×
سیاسی
شناسه خبر : 229296
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 23:47
محسن رضایی: اسرائیل می‌خواست ایران را سوریه کند، اما خودش سوریه شد

محسن رضایی: اسرائیل می‌خواست ایران را سوریه کند، اما خودش سوریه شد

محسن رضایی با بیان اینکه تا حالا تنها از 5 درصد توان خود علیه اسرائیل استفاده کردیم، گفت: «رژیم صهیونیستی قصد داشت ایران را سوریه و وارد یک ناامنی 10 ساله کند؛ اما امروز خود رژیم صهیونیستی به سوریه تبدیل شده است.»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس، در ویژه برنامه وعده صادق ۳ صدا و سیما، گفت: 7 روز از یک نبرد خستگی ناپذیر و پی در پی از رزمندگان جمهوری اسلامی ایران گذشت و در این مدت ملت ایران یک جهاد نوع دوستی به راه انداخت؛ چرا که دشمن ما پلیدترین رژیمی است که سراغ داریم.

او ادامه داد: آن‌ها در روز روشن به خاک ما تجاوز کردند. ما اولین ملتی هستیم که محاسبات دشمن صهیونیستی را باطل کردیم. نتانیاهو به آمریکا گفته یا به من کمک کنید و یا آتش بس اعلام کنید. رژیم صهیونیستی تمام اراضی اشغالی را در یک گنبد محصور کرده است؛ اما موشک های از لایه های گنبد آهنین عبور کرد و در اراضی اشغالی نشست.

مجازات اسرائیلی‌ها باید بیمه‌کننده آینده ما باشد

رضایی توضیح داد: مجازات ما باید بیمه کننده آینده باشد تا دشمن برای دفعه دوم جرات اینکار را نداشته باشد. مردم ایران! نگران پایان این جنگ نباشید، دشمن صهیونیستی باید بطوری مجازات شود که در سال‌های آینده جرئت ایجاد ناامنی در ایران را نداشته باشد. ما در انقلاب و دفاع مقدس به فناوری ملی رسیدیم که تهدید را به فرصت تبدیل می‌کنیم و فرصت را به قدرت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: دشمن قصد داشت با زدن فرماندهان ارشد نظامی در کشور هرج و مرج ایجاد کند که در 48 ساعت اول این تلاش دفع شد. در مرحله بعدی هم قصد داشت ایران را سوریه کند و وارد یک ناامنی 10 ساله کند؛ اما امروز خود رژیم صهیونیستی به سوریه تبدیل شده است. ما یک تأکتیک جدید، ترکیبی از حمله موشکی با موشک‌های فتاح و سجیل داشتیم؛ این حملات موجب شد اختلالات شدیدی در سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی شکل بگیرد.

او با بیان اینکه ما براساس حقوق بین المللی از حقوق خود دفاع می‌کنیم و این کاملا حقوقی است، شرح داد: ماهیت انتقام ما یک انتقام مقدسی است. اگر دشمن از غلط خود پشیمان نشود خسارات ادامه جنگ برای ما پذیرفتنی نیست. این جنگ پر افتخار ترین جنگی است که ملت ایران وارد آن شده است.

این جنگ پرافتخارترین جنگ ایران است

رضایی با اشاره به اینکه در منطقه یک خلا قدرت وجود دارد و آمریکا و اسرائیل می‌خواهد با زور این خلا را پر کنند، این جنگ پر افتخارترین جنگی دانست که ملت ایران وارد آن شده و گفت: دشمن ما پلیدترین و سیاه‌ترین رژیم در منطقه است و در روز روشن اقدام جنایتکارانه را انجام داده و تمام دنیا به این موضوع معترف هستند. اگر ما در این جنگ پیروز شویم نه تنها کشورهای اسلامی منطقه که از شر رژیم صهیونیستی آسیب دیده‌اند، بلکه بیش از 3 میلیارد جمعیت جهان از شر این رژیم خلاص خواهند شد.

تا الان فقط از 5 درصد توانمان استفاده کردیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام توضیح داد: توان موشکی ایران از اسفندماه ۶ برابر شده است. ما تا الان تنها از ۵ درصد توان بالقوه خود بیشتر استفاده نکرده‌ایم، فعلا از ابزار تنگه هرمز و نفت استفاده نکردیم.

او خاطرنشان کرد: بارها اعلام کرده‌ایم که شهرک نشینان از نزدیکی مراکز دولتی و نظامی در اراضی اشغالی فرار کنند. یکی از دلایلی که به مرور شدت عمل موشک‌ها را افزایش دادیم این بود که مردم مکان‌ها را تخلیه کنند. نمی‌شود مرکز فرماندهی را کنار بیمارستان بسازند و از آنجا ما را هدف قرار دهند و ما پاسخ ندهیم!
 

