×
بین الملل
شناسه خبر : 229291
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 23:15
سخنگوی کاخ سفید: ترامپ تا 2 هفته دیگر تصمیم می‌گیرد با ایران مذاکره کند یا نه

سخنگوی کاخ سفید: ترامپ تا 2 هفته دیگر تصمیم می‌گیرد با ایران مذاکره کند یا نه

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که با توجه به احتمال مذاکرات با ایران، ترامپ در دو هفته آینده درباره ایران تصمیم می‌گیرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل:  کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران، که از شبکه‌های تلویزیونی آمریکا بصورت زنده پخش شد، گفت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، قصد دارد دو هفته دیگر به دیپلماسی فرصت دهد و سپس درباره ایران تصمیم‌گیری کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا  در بیانیه‌ای که سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنج‌شنبه به وقت محلی قرائت کرد، گفته است  که می‌خواهد پیش از اتخاذ تصمیم نهایی درباره هر اقدام آمریکا، به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه یابد.

در این بیانیه آمده است: «بر اساس این واقعیت که احتمال قابل توجهی برای مذاکراتی که ممکن است در آینده نزدیک با ایران انجام شود یا نشود، وجود دارد، من تصمیم خود را در مورد انجام یا عدم انجام آن ظرف دو هفته آینده خواهم گرفت.»

سخنگوی کاخ سفید سپس گفت که رئیس جمهور  ترامپ انتظار دارد که دیدار اروپایی‌ها با ایران که قرار است فردا در ژنو برگزار شود، موفقیت‌آمیز باشد. خواهیم دید که جلسه اتحادیه اروپا با ایرانی‌ها فردا چگونه پیش می‌رود.

سخنگوی دولت ترامپ همچنین گفت که ترامپ امروز گزارشی از حملات نظامی اسرائیل به ایران دریافت کرده است.

پیش از این سی ان ان اعلام کرد که ترامپ امروز با تیم امنیت ملی خود نشستی برگزار کرده است؛ این نشست در برنامه رسمی ترامپ به‌عنوان «گزارش اطلاعاتی» ثبت شده، اما برگزاری آن در اتاق وضعیت نشان می‌دهد که این گفت و گوها از سطح معمول گزارش‌های روزانه اطلاعاتی که غالباً در دفتر بیضی شکل رئیس جمهوری آمریکا برگزار می‌شود، حساس‌تر است.

سی ان ان همچنین به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه ، قرار است در جلسه‌ای که میان مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا و دیوید لمی، وزیر خارجه انگلیس روز پنج‌شنبه در کاخ سفید برگزار می‌شود، شرکت کند.

وزیر خارجه انگلیس قرار است پس از این دیدار به ژنو سفر کند تا در جلسه‌ای که روز جمعه با حضور وزیر خارجه ایران و وزیران خارجه انگلیس، فرانسه، آلمان و اتحادیه اروپا، برگزار می شود شرکت کند. تا صبح پنج‌شنبه، انتظار نمی‌رفت که ویتکاف در این نشست شرکت کند.

سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنجشنبه خود ادعا کرد: ایران هر آنچه برای دستیابی به سلاح هسته‌ای نیاز دارد را در اختیار دارد. تنها چیزی که آنها نیاز دارند تصمیم [سران آن] برای انجام این کار است و تکمیل تولید آن سلاح چند هفته طول می‌کشد.

او با تکرار تهدیدات آمریکا مدعی شد: ترامپ خواهان راه‌حل‌های دیپلماتیک است اما در صورت لزوم از استفاده از زور دریغ نخواهد کرد.


