×
اجتماعی
شناسه خبر : 229336
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 09:30
آمادگی کامل مراکز درمانی ایران در برابر تجاوز صهیونیست‌ها

آمادگی کامل مراکز درمانی ایران در برابر تجاوز صهیونیست‌ها

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ضمن محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و مراکز درمانی، از آمادگی کامل بیمارستان‌ها و کادر درمانی کشور خبر داد و گفت: با تمهیدات وزارت بهداشت، خدمات سلامت در کشور به‌صورت پایدار در حال ارائه است.

نورنیوز - گروه اجتماعی: در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی در ایران، دکتر احمد نجاتیان، رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور، با ابراز انزجار از این اقدامات، تاکید کرد که مراکز درمانی در سراسر کشور در آمادگی کامل به سر می‌برند و خدمات ضروری سلامت بدون هیچ اختلالی در حال انجام است.

نجاتیان در گفت‌وگویی با ایسنا، با اشاره به اینکه وضعیت ارائه خدمات سلامت در کشور پایدار و سازمان‌یافته است، اظهار کرد: «وزارت بهداشت با ابلاغ تمهیداتی به دانشگاه‌های علوم پزشکی، برنامه‌ریزی دقیقی برای مدیریت بحران داشته و اعمال غیرضروری در بیمارستان‌ها به تعویق افتاده است.» وی افزود: «مردم نیز با درک شرایط فعلی، مراجعات غیرضروری را کاهش داده‌اند.»

او ادامه داد: «این روند موجب شده ظرفیت بیمارستان‌ها برای رسیدگی به موارد اضطراری تقویت شود و بخش‌های حیاتی در اولویت خدمت‌رسانی قرار گیرند. زیرساخت‌های بهداشتی کشور در شرایطی مطلوب قرار دارند و تمامی تیم‌های پیش‌بیمارستانی نیز به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت‌اند.»

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ‌گونه نگرانی درباره ارائه خدمات بهداشتی وجود ندارد، گفت: «تیم‌های امدادی نیز در آماده‌باش کامل هستند. مردم مطمئن باشند که در حوزه سلامت، کمبودی وجود ندارد.»

او در ادامه با اشاره به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: «دشمن همواره مدعی است که به غیرنظامیان حمله نمی‌کند؛ اما آمار شهدا و مجروحان، گویای واقعیت دیگری است. کودکان، زنان و سالمندان از قربانیان اصلی این تجاوزات هستند و حتی سلامت روانی جامعه دچار آسیب شده است.»

نجاتیان با انتقاد شدید از حمله به تأسیسات درمانی، افزود: «بیمارستان کودکان حکیم تهران و روان‌پزشکی فارابی کرمانشاه آسیب دیده‌اند و متأسفانه سه امدادگر نیز به شهادت رسیده‌اند. این اقدامات آشکارا با معاهده‌های بین‌المللی در تضاد است.»

وی ادامه داد: «بیمارستان‌ها باید محل امنی برای همه افراد باشند. برخی بیماران بستری‌شده، به‌ویژه سالمندان و بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه، به خدمات دائمی نیاز دارند و نباید امنیت درمان آن‌ها تهدید شود. آسیب‌رساندن به کادر درمان و مراکز پزشکی اقدامی غیرانسانی و محکوم است.»

نجاتیان در پایان به بیانیه اخیر کنگره بین‌المللی شورای پرستاری (ICN) که در فنلاند برگزار شد اشاره کرد و گفت: «در این بیانیه تاکید شده که همه طرف‌های درگیر جنگ، حفظ امنیت کادر سلامت و مراکز درمانی را اولویت قرار دهند. با وجود این تعهدات بین‌المللی، شاهد نقض آشکار آن توسط رژیم صهیونیستی هستیم. این اقدامات جای تأسف و پیگیری فوری دارد.》


اخبار مرتبط
موج جدید حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ کانال 14 اسرائیل هدف «سجیل» قرار گرفت +فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 16:12
هشتمین روز از عملیات وعده صادق 3؛
موج جدید حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ کانال 14 اسرائیل هدف «سجیل» قرار گرفت +فیلم
در هشتمین روز بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، موج جدید حملات جمهوری اسلامی ایران به اراضی اشغالی آغاز شد. در این موج از حملا مقر کانال 14 اسرائیل مورد هدف موشک‌های بالستیک «سجیل 3» قرار گرفت.
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمعه 1404/03/30 ساعت 08:20
نورنیوز از نقش پررنگ ترامپ در مدیریت جنگ اخیر گزارش می‌دهد؛
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمهوری اسلامی ایران در چارچوب جنگ روایت‌ها تلاش می‌کند ترامپ را به‌عنوان فرمانده پنهان حملات اخیر رژیم صهیونیستی معرفی کند. تهران معتقد است که با اثبات نقش آمریکا در طراحی این تجاوزات، می‌تواند حمایت منطقه‌ای، مشروعیت بین‌المللی و حتی همدلی بخشی از افکارعمومی آمریکا را جلب کند.
‌پهپاد هرمس در ‌لرستان منهدم شد + فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 07:53
‌پهپاد هرمس در ‌لرستان منهدم شد + فیلم
در پی ادامه تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی، نیروهای پدافند هوایی ایران یک پهپاد هرمس را در آسمان کشور سرنگون کردند. گزارش‌ها حاکی از آن است که در روزهای اخیر تعداد زیادی از ریزپرنده‌های اسرائیلی در استان لرستان توسط سامانه‌های دفاعی هدف قرار گرفته و منهدم شده‌اند.
هشتمین روز آتش؛ بارش موشک های ایرانی بر سر سامانه‌های دفاعی اسرائیل+عکس و فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 07:29
به روز رسانی می شود؛
هشتمین روز آتش؛ بارش موشک های ایرانی بر سر سامانه‌های دفاعی اسرائیل+عکس و فیلم
در هشتمین روز از عملیات «وعده صادق 3»، ایران موج جدیدی از حملات پهپادی و موشکی را علیه اهداف نظامی رژیم صهیونیستی آغاز کرد. به گفته منابع عبری، آژیرهای هشدار در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده و سامانه‌های پدافندی حیفا و تل‌آویو زیر ضربات دقیق پهپادهای انتحاری سپاه قرار گرفته‌اند.
حمله مرگبار صهیونیست‌ها به آوارگان در اردوگاه النصیرات
جمعه 1404/03/30 ساعت 06:10
حمله مرگبار صهیونیست‌ها به آوارگان در اردوگاه النصیرات
در تازه‌ترین جنایت رژیم صهیونیستی، حمله‌ای مرگبار به آوارگان فلسطینی در اردوگاه النصیرات انجام شد که به شهادت 22 تن و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامید.
نظرات

آخرین اخبار
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند