×
سیاسی
شناسه خبر : 229326
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 05:22
بمب بر سر شمال، لبخند در ایکس؛ اسرائیل دشمن مردم ایران است

نورنیوز اهداف پشت پرده حمله نظامی اسرائیل به‌شمال کشور را بررسی می کند؛

بمب بر سر شمال، لبخند در ایکس؛ اسرائیل دشمن مردم ایران است

در هفتمین شب تجاوز اسرائیل به ایران، شهرهای شمالی کشور هدف بمباران قرار گرفتند؛ نقاطی فاقد هرگونه تاسیسات نظامی. این حملات، تناقض آشکار میان گفتار به‌ظاهر دوستانه و رفتار خون‌بار رژیم صهیونیستی را برملا کرده و چهره واقعی دشمنی با ملت ایران را افشا می‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی:رژیم صهیونیستی در هفتمین شب تجاوز نظامی خود به جمهوری اسلامی ایران، برای نخستین بار مناطق شمالی کشور را هدف حمله قرار داد. در حالی که هیچ‌گونه تاسیسات حساس نظامی یا هسته‌ای در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان وجود ندارد. این حملات عمدتاً ناظر بر چند شهرک صنعتی غیر نظامی بوده که تنها شامل کارگاه‌ها و تأسیسات کاملاً معمولی است. 
آنچه در این اقدام نظامی به‌وضوح دیده می‌شود، تلاش اسرائیل برای اجتماعی‌سازی جنگ و تولید فضای روانی در نقاطی است که بخش قابل‌توجهی از مردم پایتخت در آن حضور دارند. به‌عبارتی، اسرائیل دیگر صرفاً به دنبال هدف‌گیری تاسیسات راهبردی نیست، بلکه سعی دارد با فشار بر روان جامعه، روحیه ملی را در هم بشکند.

اما از همه مهم‌تر، این رویدادها پرده از یکی از عمیق‌ترین تناقضات در گفتمان اسرائیل برمی‌دارد؛ تناقضی میان ادعای دوستی با مردم ایران و جنایات آشکار علیه آنان. در روزهایی که رسانه‌های عبری و حساب‌های رسمی چون «اسرائیل به فارسی» در پلتفرم‌هایی نظیر ایکس سعی دارند جنایت تجاوز نظامی به ایران را در قالب  «کمک قوم یهود به مردم ایران برای آزادسازی» مفهوم سازی کنند و نخست‌وزیر جنایتکار این رژیم، نتانیاهو، با اشاره به اقدام انسان دوستانه کوروش بزرگ در آزادی قوم یهود تلاش دارد چهره‌ای تاریخی و متمدن از اسرائیل ترسیم کند، در همان لحظات، بمب‌های اسرائیلی جان زنان و کودکان غیرنظامی را در مناطق مسکونی ایران می‌گیرند.

بنیامین نتانیاهو در پیام خود ضمن اشاره به فرمان آزادی یهودیان توسط کوروش، مدعی شده که «قوم یهود» اکنون به مردم ایران کمک می‌کند تا آزاد شوند. این در حالی است که از ابتدای تجاوز اخیر، ده‌ها زن و کودک در جریان بمباران مناطق غیرنظامی به شهادت رسیده اند. حتی اگر کسی بخواهد دروغ بزرگ اسرائیل مبنی بر حمله به مواضع «حکومت ایران» را بپذیرد، حمله به شهرک‌های صنعتی معمولی و مناطق مسکونی شمال کشور که هیچ پیوندی با ساختار نظامی ندارند، کوچک‌ترین توجیهی ندارد.

سرلشکر عودد بسیوک، رئیس رکن عملیات ارتش اسرائیل نیز پیش‌تر تأکید کرده بود که «به حکومت حمله می‌کنیم، نه مردم». اما در عمل، این مردم هستند که بیشترین هزینه را می‌پردازند. بمباران روستاها، آسیب به زیرساخت‌های غیرنظامی، و ایجاد رعب روانی در مناطقی که مردم عادی برای در امان ماندن از جنگ به آنجا پناه برده اند ، بیش از هر چیز یک پیام دارد: دشمنی اسرائیل، صرف‌نظر از زبان دیپلماتیک آن، با مردم ایران است.
این تناقض‌های رفتاری و گفتاری تنها نقاب نفاق از چهره رژیمی بر می دارد که می‌خواهد از تاریخ و تمدن ایرانی چهره‌ای موجه برای خود بسازد، اما همزمان در حال ویران کردن جان و روان همان مردمی است که ادعای دوستی با آنان دارد. ادبیات عوام‌فریبانه مقامات اسرائیلی چیزی جز تلاش برای وارونه‌نمایی واقعیت‌های میدان نیست. اکنون هیچ تردیدی باقی نمانده که اسرائیل، در گفتار شاید مدعی تمایز میان حکومت و ملت باشد، اما در میدان، مردم ایران را آماج خشم و ترور خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
X
آگهی تبلیغاتی