×
بین الملل
شناسه خبر : 229378
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی می کند؛

چگونه نتانیاهو قصد دارد با کودک کشی ایران را آزاد کند؟!

در حالی‌که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا تجاوز به ایران را آغاز کرده، نتانیاهو با تحریف تاریخ و تکرار دروغ‌هایی فریبنده، ادعای نجات ملت ایران را دارد؛ آن‌هم درحالی‌که دستش آغشته به خون هزاران زن و کودک بی‌گناه است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: نتانیاهو با توسل به نام کوروش کبیر مدعی شده «قوم یهود» که ۲۵۰۰ سال پیش توسط پادشاه ایران آزاد شد، اکنون می‌خواهد ایرانیان را آزاد کند. این تحریف آشکار تاریخ درحالی مطرح می‌شود که هیچ ارتباطی بین قوم یهود و رژیم سیاسی و نظامی اسرائیل وجود ندارد. آموزه‌های یهودی به‌صراحت با تشکیل دولت یهودی مخالف‌اند و بنیان‌گذاران این رژیم، نه مذهبی بلکه صهیونیست‌های سیاسی، نظامی و اطلاعاتی بودند که برای ایفای نقش ژئوپلیتیک غرب، غده‌ای سرطانی در منطقه تأسیس کردند. ادعای آزادی‌خواهی این رژیم، فریبی در ادامه همان تاریخ پر از خیانت است؛ چه در دوران خشایارشاه و قتل‌عام ایرانیان توسط صهیونیست‌ها، چه در قحطی انگلیسی‌ها که یهودیان با احتکار مایحتاج مردم ایران شریک کشتار شدند.

نجات‌بخشی با بمب بر سر کودکان؟

رژیمی که کارنامه‌اش پر است از خون هزاران کودک فلسطینی، لبنانی، سوری و حتی ایرانی، اکنون مدعی آزادی‌بخشی است! چگونه می‌توان ادعای آزادی را از زبان کسی پذیرفت که طی ۲۰ ماه در غزه ۲۰ هزار کودک را سلاخی کرده، بیمارستان‌ها را هدف گرفته و غذا و دارو را سلاح جنگی ساخته است؟ جنایات این رژیم در صبرا و شتیلا، در جنگ ۸ روزه علیه ایران، در حملات بی‌وقفه به زیرساخت‌های درمانی و انسانی غزه، همگی نشان می‌دهد که هدف این رژیم نه نجات، بلکه نسل‌کشی است. نتانیاهو نمی‌تواند با تکرار شعارهای رسانه‌ای، چهره خون‌آلود خود را پشت نقاب نجات‌دهندگی پنهان کند.

مردم ایران، هدف اصلی صهیونیسم

نتانیاهو و حامیانش خوب می‌دانند که ملت ایران، چه شیعه و سنی، چه یهودی و مسیحی، در برابر این تجاوز متحد هستند. دروغ آزادی ایرانیان صرفاً پوششی برای نقشه‌ای بزرگ‌تر است: نابودی ایران. تجاوز اخیر به خاک ایران بار دیگر این واقعیت را آشکار کرد که اسرائیل، با کمک برخی خائنان بین‌المللی چون گروسی، به دنبال تکرار نسخه فلسطین در ایران است. اما ایرانیان، با خاطره جنگ تحمیلی، با آگاهی از فریبکاری رسانه‌ها، و با اتکاء به وحدت ملی و نیروهای مسلح، این توطئه را نه‌تنها خنثی، بلکه به بهای پشیمانی قطعی متجاوزان بدل خواهند کرد.

رسانه‌های غربی؛ شریک جنایت نه راوی حقیقت

رسانه‌های غربی که دهه‌ها ادعای آزادی بیان داشته‌اند، امروز یکی از ارکان ماشین جنگی اسرائیل شده‌اند. در حالی که جنایات علیه مردم ایران و فلسطین را یا سانسور کرده یا توجیه می‌کنند، روایت‌های دروغین صهیونیست‌ها را تکرار می‌کنند. وقتی ایران متهم به حمله به بیمارستان می‌شود اما بمباران شبانه‌روزی بیمارستان‌های غزه و کشتار کادر درمان در سکوت رسانه‌ای می‌ماند، دیگر تردیدی نیست که این رسانه‌ها نه راوی حقیقت، بلکه بازوی جنایت هستند. واقعیت این است که رسانه‌های غربی به‌سان سیاستمدارانشان، در برابر کودک‌کشی، نسل‌کشی و تجاوز تنها ابزار تطهیر چهره جنایتکاران‌اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
X
آگهی تبلیغاتی