×
سیاسی
شناسه خبر : 229326
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/30 ساعت 05:22
بمب بر سر شمال، لبخند در ایکس؛ اسرائیل دشمن مردم ایران است

نورنیوز اهداف پشت پرده حمله نظامی اسرائیل به‌شمال کشور را بررسی می کند؛

بمب بر سر شمال، لبخند در ایکس؛ اسرائیل دشمن مردم ایران است

در هفتمین شب تجاوز اسرائیل به ایران، شهرهای شمالی کشور هدف بمباران قرار گرفتند؛ نقاطی فاقد هرگونه تاسیسات نظامی. این حملات، تناقض آشکار میان گفتار به‌ظاهر دوستانه و رفتار خون‌بار رژیم صهیونیستی را برملا کرده و چهره واقعی دشمنی با ملت ایران را افشا می‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی:رژیم صهیونیستی در هفتمین شب تجاوز نظامی خود به جمهوری اسلامی ایران، برای نخستین بار مناطق شمالی کشور را هدف حمله قرار داد. در حالی که هیچ‌گونه تاسیسات حساس نظامی یا هسته‌ای در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان وجود ندارد. این حملات عمدتاً ناظر بر چند شهرک صنعتی غیر نظامی بوده که تنها شامل کارگاه‌ها و تأسیسات کاملاً معمولی است. 
آنچه در این اقدام نظامی به‌وضوح دیده می‌شود، تلاش اسرائیل برای اجتماعی‌سازی جنگ و تولید فضای روانی در نقاطی است که بخش قابل‌توجهی از مردم پایتخت در آن حضور دارند. به‌عبارتی، اسرائیل دیگر صرفاً به دنبال هدف‌گیری تاسیسات راهبردی نیست، بلکه سعی دارد با فشار بر روان جامعه، روحیه ملی را در هم بشکند.

اما از همه مهم‌تر، این رویدادها پرده از یکی از عمیق‌ترین تناقضات در گفتمان اسرائیل برمی‌دارد؛ تناقضی میان ادعای دوستی با مردم ایران و جنایات آشکار علیه آنان. در روزهایی که رسانه‌های عبری و حساب‌های رسمی چون «اسرائیل به فارسی» در پلتفرم‌هایی نظیر ایکس سعی دارند جنایت تجاوز نظامی به ایران را در قالب  «کمک قوم یهود به مردم ایران برای آزادسازی» مفهوم سازی کنند و نخست‌وزیر جنایتکار این رژیم، نتانیاهو، با اشاره به اقدام انسان دوستانه کوروش بزرگ در آزادی قوم یهود تلاش دارد چهره‌ای تاریخی و متمدن از اسرائیل ترسیم کند، در همان لحظات، بمب‌های اسرائیلی جان زنان و کودکان غیرنظامی را در مناطق مسکونی ایران می‌گیرند.

بنیامین نتانیاهو در پیام خود ضمن اشاره به فرمان آزادی یهودیان توسط کوروش، مدعی شده که «قوم یهود» اکنون به مردم ایران کمک می‌کند تا آزاد شوند. این در حالی است که از ابتدای تجاوز اخیر، ده‌ها زن و کودک در جریان بمباران مناطق غیرنظامی به شهادت رسیده اند. حتی اگر کسی بخواهد دروغ بزرگ اسرائیل مبنی بر حمله به مواضع «حکومت ایران» را بپذیرد، حمله به شهرک‌های صنعتی معمولی و مناطق مسکونی شمال کشور که هیچ پیوندی با ساختار نظامی ندارند، کوچک‌ترین توجیهی ندارد.

سرلشکر عودد بسیوک، رئیس رکن عملیات ارتش اسرائیل نیز پیش‌تر تأکید کرده بود که «به حکومت حمله می‌کنیم، نه مردم». اما در عمل، این مردم هستند که بیشترین هزینه را می‌پردازند. بمباران روستاها، آسیب به زیرساخت‌های غیرنظامی، و ایجاد رعب روانی در مناطقی که مردم عادی برای در امان ماندن از جنگ به آنجا پناه برده اند ، بیش از هر چیز یک پیام دارد: دشمنی اسرائیل، صرف‌نظر از زبان دیپلماتیک آن، با مردم ایران است.
این تناقض‌های رفتاری و گفتاری تنها نقاب نفاق از چهره رژیمی بر می دارد که می‌خواهد از تاریخ و تمدن ایرانی چهره‌ای موجه برای خود بسازد، اما همزمان در حال ویران کردن جان و روان همان مردمی است که ادعای دوستی با آنان دارد. ادبیات عوام‌فریبانه مقامات اسرائیلی چیزی جز تلاش برای وارونه‌نمایی واقعیت‌های میدان نیست. اکنون هیچ تردیدی باقی نمانده که اسرائیل، در گفتار شاید مدعی تمایز میان حکومت و ملت باشد، اما در میدان، مردم ایران را آماج خشم و ترور خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر