×
بین الملل
شناسه خبر : 229378
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 14:47
چگونه نتانیاهو قصد دارد با کودک کشی ایران را آزاد کند؟!

نورنیوز بررسی می کند؛

چگونه نتانیاهو قصد دارد با کودک کشی ایران را آزاد کند؟!

در حالی‌که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا تجاوز به ایران را آغاز کرده، نتانیاهو با تحریف تاریخ و تکرار دروغ‌هایی فریبنده، ادعای نجات ملت ایران را دارد؛ آن‌هم درحالی‌که دستش آغشته به خون هزاران زن و کودک بی‌گناه است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: نتانیاهو با توسل به نام کوروش کبیر مدعی شده «قوم یهود» که ۲۵۰۰ سال پیش توسط پادشاه ایران آزاد شد، اکنون می‌خواهد ایرانیان را آزاد کند. این تحریف آشکار تاریخ درحالی مطرح می‌شود که هیچ ارتباطی بین قوم یهود و رژیم سیاسی و نظامی اسرائیل وجود ندارد. آموزه‌های یهودی به‌صراحت با تشکیل دولت یهودی مخالف‌اند و بنیان‌گذاران این رژیم، نه مذهبی بلکه صهیونیست‌های سیاسی، نظامی و اطلاعاتی بودند که برای ایفای نقش ژئوپلیتیک غرب، غده‌ای سرطانی در منطقه تأسیس کردند. ادعای آزادی‌خواهی این رژیم، فریبی در ادامه همان تاریخ پر از خیانت است؛ چه در دوران خشایارشاه و قتل‌عام ایرانیان توسط صهیونیست‌ها، چه در قحطی انگلیسی‌ها که یهودیان با احتکار مایحتاج مردم ایران شریک کشتار شدند.

نجات‌بخشی با بمب بر سر کودکان؟

رژیمی که کارنامه‌اش پر است از خون هزاران کودک فلسطینی، لبنانی، سوری و حتی ایرانی، اکنون مدعی آزادی‌بخشی است! چگونه می‌توان ادعای آزادی را از زبان کسی پذیرفت که طی ۲۰ ماه در غزه ۲۰ هزار کودک را سلاخی کرده، بیمارستان‌ها را هدف گرفته و غذا و دارو را سلاح جنگی ساخته است؟ جنایات این رژیم در صبرا و شتیلا، در جنگ ۸ روزه علیه ایران، در حملات بی‌وقفه به زیرساخت‌های درمانی و انسانی غزه، همگی نشان می‌دهد که هدف این رژیم نه نجات، بلکه نسل‌کشی است. نتانیاهو نمی‌تواند با تکرار شعارهای رسانه‌ای، چهره خون‌آلود خود را پشت نقاب نجات‌دهندگی پنهان کند.

مردم ایران، هدف اصلی صهیونیسم

نتانیاهو و حامیانش خوب می‌دانند که ملت ایران، چه شیعه و سنی، چه یهودی و مسیحی، در برابر این تجاوز متحد هستند. دروغ آزادی ایرانیان صرفاً پوششی برای نقشه‌ای بزرگ‌تر است: نابودی ایران. تجاوز اخیر به خاک ایران بار دیگر این واقعیت را آشکار کرد که اسرائیل، با کمک برخی خائنان بین‌المللی چون گروسی، به دنبال تکرار نسخه فلسطین در ایران است. اما ایرانیان، با خاطره جنگ تحمیلی، با آگاهی از فریبکاری رسانه‌ها، و با اتکاء به وحدت ملی و نیروهای مسلح، این توطئه را نه‌تنها خنثی، بلکه به بهای پشیمانی قطعی متجاوزان بدل خواهند کرد.

رسانه‌های غربی؛ شریک جنایت نه راوی حقیقت

رسانه‌های غربی که دهه‌ها ادعای آزادی بیان داشته‌اند، امروز یکی از ارکان ماشین جنگی اسرائیل شده‌اند. در حالی که جنایات علیه مردم ایران و فلسطین را یا سانسور کرده یا توجیه می‌کنند، روایت‌های دروغین صهیونیست‌ها را تکرار می‌کنند. وقتی ایران متهم به حمله به بیمارستان می‌شود اما بمباران شبانه‌روزی بیمارستان‌های غزه و کشتار کادر درمان در سکوت رسانه‌ای می‌ماند، دیگر تردیدی نیست که این رسانه‌ها نه راوی حقیقت، بلکه بازوی جنایت هستند. واقعیت این است که رسانه‌های غربی به‌سان سیاستمدارانشان، در برابر کودک‌کشی، نسل‌کشی و تجاوز تنها ابزار تطهیر چهره جنایتکاران‌اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
X
آگهی تبلیغاتی