×
سیاسی
شناسه خبر : 229511
تاریخ انتشار : شنبه 1404/03/31 ساعت 09:48
هنر جنگیدن پاک!

محمدکاظم انبارلویی

هنر جنگیدن پاک!

در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی، ایران نه‌تنها با ضربات دقیق و قدرتمند نظامی معادلات دشمن را برهم زد، بلکه در عرصه رسانه و وحدت ملی نیز حماسه‌ای نو خلق شد. هنر جنگیدن ایرانیان در زمین و آسمان، نماد تازه‌ای از اقتدار، خلاقیت و همبستگی در برابر ائتلاف ظلم است.

نورنیوز-گروه سیاسی: ۱- از جمعه گذشته تاکنون جهان شاهد یک رویارویی جدی بین جبهه حق علیه جبهه باطل است. با تجاوز رژیم اشغالگر قدس به خاک مقدس جمهوری اسلامی این مقابله شکل گرفت. اگر بخواهیم علت ورود رژیم صهیونیستی را به این معرکه تحلیل کنیم این بیان صدراعظم آلمان در تبیین علت این حادثه کفایت می‌کند که گفت: اسرائیل کارهای کثیف غرب را انجام می دهد.

جهان امروز در برابر این کثافت کاری ایستاده است و نزدیک به دو سال است ملتها و اغلب دولت های جهان، رژیم صهیونیستی را به خاطر ارتکاب جنایات جنگی و دست یازیدن به«جنگ کثیف» محکوم کرده است.

۲- امروز جهان شاهد هنر جنگیدن ایرانیان است. رژیم صهیونیستی فکر می‌کرد با الهام از هیتلر در جنگ جهانی دوم با دست‌زدن به "جنگ برق‌آسا و غافلگیرانه" می‌تواند به کارهای کثیف غرب  و موجودیت نامشروع خود ادامه دهد.

واکنش فرانسه در جنگ جهانی دوم در برابر تاکتیک جنگ برق‌آسا تسلیم در برابر دشمن بود. تصمیم ژنرال پتن نماد این تسلیم بود.

اما در ایران در کمتر از چند ساعت با ترمیم سریع و به موقع فرماندهی جنگ، واکنش به تجاوز صورت گرفت و ورق به سرعت برگشت.

ترور فرماندهان نظامی و ترور دانشمندان هسته‌ای و ضربه به برخی تأسیسات زیرساختی در ساعات اولیه جنگ کثیف، واقعا یک شوک بود!

اما سازه نظامی ما در دو بال ارتش و سپاه، به گونه‌ای است که هر کس در این سازه نفر دوم است، به محض به زمین افتادن پرچم از دست یک سردار، سردار دیگری پرچم را در دست خواهد گرفت.

۳- پنج روز است نبرد در آسمان با روشن‌شدن نتایج آن در زمین ادامه دارد. آسمان سرزمین‌های اشغالی در تسخیر و تصرف سپاه و ارتش است. رژیم رو به زوال اسرائیل شگفتانه‌های عملیاتی ترکیبی و تصاعدی سپاه و ارتش را در ویرانه‌های حیفا و تل‌آویو و دیگر نقاط سرزمین‌های اشغالی نمی‌تواند آمارگیری کند. آماری که رسانه‌های کنترل‌شده و سانسورشده آن‌ها گزارش می‌دهند چیزی شبیه ویرانه‌های غزه است.

امروز دنیا شاهد خلاقیت‌های شگفت‌انگیز فرزندان سلحشور ایران و دانشمندان متعهد این سرزمین است که همگان را بهت‌زده کرده است. بارانی از پهپادها همراه با خشاب‌های موشکی که تعداد آن را نمی‌توانند احصاء کنند، بر روی صهیونیست ها فرود آمده است. اصابت این حجم از موشک‌ به هدف‌های از پیش تعیین شده، پدافند دشمن را مثل آبکش سوراخ کرده است.

موشک‌های نقطه‌زن ایران بدون هیچ مانعی به اهداف نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و یا به قول سخنگوی ارتش رژیم نقاط حساس فرود می‌آیند به طوری که موج فرار صهیونیست‌ها از دریا را رقم زده است.

۴- همه می‌پرسند نتیجه این جنگ چه می‌شود؟ هاآرتص به این سؤال یک پاسخ دقیق داده است. هاآرتص می‌نویسد: اسرائیل با گریه و پشیمانی از جنگ با ایران خارج می‌شود. دیروز رژیم اعلام کرد هیچ‌کس حق خروج از اسرائیل را ندارد!

رسانه‌های عبری زبان اعتراف کرده‌اند که: سامانه‌های پدافندی عمل نمی‌کند و سرزمین‌های اشغالی توسط موشک‌های ایران شخم زده می‌شود.

۵- ترامپ در حالی دست به اهانت به مرجعیت امت اسلام زده که از عواقب آن بی‌خبر است. او در حالی رجزخوانی در جنگ را ادامه می‌دهد که پرچم ایران در کنار پرچم فلسطین در اجتماعات جهانی بوسیده می‌شود و از آن به عنوان پرچم خدا یاد می‌شود.

بیانیه علمای نجف در پاسخ به اهانت ترامپ و تهدید علما شنیدنی است که نوشتند: تعرض به مرجعیت امام خامنه ای که نماد هدایت و وحدت و وجدان بیداری امت اسلام است آتشی به پا خواهد کرد که خاموش شدنی نیست.

۶- آخرین اخبار جنگ حاکی است ورود نیروهای مسلح به وادی تنبیه دشمن و عبور از وادی بازدارندگی سامانه پدافندی، رژیم را به خودزنی انداخته است و به کارگیری سلاح‌های جدید و باز شدن میدان‌های جدید در جهان شاهد هنر جنگیدن پاک ایرانیان خواهد بود.

ترامپ و نتانیاهو به‌عنوان دو جنگ‌طلب و جنگ‌افروز در گرداب «بیچارگی»افتاده‌اند. آن‌ها حتی فرصت پیدا نخواهند کرد دست‌ها را به علامت تسلیم بالا ببرند.

۷- حمله رژیم به ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما نهایت استیصال و بیچارگی آن‌ها را واتاب داد. از دل این حمله حماسه‌ای خلق شد که سرفصل جدیدی از جنگ نرم رسانه ملی علیه تبهکاری‌های رسانه‌ای دشمن ایجاد کرد.

رسانه ملی نبرد سخت رزمندگان اسلام را با درخشش خانم امامی به عنوان کسی که خیل عظیم سربازان این ملت را در جنگ رسانه‌ای نمایندگی می‌کنند، تبدیل به نبرد نرم مؤثر کرد. صدای سحر امامی صدای ملت شد و در جهان رسانه یک خبر را ثبت تاریخی کرد. درود بر او و بر کارکنان شجاع صداو سیما که چون کوه در برابر هجوم رسانه‌ای دشمن ایستاده‌اند.


نظرات

آخرین اخبار
روایت حماس از 195 روز آتش‌بس در غزه
افشای هویت و انگیزه عامل تیراندازی در مراسم کاخ سفید
جزئیات جدید از فرصت دوباره برای جاماندگان کالابرگ + زمان اعتبار کالابرگ
معاون وزیر جهادکشاورزی: افزایش قیمت مرغ و تخم‌مرغ گرانفروشی نیست
تغییر معادلات بازار طلا در سایه بحران نفت
ادعای جدید آمریکا درباره توقیف کشتی ایرانی
هشدار هواشناسی درباره افت دما و بارش در زنجان
پروازهای تهران، نجف و مشهد فعال شد
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر