×
ورزشی
شناسه خبر : 229712
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/01 ساعت 11:36
کمیته ملی المپیک: حمله آمریکا به ایران نقض آشکار حقوق بین‌الملل است

کمیته ملی المپیک: حمله آمریکا به ایران نقض آشکار حقوق بین‌الملل است

در پی حملات اخیر ایالات متحده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، کمیته ملی المپیک با صدور بیانیه‌ای رسمی این اقدامات را به شدت محکوم کرد و بر آمادگی جامعه ورزش کشور در دفاع از میهن و دستاوردهای علمی و هسته‌ای جمهوری اسلامی تأکید کرد.

نورنیوز - گروه ورزشی: کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای رسمی، حملات ایالات متحده آمریکا به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را به شدت محکوم کرد. این بیانیه در پی تجاوز اخیر آمریکا به مراکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان منتشر شده است.

در این بیانیه آمده است: «پس از حملات رژیم جعلی و منحوس صهیونی به کشورمان که به شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان، زنان، کودکان، ورزشکاران و مردم عادی انجامید و پاسخ قاطع و قدرتمندانه نیروهای جان بر کف مسلح کشورمان به این تجاوزگری، هوشیاری و بیداری مردم و افزایش حفظ وحدت و یکپارچگی ملت بزرگ ایران در زیر سایه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مدت زمانی کوتاه نشانه‌های شکست را در کشور متجاوز مهیا ساخت.»

در ادامه، بیانیه به نقش پنهان ایالات متحده در این تنش‌ها اشاره کرده و تصریح می‌کند: «پس از محکومیت برخی کشورها و افکار عمومی جهانی به تجاوزات رژیم کودک‌کش صهیونی، کشور متجاوز آمریکا در حمایت از این رژیم جعلی و برای تحت پوشش قراردادن شکست‌ها و اشتباهات محاسباتی‌شان، بر خلاف موازین حقوقی که همواره دم از آن می‌زنند، ضمن تعدی به تمامیت ارضی کشورمان، اقدام به بمباران سایت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان... نمود.»

کمیته ملی المپیک در بخش دیگری از بیانیه بر ایستادگی ملت ایران و جامعه ورزشی کشور تأکید کرده است: «کمیته ملی المپیک ضمن محکومیت این اقدام سخیف و خلاف موازین بین‌المللی اعلام می‌دارد مردم عزیز و همیشه بیدار ایران بخصوص نیروهای مقتدر و جان بر کف مسلح و جامعه ورزش کشور تا پای جان برای دفاع از مام میهن و مراکز علمی، ورزشی، درمانی، نظامی، هسته‌ای، صنعتی و... آمادگی داشته...»

در پایان، کمیته ملی المپیک از نهادهای بین‌المللی خواست موضع‌گیری روشنی در برابر این تجاوزات داشته باشند: «ضمن انتظار از مجامع جهانی به خصوص کمیته بین‌المللی المپیک و سازمان‌های بین‌المللی ورزشی در محکومیت اقدامات ضد بشری و ضد صلح جهانی رژیم جنایتکار آمریکا و فرزند نامشروعش رژیم صهیونی، بدون تردید اقدامات تجاوزکارانه این‌چنینی... خللی در اراده پولادین مردم... وارد نمی‌کند.»


