×
اجتماعی
شناسه خبر : 229336
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 09:30
آمادگی کامل مراکز درمانی ایران در برابر تجاوز صهیونیست‌ها

آمادگی کامل مراکز درمانی ایران در برابر تجاوز صهیونیست‌ها

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ضمن محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و مراکز درمانی، از آمادگی کامل بیمارستان‌ها و کادر درمانی کشور خبر داد و گفت: با تمهیدات وزارت بهداشت، خدمات سلامت در کشور به‌صورت پایدار در حال ارائه است.

نورنیوز - گروه اجتماعی: در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی در ایران، دکتر احمد نجاتیان، رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور، با ابراز انزجار از این اقدامات، تاکید کرد که مراکز درمانی در سراسر کشور در آمادگی کامل به سر می‌برند و خدمات ضروری سلامت بدون هیچ اختلالی در حال انجام است.

نجاتیان در گفت‌وگویی با ایسنا، با اشاره به اینکه وضعیت ارائه خدمات سلامت در کشور پایدار و سازمان‌یافته است، اظهار کرد: «وزارت بهداشت با ابلاغ تمهیداتی به دانشگاه‌های علوم پزشکی، برنامه‌ریزی دقیقی برای مدیریت بحران داشته و اعمال غیرضروری در بیمارستان‌ها به تعویق افتاده است.» وی افزود: «مردم نیز با درک شرایط فعلی، مراجعات غیرضروری را کاهش داده‌اند.»

او ادامه داد: «این روند موجب شده ظرفیت بیمارستان‌ها برای رسیدگی به موارد اضطراری تقویت شود و بخش‌های حیاتی در اولویت خدمت‌رسانی قرار گیرند. زیرساخت‌های بهداشتی کشور در شرایطی مطلوب قرار دارند و تمامی تیم‌های پیش‌بیمارستانی نیز به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت‌اند.»

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ‌گونه نگرانی درباره ارائه خدمات بهداشتی وجود ندارد، گفت: «تیم‌های امدادی نیز در آماده‌باش کامل هستند. مردم مطمئن باشند که در حوزه سلامت، کمبودی وجود ندارد.»

او در ادامه با اشاره به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: «دشمن همواره مدعی است که به غیرنظامیان حمله نمی‌کند؛ اما آمار شهدا و مجروحان، گویای واقعیت دیگری است. کودکان، زنان و سالمندان از قربانیان اصلی این تجاوزات هستند و حتی سلامت روانی جامعه دچار آسیب شده است.»

نجاتیان با انتقاد شدید از حمله به تأسیسات درمانی، افزود: «بیمارستان کودکان حکیم تهران و روان‌پزشکی فارابی کرمانشاه آسیب دیده‌اند و متأسفانه سه امدادگر نیز به شهادت رسیده‌اند. این اقدامات آشکارا با معاهده‌های بین‌المللی در تضاد است.»

وی ادامه داد: «بیمارستان‌ها باید محل امنی برای همه افراد باشند. برخی بیماران بستری‌شده، به‌ویژه سالمندان و بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه، به خدمات دائمی نیاز دارند و نباید امنیت درمان آن‌ها تهدید شود. آسیب‌رساندن به کادر درمان و مراکز پزشکی اقدامی غیرانسانی و محکوم است.»

نجاتیان در پایان به بیانیه اخیر کنگره بین‌المللی شورای پرستاری (ICN) که در فنلاند برگزار شد اشاره کرد و گفت: «در این بیانیه تاکید شده که همه طرف‌های درگیر جنگ، حفظ امنیت کادر سلامت و مراکز درمانی را اولویت قرار دهند. با وجود این تعهدات بین‌المللی، شاهد نقض آشکار آن توسط رژیم صهیونیستی هستیم. این اقدامات جای تأسف و پیگیری فوری دارد.》


اخبار مرتبط
موج جدید حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ کانال 14 اسرائیل هدف «سجیل» قرار گرفت +فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 16:12
هشتمین روز از عملیات وعده صادق 3؛
موج جدید حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ کانال 14 اسرائیل هدف «سجیل» قرار گرفت +فیلم
در هشتمین روز بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، موج جدید حملات جمهوری اسلامی ایران به اراضی اشغالی آغاز شد. در این موج از حملا مقر کانال 14 اسرائیل مورد هدف موشک‌های بالستیک «سجیل 3» قرار گرفت.
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمعه 1404/03/30 ساعت 08:20
نورنیوز از نقش پررنگ ترامپ در مدیریت جنگ اخیر گزارش می‌دهد؛
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمهوری اسلامی ایران در چارچوب جنگ روایت‌ها تلاش می‌کند ترامپ را به‌عنوان فرمانده پنهان حملات اخیر رژیم صهیونیستی معرفی کند. تهران معتقد است که با اثبات نقش آمریکا در طراحی این تجاوزات، می‌تواند حمایت منطقه‌ای، مشروعیت بین‌المللی و حتی همدلی بخشی از افکارعمومی آمریکا را جلب کند.
‌پهپاد هرمس در ‌لرستان منهدم شد + فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 07:53
‌پهپاد هرمس در ‌لرستان منهدم شد + فیلم
در پی ادامه تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی، نیروهای پدافند هوایی ایران یک پهپاد هرمس را در آسمان کشور سرنگون کردند. گزارش‌ها حاکی از آن است که در روزهای اخیر تعداد زیادی از ریزپرنده‌های اسرائیلی در استان لرستان توسط سامانه‌های دفاعی هدف قرار گرفته و منهدم شده‌اند.
هشتمین روز آتش؛ بارش موشک های ایرانی بر سر سامانه‌های دفاعی اسرائیل+عکس و فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 07:29
به روز رسانی می شود؛
هشتمین روز آتش؛ بارش موشک های ایرانی بر سر سامانه‌های دفاعی اسرائیل+عکس و فیلم
در هشتمین روز از عملیات «وعده صادق 3»، ایران موج جدیدی از حملات پهپادی و موشکی را علیه اهداف نظامی رژیم صهیونیستی آغاز کرد. به گفته منابع عبری، آژیرهای هشدار در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده و سامانه‌های پدافندی حیفا و تل‌آویو زیر ضربات دقیق پهپادهای انتحاری سپاه قرار گرفته‌اند.
حمله مرگبار صهیونیست‌ها به آوارگان در اردوگاه النصیرات
جمعه 1404/03/30 ساعت 06:10
حمله مرگبار صهیونیست‌ها به آوارگان در اردوگاه النصیرات
در تازه‌ترین جنایت رژیم صهیونیستی، حمله‌ای مرگبار به آوارگان فلسطینی در اردوگاه النصیرات انجام شد که به شهادت 22 تن و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامید.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
X
آگهی تبلیغاتی