محسن رضایی گفت: ما بیش از ۴۰۰ موشک زدیم و بیش از ۶۰۰ پهپاد به این سرزمین ها  شلیک کرده ایم که بیش از ۵۰ نفر کشته و بیش از ۲۰۰۰ نفر مجروح شده اند. 

 


نظرات

آخرین اخبار
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید
دستگیری دو آلمانی به جرم همکاری با سرویس‌های اطلاعاتی چین
ناکامی چندباره پیشروی ارتش اسرائیل به حداثا
زیان 67 میلیون دلاری یک شرکت هواپیمایی اسرائیل
پیام مهم نخست‌وزیر عراق به واشنگتن و تهران؛ مذاکره تنها راه نجات منطقه
روبیو از «رابطه جدید» آمریکا با کوبا خبر داد
قالیباف: دشمن به دنبال دور جدید جنگ است/ پشیمان خواهند شد
تنش در روابط آمریکا و اروپا؛ پیامدهای جنگ ایران بر آینده ناتو
ایتالیا سفیر اسرائیل را احضار کرد
قالیباف: آمریکا در جنگی بی‌پایان و بدون پیروزی گرفتار می‌شود
عراقچی: سفارت‌خانه‌های ایران در جنگ دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای پیروز شدند
فارس زیر تیغ غبار؛ هشدار سطح نارنجی برای تمامی مناطق استان
ترامپ با کوله‌باری از اختلافات به نشست گروه هفت می‌رود
وزیر خارجه ایتالیا خواستار آزادی فوری فعالان ناوگان صمود شد
پزشکیان: شهدای پرواز اردیبهشت نماد خدمت بی‌منت بودند/ منش شهید رئیسی الگوی مسئولان است
بانک مرکزی از افزایش بودجه وام ازدواج خبر داد
ترامپ نامحبوب‌تر از هر زمان دیگری در میان مردم آمریکا
محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه تهران-شمال/قفل ترافیک در چالوس و هراز
تنگه هرمز در تسلط کامل نیروی دریایی سپاه/ عبور 26 فروند کشتی با مجوز ایران
جزئیات بازداشت دروازه‌بان پیشین فوتبال ایران هنگام فرار از کشور
مشاور رهبری: خرازی و امیرعبداللهیان در مکتب امام خمینی(ره) تربیت شدند
حاجی‌میرزایی: شهیدان وزارت خارجه به دنبال توسعه پیوندها بودند
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + جدول
شکایت رسمی پرسپولیس از سرمربی سابق آبی ها
هشدار وزیر نیرو درباره کاهش 37 درصدی بارش‌ها در تهران
صدور پیام تسلیت فرمانده کل سپاه برای شهادت سردار فرزندی
ادعای آمریکا:یک نفتکش مرتبط با ایران در اقیانوس هند توقیف شد
اعتراف عجیب برنده نوبل ادبیات به استفاده از هوش مصنوعی
یارانه دهک‌های 4 تا 9 واریز شد
جزئیات جدید درباره کنکور 1405و زمان برگزاری
هشدار درباره مصرف برخی روغن‌های پخت‌وپز
ایران سالانه 70 همت هزینه اعتیاد می‌کند
مسئولیت‌پذیری، توجه به عدالت، دیپلماسی فعال ومردمی بودن از ویژگی های شهید رئیسی بود
بازار سهام با بسته حمایتی دوباره جان گرفت
احمد مهرانفر با یک کمدی جدید برگشت
عراقچی احتمالا راهی نیویورک می‌شود
نورنما | آتش سوزی در کالیفرنیا
فرمانده ارشد صهیونیست‌ها در لبنان زخمی شد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه 30 اردیبهشت /دلار 2 هزار تومان رشد کرد+ جدول
جزئیات تامین لوازم خانگی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ
قیمت‌های جدید 1096 قلم دارو اعلام شد
وزیر ارشاد: 30 سال آینده؛ ایران وارد دوره سالمندی می‌شود
روسیه: آمریکا و اسرائیل مسئول تشدید تهدیدات هسته‌ای در غرب آسیا هستند
دولت اسپانیا رسماً از خاویر باردم حمایت کرد
قائم‌پناه: ایران جنگ‌طلب نیست اما در مقابل هر تجاوزی می‌ایستد
جاده چالوس امروز ساعت 14 بازگشایی می‌شود
هشدار سپاه: تجاوز به ایران تکرار شود جنگ را به فراتر از منطقه می‌کشانیم
امارات و اسرائیل صندوق مشترک تسلیحاتی راه‌اندازی کردند
انتقاد شدید کارلسون از آمریکا به دلیل کمک‌های نظامی به اسرائیل