اخبار مرتبط
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمعه 1404/03/30 ساعت 08:20
نورنیوز از نقش پررنگ ترامپ در مدیریت جنگ اخیر گزارش می‌دهد؛
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمهوری اسلامی ایران در چارچوب جنگ روایت‌ها تلاش می‌کند ترامپ را به‌عنوان فرمانده پنهان حملات اخیر رژیم صهیونیستی معرفی کند. تهران معتقد است که با اثبات نقش آمریکا در طراحی این تجاوزات، می‌تواند حمایت منطقه‌ای، مشروعیت بین‌المللی و حتی همدلی بخشی از افکارعمومی آمریکا را جلب کند.
معنای«دو هفته‌ای» که ترامپ گفت،چه بود؟
جمعه 1404/03/30 ساعت 04:33
معنای«دو هفته‌ای» که ترامپ گفت،چه بود؟
نیویورک‌تایمز در گزارشی طنزآمیز و تحلیلی، به بررسی مفهوم تکرارشونده‌ی «دو هفته» در ادبیات دونالد ترامپ پرداخت؛ عبارتی که به‌جای تعیین زمان، بیشتر نوعی وعده‌ی مبهم و انعطاف‌پذیر است.
بازی ابهام در مرحله جدید؛ تهدید ترامپ تبدیل به تعلیق شد!
پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 23:02
نورنیوز بررسی می‌کند؛
بازی ابهام در مرحله جدید؛ تهدید ترامپ تبدیل به تعلیق شد!
کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ تصمیم درباره دخالت نظامی آمریکا علیه ایران را دو هفته به تعویق انداخته است. همزمان برخی منابع اعلام کردند اسرائیل از حمله به فردو تا پایان مذاکرات منع شده است.
قمار بدون گلوله؛ راهبرد ترامپ برای کنترل بحران
پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 06:34
نورنیوز تبعات ورود آمریکا به جنگ مستقیم آمریکا با ایران را بررسی می کند؛
قمار بدون گلوله؛ راهبرد ترامپ برای کنترل بحران
در حالی که تنش میان ایران و اسرائیل افزایش یافته و فضای منطقه ملتهب است، دونالد ترامپ تلاش می‌کند با حفظ تهدید نظامی به‌عنوان یک ابزار معتبر، بدون ورود به جنگ، دستاورد راهبردی حداکثری کسب کند. اما واکنش تهران به هرگونه اقدام محدود نیز می‌تواند معادلات بازی را به‌کلی تغییر دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بارش برف در محورهای کشور؛ ممنوعیت تردد بدون زنجیر چرخ در جاده‌های کوهستانی
برف شدید عامل لغو بازی دوستانه آلومینیوم و تیم امید شد
دستیار ترامپ: نبوغ و زحمت آمریکایی‌ها صنعت نفت ونزوئلا را ایجاد کرد
کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی بوشهر
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
ونزوئلا گردان‌های رزمی کارگری را برای مقابله با تهدیدهای آمریکا تشکیل داد
بن‌بست دیپلماسی ترامپ؛ درگیری مرزی تایلند و کامبوج ادامه دارد
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
تراکتور و پرسپولیس؛ جدال 6 ساله در جام حذفی
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
بازتعریف قدرت در نظم پسالیبرال
فروکاستن خویشتن
حمله دوباره آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
تصویب فروش تسلیحات 11 میلیارد دلاری آمریکا به تایوان
وحدت را فراموش کن، نجات در گفت‌وگوست
قطعنامه محدودکننده حمله به ونزوئلا در کنگره شکست خورد
شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم از شنبه آغاز می‌شود+ مبلغ کالابرگ
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 آذر 1404+ جدول پخش
وزیر خارجه روسیه: توافق ایران و آژانس دست‌یافتنی است
حذف کامل یارانه نقدی سه دهک پردرآمد/چه کسانی دیگر یارانه نقدی نمی‌گیرند؟
ترامپ دوباره مدعی «نابودی تهدید هسته‌ای ایران» و پایان 8 جنگ شد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 27 آذر
چین: با زورگویی در روابط بین‌الملل مخالفیم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 27 آذر + وضعیت استان ها
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
X
آگهی تبلیغاتی