×
سیاسی
شناسه خبر : 229326
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 05:22
بمب بر سر شمال، لبخند در ایکس؛ اسرائیل دشمن مردم ایران است

نورنیوز اهداف پشت پرده حمله نظامی اسرائیل به‌شمال کشور را بررسی می کند؛

بمب بر سر شمال، لبخند در ایکس؛ اسرائیل دشمن مردم ایران است

در هفتمین شب تجاوز اسرائیل به ایران، شهرهای شمالی کشور هدف بمباران قرار گرفتند؛ نقاطی فاقد هرگونه تاسیسات نظامی. این حملات، تناقض آشکار میان گفتار به‌ظاهر دوستانه و رفتار خون‌بار رژیم صهیونیستی را برملا کرده و چهره واقعی دشمنی با ملت ایران را افشا می‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی:رژیم صهیونیستی در هفتمین شب تجاوز نظامی خود به جمهوری اسلامی ایران، برای نخستین بار مناطق شمالی کشور را هدف حمله قرار داد. در حالی که هیچ‌گونه تاسیسات حساس نظامی یا هسته‌ای در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان وجود ندارد. این حملات عمدتاً ناظر بر چند شهرک صنعتی غیر نظامی بوده که تنها شامل کارگاه‌ها و تأسیسات کاملاً معمولی است. 
آنچه در این اقدام نظامی به‌وضوح دیده می‌شود، تلاش اسرائیل برای اجتماعی‌سازی جنگ و تولید فضای روانی در نقاطی است که بخش قابل‌توجهی از مردم پایتخت در آن حضور دارند. به‌عبارتی، اسرائیل دیگر صرفاً به دنبال هدف‌گیری تاسیسات راهبردی نیست، بلکه سعی دارد با فشار بر روان جامعه، روحیه ملی را در هم بشکند.

اما از همه مهم‌تر، این رویدادها پرده از یکی از عمیق‌ترین تناقضات در گفتمان اسرائیل برمی‌دارد؛ تناقضی میان ادعای دوستی با مردم ایران و جنایات آشکار علیه آنان. در روزهایی که رسانه‌های عبری و حساب‌های رسمی چون «اسرائیل به فارسی» در پلتفرم‌هایی نظیر ایکس سعی دارند جنایت تجاوز نظامی به ایران را در قالب  «کمک قوم یهود به مردم ایران برای آزادسازی» مفهوم سازی کنند و نخست‌وزیر جنایتکار این رژیم، نتانیاهو، با اشاره به اقدام انسان دوستانه کوروش بزرگ در آزادی قوم یهود تلاش دارد چهره‌ای تاریخی و متمدن از اسرائیل ترسیم کند، در همان لحظات، بمب‌های اسرائیلی جان زنان و کودکان غیرنظامی را در مناطق مسکونی ایران می‌گیرند.

بنیامین نتانیاهو در پیام خود ضمن اشاره به فرمان آزادی یهودیان توسط کوروش، مدعی شده که «قوم یهود» اکنون به مردم ایران کمک می‌کند تا آزاد شوند. این در حالی است که از ابتدای تجاوز اخیر، ده‌ها زن و کودک در جریان بمباران مناطق غیرنظامی به شهادت رسیده اند. حتی اگر کسی بخواهد دروغ بزرگ اسرائیل مبنی بر حمله به مواضع «حکومت ایران» را بپذیرد، حمله به شهرک‌های صنعتی معمولی و مناطق مسکونی شمال کشور که هیچ پیوندی با ساختار نظامی ندارند، کوچک‌ترین توجیهی ندارد.

سرلشکر عودد بسیوک، رئیس رکن عملیات ارتش اسرائیل نیز پیش‌تر تأکید کرده بود که «به حکومت حمله می‌کنیم، نه مردم». اما در عمل، این مردم هستند که بیشترین هزینه را می‌پردازند. بمباران روستاها، آسیب به زیرساخت‌های غیرنظامی، و ایجاد رعب روانی در مناطقی که مردم عادی برای در امان ماندن از جنگ به آنجا پناه برده اند ، بیش از هر چیز یک پیام دارد: دشمنی اسرائیل، صرف‌نظر از زبان دیپلماتیک آن، با مردم ایران است.
این تناقض‌های رفتاری و گفتاری تنها نقاب نفاق از چهره رژیمی بر می دارد که می‌خواهد از تاریخ و تمدن ایرانی چهره‌ای موجه برای خود بسازد، اما همزمان در حال ویران کردن جان و روان همان مردمی است که ادعای دوستی با آنان دارد. ادبیات عوام‌فریبانه مقامات اسرائیلی چیزی جز تلاش برای وارونه‌نمایی واقعیت‌های میدان نیست. اکنون هیچ تردیدی باقی نمانده که اسرائیل، در گفتار شاید مدعی تمایز میان حکومت و ملت باشد، اما در میدان، مردم ایران را آماج خشم و ترور خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زلزله سیاسی در راست‌گرایان اسرائیل؛ طرح تشکیل حزب جدید علیه نتانیاهو
45 درصد شهدای جنگ اخیر غیرنظامی هستند
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ بازار طلا درجا زد
جنوب لبنان زیر آتش؛ آغاز حمله پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل
طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در پیچ بررسی کمیسیون‌ها
صعود فوتبال ساحلی به مرحله حذفی با عبور از عربستان
هشدار پلیس به افزایش کلاهبرداری «بیعانه» در سایت‌های آگهی
مجلس: امنیت بازیکنان تیم ملی خط قرمز است
شرط اروپا برای وام 90 میلیارد یورویی به اوکراین اعلام شد
توانیر: چاه‌های فاقد پروانه در لیست قطع برق قرار می‌گیرند
مامیاشویلی: رقابت های جهانی کشتی احتمالاً در یک کشور آسیایی برگزار می‌شود
معاریو: ارتش اسرائیل در «گل‌ولای لبنان» گیر افتاده است
پاسخ آتشین پپ به شعارهای آرسنالی‌ها
نقش کلیدی فارس در تأمین پروتئین کشور پررنگ‌تر شد
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 ؛ افزایش 2 هزار تومانی دلار
چین دومین جنگنده رادارگریز خود را عملیاتی می‌کند
تاثیر آتش‌بس بر جهش اسمی قیمت‌ها در بازار مسکن
هر 80 ثانیه یک تشخیص سرطان در بریتانیا
دلیل غیبت روبیو در مذاکرات ایران و آمریکا
ورود 20 همت پول حقیقی به بورس از آغاز جنگ
جنگ‌ های آمریکایی-صهیونیستی برای امنیت‌ است یا غارت منابع؟
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
احتمال غیبت ستاره مصر در جام جهانی 2026
روسیه فضاپیمای باری «پروگرس 95» را به ایستگاه فضایی پرتاب کرد
پیشنهاد جنجالی فرانسه برای تعویق بازپرداخت بدهی‌های اتحادیه اروپا
خبر خوش برای اصناف؛ حذف اظهارنامه مالیاتی تا سقف فروش 70 میلیارد تومان
نورنما | مردم ، خدا مراقب ماست ...
کمک میلیاردی آلمان به اوکراین جنگ را طولانی‌تر می‌کند
انتقاد نایب‌رئیس کمیسیون آموزش از تاثیر قطعی معدل یازدهم در کنکور
حادثه هوایی در هند؛ تخلیه اضطراری هواپیما با چند مصدوم
دانشگاه آزاد مسیرهای متنوعی برای دانشجویان واحد امارات فراهم کرده است
آغاز اجرای طرح «کارت امید مادر»؛ حمایت دولت از نوزادان متولد 1405
عوامل تیراندازی در میدان آزادی کرمان دستگیر شدند
آسیا تایمز: آسه‌آن در مسیر کاهش وابستگی دفاعی به آمریکا
504 همت یارانه برای گندم و نان در بودجه 1405
رایزنی عراقچی و پادشاه عمان درباره تحولات منطقه در مسقط
انفجار کنترل‌شده مهمات فرسوده در اندیمشک
نفر بعدی در لیست اخراجی ترامپ کیست؟
میدری: انسجام و اقتصاد قوی زمینه‌ساز عزت و استقلال است
قهرمانی دوباره الاهلی در آسیا و کسب جایزه 12 میلیون دلاری
ثبت بیش از 1.8 میلیون دامنه فارسی در کشور
هشدار سپاه درباره انفجار کنترل‌شده مهمات در زنجان
پیش بینی قیمت طلای جهانی ؛ همه چیز تحولات خاورمیانه وابسته شد
نوراینفو | پنج تداخل دارویی شایع اما مرگبار
نوراینفو | تمرینات ساده برای جلوگیری از آلزایمر
لندن در شوک جنگ؛ هشدار درباره اختلال در تنگه هرمز
جزئیات سناریوهای پیشنهادی افزایش اعتبار کالابرگ
تشدید محدودیت‌های چین بر سرمایه‌گذاری آمریکا در فناوری‌های حساس
مسی بهترین بازیکن زمین، اینترمیامی همچنان بدون سرمربی