×
سیاسی
شناسه خبر : 229333
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 09:15
ایروانی: حق دفاع ایران محفوظ است؛ شورای امنیت باید اقدام کند

ایروانی: حق دفاع ایران محفوظ است؛ شورای امنیت باید اقدام کند

سفیر ایران در سازمان ملل، در دیدار با دبیرکل سازمان ملل، بر حق دفاع مشروع ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد و خواستار اقدام فوری شورای امنیت در قبال حمله به تأسیسات هسته‌ای و کشتار غیرنظامیان شد.

نورنیوز - گروه سیاسی: در پی ادامه تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه ایران، امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، با آنتونیو گوترش، دبیرکل این سازمان، دیدار و گفت‌وگو کرد. این دیدار با هدف ابراز مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران و هشدار نسبت به تداوم بی‌عملی جامعه جهانی در قبال حملات اخیر انجام شد.

گوترش در این نشست، با ابراز نگرانی از شدت گرفتن درگیری‌ها، خواستار برقراری آتش‌بس فوری شد و تاکید کرد که حملات به غیرنظامیان و تاسیسات هسته‌ای غیرقابل قبول است. او همچنین خواستار آغاز فوری مذاکرات هسته‌ای شد و هشدار داد که در صورت تداوم روند موجود، احتمال ورود بازیگران نظامی جدید به بحران وجود دارد؛ مساله‌ای که ممکن است باعث بین‌المللی شدن بحران شود.

ایروانی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران آغازگر جنگ نبوده، رژیم صهیونیستی را عامل اصلی درگیری معرفی کرد و اظهار داشت: «ایران تحت تجاوزات آشکار قرار دارد و در چارچوب ماده ۵۱ منشور ملل متحد، حق دفاع مشروع برای خود قائل است.» وی تأکید کرد: «تا زمانی که شورای امنیت مسئولیت خود را در توقف تجاوزات ایفا نکند، ایران به استفاده از حق پاسخ ادامه خواهد داد.»

نماینده دائم ایران همچنین با اشاره به حملات اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند، این اقدامات را نقض آشکار حقوق بین‌الملل دانست و یادآور شد که شورای امنیت در گذشته و در قطعنامه ۴۸۷ چنین حملاتی را محکوم کرده است.

ایروانی از دبیرکل سازمان ملل خواست با استناد به همین پیشینه، اقدام مشابه و بدون تبعیضی در برابر تجاوزات جدید اسرائیل انجام دهد. او بر لزوم پاسخگویی نهادهای بین‌المللی تأکید کرد و افزود: «ایران انتظار دارد سازمان ملل از نقش حقوقی و اخلاقی خود کوتاه نیاید.»

این دیدار در شرایطی برگزار شد که بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، رژیم صهیونیستی در حمله‌ای تروریستی به تهران و چند شهر دیگر، جان شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی ایرانی را گرفت.

در پی این جنایت، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی شدیداللحن، رژیم صهیونیستی را به مجازات سخت وعده دادند و فرمودند: «رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.»


اخبار مرتبط
هشتمین روز آتش؛ بارش موشک های ایرانی بر سر سامانه‌های دفاعی اسرائیل+عکس و فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 07:29
به روز رسانی می شود؛
هشتمین روز آتش؛ بارش موشک های ایرانی بر سر سامانه‌های دفاعی اسرائیل+عکس و فیلم
در هشتمین روز از عملیات «وعده صادق 3»، ایران موج جدیدی از حملات پهپادی و موشکی را علیه اهداف نظامی رژیم صهیونیستی آغاز کرد. به گفته منابع عبری، آژیرهای هشدار در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده و سامانه‌های پدافندی حیفا و تل‌آویو زیر ضربات دقیق پهپادهای انتحاری سپاه قرار گرفته‌اند.
حمله مرگبار صهیونیست‌ها به آوارگان در اردوگاه النصیرات
جمعه 1404/03/30 ساعت 06:10
حمله مرگبار صهیونیست‌ها به آوارگان در اردوگاه النصیرات
در تازه‌ترین جنایت رژیم صهیونیستی، حمله‌ای مرگبار به آوارگان فلسطینی در اردوگاه النصیرات انجام شد که به شهادت 22 تن و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامید.
ارتش اسرائیل: سریعا شهرک صنعتی سفیدرود را ترک کنید/آغازحمله رژیم صهیونیستی به سپیدرود+فیلم
جمعه 1404/03/30 ساعت 01:28
اخبار لحظه به لحظه از حمله رژیم صهیونیستی به ایران؛
ارتش اسرائیل: سریعا شهرک صنعتی سفیدرود را ترک کنید/آغازحمله رژیم صهیونیستی به سپیدرود+فیلم
پس از هدف قرار گرفتن ساختمان بورس و مرکز فرماندهی عملیات ارتش اسرائیل در پارک فناوری گاو-یام تل‌آویو توسط ایران، رژیم صهیونیستی با انجام حملاتی به خاک ایران واکنش نشان داد. منابع میدانی از فعال شدن سامانه‌های پدافندی در برخی مناطق ایران خبر داده‌اند. گزارش‌های لحظه‌به‌لحظه از این درگیری ادامه دارد.
نظرات

آخرین اخبار
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای