در

البرادعی: برجام ضمانت کامل صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران بود

مدیرکل اسبق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تحولات اخیر تأکید کرد که توافق هسته‌ای 2015، تضمین‌های کافی برای جلوگیری از تولید سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران را فراهم کرده بود.

البرادعی: برجام ضمانت کامل صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران بود
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: محمد البرادعی، مدیرکل سابق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با اشاره به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ (برجام) گفت: این توافق ضمانت‌هایی کامل و شفاف برای اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران پیش‌بینی کرده بود.

وی افزود که خروج آمریکا از این توافق در سال ۲۰۱۸، شرایط را به سمت تنش و بحران سوق داده است. البرادعی با ابراز نگرانی از تحولات اخیر، هشدار داد که تلاش‌ها برای حل مسائل هسته‌ای از طریق تنش‌های نظامی و جنگ، منطقه را به خطر جدی خواهد انداخت و این راه، تلاش بیهوده برای بازگرداندن وضعیت به قبل است.


ارسال نظر