×
سیاسی
شناسه خبر : 229449
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 23:14
دفاع تمام قد محسن کدیور از ایران

دفاع تمام قد محسن کدیور از ایران

کدیور در وب‌سایت خود پیامی صریح و قوی به ملت ایران ارسال کرد و بر اهمیت همبستگی ملی و ایستادگی در برابر تهدیدات خارجی تأکید نمود.

نورنیوز - گروه سیاسی : محسن کدیور در وب سایت خود نوشت:

«ملت شریف ایران

روزهای سختی را پشت سر می‌گذاریم. رژیم جنایتکار اسرائیل به سرزمین عزیز ما ایران تجاوز کرده است. مردم بی‌دفاع، دانشمندان و نظامیان کشور به خون غلتیده‌اند. سال‌هاست که دشمنان این سرزمین در کمین‌اند. دشمنی قدرت‌های سلطه‌گر و جنایات رژیم جعلی و خونریز اسرائیل، با توطئه‌های پی‌درپی، همواره تهدیدی برای ملت‌های مستقل بوده‌اند. اما آن‌چه بر این تهدید افزوده، ضعف مدیریت، استبداد، فساد و نفوذ در داخل است؛ که با تضعیف اعتماد عمومی، سرمایه اجتماعی این ملت را فرسوده است. با این‌همه، اکنون زمان بازنگری در این خطاها و کاستی‌ها نیست؛ چرا که موجودیت ایران در معرض تهدیدی آشکار است.

ایران، خانه ماست. خاک ماست. هویت ماست. هر نقد و اختلافی که با حاکمیت داریم، مسئله‌ای درونی است. وقتی پای دشمن بیرونی در میان است، همه ما یک صدا داریم؛ صدای ایستادگی. امروز، ما کنار مدافعان وطن ایستاده‌ایم و ایستادن در کنار متجاوز را خیانت به ایران می‌دانیم. امروز هر سخن و هر سکوت، معنا دارد. آن‌که در برابر دشمن نایستد، در صف ایران نیست.

دشمن، فقط با سلاح نمی‌جنگد. دروغ می‌سازد، افکار را هدف می‌گیرد، و روح ملت را نشانه می‌رود. باید هوشیار بود، حقیقت را شناخت، شایعه را خاموش کرد، در کنار آسیب‌دیدگان ایستاد و دل‌ها را به هم نزدیک‌تر کرد. امروز، بیش از همیشه، همبستگی ملی راه عبور از این تاریکی است.

ملت ایران مقاوم است. پیش از این نیز از آتش گذشته و بارها از خاکستر برخاسته است. آنان که خیال تجزیه ایران را دارند، این خیال را با خود به گور خواهند برد.

دفاع، حق مسلم و وظیفه تاریخی ماست. همه ما، بی‌هیچ تردیدی، از نیروهای نظامی و اقدامات دفاعی کشور حمایت می‌کنیم.

ملت بزرگ ایران، همان مردمی که رنج‌ها را تاب آورده‌اند و در بزنگاه‌ها ایستاده‌اند، شایسته آرامش، احترام و آینده‌ای امن‌اند.

  در این مسیر دشوار، همه چشم امید به تدبیر و دوراندیشی تصمیم‌گیران کشور دارند. انتظار عمومی آن است که راه آینده، با تکیه بر عقلانیت، حفظ عزت ملی و پرهیز از واکنش‌های احساسی، ترسیم شود. گزینش میان جنگ یا مذاکره، هر کدام که باشد، اگر با سنجش منافع ملی، مصالح مردم و توان واقعی کشور همراه شود، می‌تواند راه‌گشای امنیت، ثبات و آینده‌ای روشن برای ایران باشد.

حاکمان باید قدر این مردم صبور را بدانند. مردم، ستون‌های استوار ایران‌اند. با آن‌ها به زبان کرامت سخن بگویید. تفرقه را کناربگذارید. منتقدان را نرانید. چاپلوسان، بستر نفوذند؛ اما منتقدان دلسوز، ستون‌های امنیت‌اند. اگر وحدت، رمز پیروزی است، حاکمان باید آغازگر آن باشند. تنوع ملت را بپذیرند و از همه ظرفیت‌های اجتماعی برای نجات ایران بهره بگیرند. در کنار این، تحکیم دیپلماسی و بهره‌گیری از ظرفیت گفت‌وگو با جهان، می‌تواند راهی هوشمندانه برای تقویت موقعیت ملی و عبور از بحران باشد.»

ایران، چون ققنوسی از دل خاکستر، دوباره برخواهد خاست.

مسعود ادیب، حسن یوسفی اشکوری، عبدالعلی بازرگان، رضا حاجی، حمید دباشی، سروش دباغ، عبدالکریم سروش، حسن فرشتیان، علی قدسی، حسین کاجی، محسن کدیور، محمدتقی کروبی، حسین کمالی، داریوش محمدپور، یاسر میردامادی

۲۸ خرداد ۱۴۰۴»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شاخص عجیب پوسیدگی دندان در ایرانیان زیر 45سال
آینده ما چه می‌شود؟
چین: در نبرد تجاری با آمریکا تا پایان می‌جنگیم
ایران و تاجیکستان در مسیر تجارت 500 میلیون دلاری
دستگیری 8 گروگان‌گیر مسلح؛آزادی گروگان در چابهار
ایران - تانزانیا | دومین آزمون قلعه‌نویی در فیفادی پاییز
صدور حکم دو متهم فرانسوی به اتهام جاسوسی در ایران
ترامپ سعی کرد یک تنه آبروی از دست رفته اسرائیل را حفظ کند
قاتل امیرمحمد خالقی صبح فردا پای چوبه دار می‌رود
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 22 مهر + جدول
مرگ تلخ کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا در تصادف سحرگاهی
هر فیلم کوتاه سفیری برای معرفی فرهنگ ایران
حکمت ایران در عدم شرکت در نشست شرم الشیخ
جزییات قتل مدرس و پژوهشگر دانشگاه تهران اعلام شد
ادارات دولتی باید 40 درصد نیاز برق خود را از تجدیدپذیرها تامین کنند
عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا جنگ
ورود اولین زن کوهنورد ایران به باشگاه 8000 متری‌های جهان
حماس: رژیم صهیونیستی آتش بس غزه را نقض کرد
هوای مشهد در وضعیت خطرناک است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 22 مهر 1404
لهستان: دیگر نمی‌توانیم از اوکراین مهاجر بپذیریم
پیشنهاد کلمبیا برای تشکیل ارتش جهانی جهت بازسازی غزه
قدردانی بایدن و کلینتون از ترامپ
تعیین و اصلاح قانون 14 سکه به‌عنوان سقف مهریه
روسیه: همکاری نظامی با ایران را بیشتر می‌کنیم
مادورو «با یا بدون» مذاکره از قدرت کناره‌گیری خواهد کرد
بانک مرکزی: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج 102 درصد شد
پرونده پسر و عروس کاظم صدیقی به دادگاه رفت
چین به اقتصاد جهانی ضربه می زند
نورنما | مادر فلسطینی،؛در انتظار دو فرزند اسیرش
پیتزا جان دو کودک خردسال را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 22 مهر1404+ جدول
پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی تا فردا + زمان واریز حقوق ماه مهر
ایران‌خودرو قیمت‌های جدید خودروها را 27 مهر اعلام می‌کند
ارسال پیامک آنی تخلف سرعت غیرمجاز
بازدید رایگان موزه‌ها برای نابینایان
چین به شکار جنگنده‌های رادارگریز آمریکا می‌رود
قیمت ال 90 ایرانی اعلام شد +جزئیات
مخالفت مجلس با تقاضای دو فوریت تعلیق پیوستن به CFT
بی‌ادبی با ChatGPT جواب می‌دهد؛ دقت بالاتر با لحن تند!
جزئیات حکم بلاگر معروف در پرونده قتل خانوادگی
خالق ناخدا خورشید درگذشت
اجلاس شرم‌الشیخ / صف‌آرایی‌های جدید در منطقه و جهان
تأکید شرکت‌کنندگان کنفرانس شرم‌الشیخ بر پایان جنگ غزه و بازسازی فوری آن
چین تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر کشتی‌های آمریکایی وضع کرد
سیاست‌نامه | کرسنت، کاردی لای استخوان سیاست داخلی ایران
انتخابات تناسبی، گامی روبه جلو در نظام حزبی نو
نتایج کامل دیدارهای شب گذشته انتخابی جام جهانی
ادامه غول‌کشی بنیامین فرجی مقابل قهرمانان پینگ پنگ جهان
اجرای طرح کالابرگ از آبان‌ماه 1404 به‌صورت واگذاری کالا
X
آگهی تبلیغاتی