×
سیاسی
شناسه خبر : 229511
تاریخ انتشار : شنبه 1404/03/31 ساعت 09:48
هنر جنگیدن پاک!

محمدکاظم انبارلویی

هنر جنگیدن پاک!

در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی، ایران نه‌تنها با ضربات دقیق و قدرتمند نظامی معادلات دشمن را برهم زد، بلکه در عرصه رسانه و وحدت ملی نیز حماسه‌ای نو خلق شد. هنر جنگیدن ایرانیان در زمین و آسمان، نماد تازه‌ای از اقتدار، خلاقیت و همبستگی در برابر ائتلاف ظلم است.

نورنیوز-گروه سیاسی: ۱- از جمعه گذشته تاکنون جهان شاهد یک رویارویی جدی بین جبهه حق علیه جبهه باطل است. با تجاوز رژیم اشغالگر قدس به خاک مقدس جمهوری اسلامی این مقابله شکل گرفت. اگر بخواهیم علت ورود رژیم صهیونیستی را به این معرکه تحلیل کنیم این بیان صدراعظم آلمان در تبیین علت این حادثه کفایت می‌کند که گفت: اسرائیل کارهای کثیف غرب را انجام می دهد.

جهان امروز در برابر این کثافت کاری ایستاده است و نزدیک به دو سال است ملتها و اغلب دولت های جهان، رژیم صهیونیستی را به خاطر ارتکاب جنایات جنگی و دست یازیدن به«جنگ کثیف» محکوم کرده است.

۲- امروز جهان شاهد هنر جنگیدن ایرانیان است. رژیم صهیونیستی فکر می‌کرد با الهام از هیتلر در جنگ جهانی دوم با دست‌زدن به "جنگ برق‌آسا و غافلگیرانه" می‌تواند به کارهای کثیف غرب  و موجودیت نامشروع خود ادامه دهد.

واکنش فرانسه در جنگ جهانی دوم در برابر تاکتیک جنگ برق‌آسا تسلیم در برابر دشمن بود. تصمیم ژنرال پتن نماد این تسلیم بود.

اما در ایران در کمتر از چند ساعت با ترمیم سریع و به موقع فرماندهی جنگ، واکنش به تجاوز صورت گرفت و ورق به سرعت برگشت.

ترور فرماندهان نظامی و ترور دانشمندان هسته‌ای و ضربه به برخی تأسیسات زیرساختی در ساعات اولیه جنگ کثیف، واقعا یک شوک بود!

اما سازه نظامی ما در دو بال ارتش و سپاه، به گونه‌ای است که هر کس در این سازه نفر دوم است، به محض به زمین افتادن پرچم از دست یک سردار، سردار دیگری پرچم را در دست خواهد گرفت.

۳- پنج روز است نبرد در آسمان با روشن‌شدن نتایج آن در زمین ادامه دارد. آسمان سرزمین‌های اشغالی در تسخیر و تصرف سپاه و ارتش است. رژیم رو به زوال اسرائیل شگفتانه‌های عملیاتی ترکیبی و تصاعدی سپاه و ارتش را در ویرانه‌های حیفا و تل‌آویو و دیگر نقاط سرزمین‌های اشغالی نمی‌تواند آمارگیری کند. آماری که رسانه‌های کنترل‌شده و سانسورشده آن‌ها گزارش می‌دهند چیزی شبیه ویرانه‌های غزه است.

امروز دنیا شاهد خلاقیت‌های شگفت‌انگیز فرزندان سلحشور ایران و دانشمندان متعهد این سرزمین است که همگان را بهت‌زده کرده است. بارانی از پهپادها همراه با خشاب‌های موشکی که تعداد آن را نمی‌توانند احصاء کنند، بر روی صهیونیست ها فرود آمده است. اصابت این حجم از موشک‌ به هدف‌های از پیش تعیین شده، پدافند دشمن را مثل آبکش سوراخ کرده است.

موشک‌های نقطه‌زن ایران بدون هیچ مانعی به اهداف نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و یا به قول سخنگوی ارتش رژیم نقاط حساس فرود می‌آیند به طوری که موج فرار صهیونیست‌ها از دریا را رقم زده است.

۴- همه می‌پرسند نتیجه این جنگ چه می‌شود؟ هاآرتص به این سؤال یک پاسخ دقیق داده است. هاآرتص می‌نویسد: اسرائیل با گریه و پشیمانی از جنگ با ایران خارج می‌شود. دیروز رژیم اعلام کرد هیچ‌کس حق خروج از اسرائیل را ندارد!

رسانه‌های عبری زبان اعتراف کرده‌اند که: سامانه‌های پدافندی عمل نمی‌کند و سرزمین‌های اشغالی توسط موشک‌های ایران شخم زده می‌شود.

۵- ترامپ در حالی دست به اهانت به مرجعیت امت اسلام زده که از عواقب آن بی‌خبر است. او در حالی رجزخوانی در جنگ را ادامه می‌دهد که پرچم ایران در کنار پرچم فلسطین در اجتماعات جهانی بوسیده می‌شود و از آن به عنوان پرچم خدا یاد می‌شود.

بیانیه علمای نجف در پاسخ به اهانت ترامپ و تهدید علما شنیدنی است که نوشتند: تعرض به مرجعیت امام خامنه ای که نماد هدایت و وحدت و وجدان بیداری امت اسلام است آتشی به پا خواهد کرد که خاموش شدنی نیست.

۶- آخرین اخبار جنگ حاکی است ورود نیروهای مسلح به وادی تنبیه دشمن و عبور از وادی بازدارندگی سامانه پدافندی، رژیم را به خودزنی انداخته است و به کارگیری سلاح‌های جدید و باز شدن میدان‌های جدید در جهان شاهد هنر جنگیدن پاک ایرانیان خواهد بود.

ترامپ و نتانیاهو به‌عنوان دو جنگ‌طلب و جنگ‌افروز در گرداب «بیچارگی»افتاده‌اند. آن‌ها حتی فرصت پیدا نخواهند کرد دست‌ها را به علامت تسلیم بالا ببرند.

۷- حمله رژیم به ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما نهایت استیصال و بیچارگی آن‌ها را واتاب داد. از دل این حمله حماسه‌ای خلق شد که سرفصل جدیدی از جنگ نرم رسانه ملی علیه تبهکاری‌های رسانه‌ای دشمن ایجاد کرد.

رسانه ملی نبرد سخت رزمندگان اسلام را با درخشش خانم امامی به عنوان کسی که خیل عظیم سربازان این ملت را در جنگ رسانه‌ای نمایندگی می‌کنند، تبدیل به نبرد نرم مؤثر کرد. صدای سحر امامی صدای ملت شد و در جهان رسانه یک خبر را ثبت تاریخی کرد. درود بر او و بر کارکنان شجاع صداو سیما که چون کوه در برابر هجوم رسانه‌ای دشمن ایستاده‌اند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اسموتریچ: رئیس ستاد ارتش اسرائیل جایگاه خود را بداند
پوتین: به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر کریمه و دونباس، نکته کلیدی در مذاکرات با آمریکاست
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر لاریجانی به اسلام‌آباد
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
X
آگهی تبلیغاتی