهانی مواجه شده است.
وزیر خارجه ترکیه: حمله آمریکا، نقض آشکار حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد بود
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 22:45
وزیر خارجه ترکیه: حمله آمریکا، نقض آشکار حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد بود
وزیر خارجه ترکیه حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران را شدیداً محکوم کرد و این اقدام را نقض فاحش منشور ملل متحد و قوانین بین‌المللی دانست که می‌تواند به ناامنی گسترده‌ای در منطقه و جهان منجر شود.
نگرانی آمریکا برای واکنش ایران مقابل حملات دیشب
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 10:35
نگرانی آمریکا برای واکنش ایران مقابل حملات دیشب
وال استریت ژورنال با استناد به منابع آمریکایی نوشت: دولت ترامپ به ایران پیام داده که حملات اخیر با هدف تغییر نظام انجام نشده و تنها یک اقدام محدود بوده است. هم‌زمان، تحلیلگران این اقدام را نمایشی و فاقد ارزش راهبردی توصیف کرده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
X
آگهی تبلیغاتی