اخبار مرتبط
سکوت معنادار ژاپن در قبال حمله آمریکا به ایران
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 16:04
سکوت معنادار ژاپن در قبال حمله آمریکا به ایران
ژاپن با ابراز نگرانی شدید نسبت به تحولات اخیر در منطقه، از اعلام حمایت از حمله نظامی آمریکا به ایران خودداری کرد.
نخست‌وزیر انگلیس از حمله به مراکز هسته‌ای ایران دفاع کرد
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 13:22
نخست‌وزیر انگلیس از حمله به مراکز هسته‌ای ایران دفاع کرد
نخست‌وزیر انگلیس در بیانیه‌ای رسمی از اقدام نظامی آمریکا علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران حمایت کرد.
لندن: در حمله آمریکا به ایران مشارکت نداشتیم
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 13:11
لندن: در حمله آمریکا به ایران مشارکت نداشتیم
وزیر تجارت بریتانیا با اشاره به اطلاع قبلی کشورش از حملات آمریکا به ایران، اعلام کرد لندن در این عملیات دخالتی نداشته و مجوز استفاده از پایگاه‌های نظامی خود را نیز صادر نکرده است. او همچنین بر لزوم باز نگه داشتن تنگه هرمز در تعاملات منطقه‌ای تأکید کرد.
اصابت دقیق موشک‌های بالستیک سپاه به مراکز فرماندهی اسرائیل
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 13:00
اطلاعیه شماره 16 روابط عمومی سپاه:
اصابت دقیق موشک‌های بالستیک سپاه به مراکز فرماندهی اسرائیل
در پی حملات گسترده جمهوری اسلامی ایران به اهداف کلیدی رژیم صهیونیستی، روابط عمومی سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه شماره 16 اعلام کرد موج جدیدی از حملات موشکی با استفاده از موشک‌های پیشرفته خیبرشکن انجام شده و مراکز فرماندهی و فرودگاه بن‌گوریون را در هم کوبیده است.
بازدید اصحاب رسانه از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما + فیلم
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 12:45
بازدید اصحاب رسانه از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما + فیلم
چند روز پس از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، اصحاب رسانه از این محل بازدید کردند. این اقدام با هدف نمایش ایستادگی رسانه ملی و آگاهی‌بخشی از میزان خسارات وارده انجام شد.
گروسی خواستار نشست اضطراری درباره ایران شد
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 12:32
گروسی خواستار نشست اضطراری درباره ایران شد
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در واکنش به تحولات اخیر مرتبط با ایران اعلام کرد که تلاش دارد نشست اضطراری شورای حکام آژانس را برای فردا برگزار کند.
سازمان انرژی اتمی: آژانس باید بی‌عملی را کنار بگذارد
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 12:25
سازمان انرژی اتمی: آژانس باید بی‌عملی را کنار بگذارد
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در نامه‌ای رسمی به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خواستار محکومیت حملات غیرقانونی آمریکا به تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان شد و از آژانس خواست تا به وظایف اساسنامه‌ای خود در قبال این نقض آشکار حقوق بین‌الملل عمل کند.
خودزنی چندباره پدافندی رژیم صهیونیستی + فیلم
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 12:07
خودزنی چندباره پدافندی رژیم صهیونیستی + فیلم
سخنگوی ارتش اسرائیل اذعان کرد که یک موشک هنگام رهگیری موشک های ایرانی از کار افتاده و در حیفا سقوط کرده است.
تغییرات بازار طلا و ارز در خردادماه 1404
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 11:47
تغییرات بازار طلا و ارز در خردادماه 1404
بازار ارز و رمزارز در خردادماه 1404 با نوسانات چشمگیر روبه‌رو شد. افزایش محسوس قیمت ارزهای خارجی همزمان با توقف معاملات سکه و طلا، در کنار افت قابل توجه ارزهای دیجیتال از جمله بیت‌کوین و دوج‌کوین، نشان‌دهنده التهابات عمیق در فضای اقتصادی منطقه‌ای است.
آژانس: حمله به تأسیسات ایران نشتی رادیواکتیو نداشت
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 10:20
آژانس: حمله به تأسیسات ایران نشتی رادیواکتیو نداشت
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد پس از حمله آمریکا به سه مرکز هسته‌ای ایران، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد اثری از افزایش تشعشعات رادیواکتیو در خارج از این سایت‌ها مشاهده نشده است.
ادعای جنجالی ترامپ: حمله موفق به فردو، نطنز و اصفهان را انجام دادیم
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 04:28
ادعای جنجالی ترامپ: حمله موفق به فردو، نطنز و اصفهان را انجام دادیم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی مدعی حمله هوایی موفق ایالات متحده به سه سایت هسته‌ای ایران شد و گفت همه هواپیماها از حریم هوایی ایران خارج شده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد