×
بین الملل
شناسه خبر : 229291
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 23:15
سخنگوی کاخ سفید: ترامپ تا 2 هفته دیگر تصمیم می‌گیرد با ایران مذاکره کند یا نه

سخنگوی کاخ سفید: ترامپ تا 2 هفته دیگر تصمیم می‌گیرد با ایران مذاکره کند یا نه

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که با توجه به احتمال مذاکرات با ایران، ترامپ در دو هفته آینده درباره ایران تصمیم می‌گیرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل:  کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران، که از شبکه‌های تلویزیونی آمریکا بصورت زنده پخش شد، گفت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، قصد دارد دو هفته دیگر به دیپلماسی فرصت دهد و سپس درباره ایران تصمیم‌گیری کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا  در بیانیه‌ای که سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنج‌شنبه به وقت محلی قرائت کرد، گفته است  که می‌خواهد پیش از اتخاذ تصمیم نهایی درباره هر اقدام آمریکا، به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه یابد.

در این بیانیه آمده است: «بر اساس این واقعیت که احتمال قابل توجهی برای مذاکراتی که ممکن است در آینده نزدیک با ایران انجام شود یا نشود، وجود دارد، من تصمیم خود را در مورد انجام یا عدم انجام آن ظرف دو هفته آینده خواهم گرفت.»

سخنگوی کاخ سفید سپس گفت که رئیس جمهور  ترامپ انتظار دارد که دیدار اروپایی‌ها با ایران که قرار است فردا در ژنو برگزار شود، موفقیت‌آمیز باشد. خواهیم دید که جلسه اتحادیه اروپا با ایرانی‌ها فردا چگونه پیش می‌رود.

سخنگوی دولت ترامپ همچنین گفت که ترامپ امروز گزارشی از حملات نظامی اسرائیل به ایران دریافت کرده است.

پیش از این سی ان ان اعلام کرد که ترامپ امروز با تیم امنیت ملی خود نشستی برگزار کرده است؛ این نشست در برنامه رسمی ترامپ به‌عنوان «گزارش اطلاعاتی» ثبت شده، اما برگزاری آن در اتاق وضعیت نشان می‌دهد که این گفت و گوها از سطح معمول گزارش‌های روزانه اطلاعاتی که غالباً در دفتر بیضی شکل رئیس جمهوری آمریکا برگزار می‌شود، حساس‌تر است.

سی ان ان همچنین به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه ، قرار است در جلسه‌ای که میان مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا و دیوید لمی، وزیر خارجه انگلیس روز پنج‌شنبه در کاخ سفید برگزار می‌شود، شرکت کند.

وزیر خارجه انگلیس قرار است پس از این دیدار به ژنو سفر کند تا در جلسه‌ای که روز جمعه با حضور وزیر خارجه ایران و وزیران خارجه انگلیس، فرانسه، آلمان و اتحادیه اروپا، برگزار می شود شرکت کند. تا صبح پنج‌شنبه، انتظار نمی‌رفت که ویتکاف در این نشست شرکت کند.

سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنجشنبه خود ادعا کرد: ایران هر آنچه برای دستیابی به سلاح هسته‌ای نیاز دارد را در اختیار دارد. تنها چیزی که آنها نیاز دارند تصمیم [سران آن] برای انجام این کار است و تکمیل تولید آن سلاح چند هفته طول می‌کشد.

او با تکرار تهدیدات آمریکا مدعی شد: ترامپ خواهان راه‌حل‌های دیپلماتیک است اما در صورت لزوم از استفاده از زور دریغ نخواهد کرد.


اخبار مرتبط
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمعه 1404/03/30 ساعت 08:20
نورنیوز از نقش پررنگ ترامپ در مدیریت جنگ اخیر گزارش می‌دهد؛
جنگ ایران و اسرائیل به فرماندهی ترامپ است یا نتانیاهو؟
جمهوری اسلامی ایران در چارچوب جنگ روایت‌ها تلاش می‌کند ترامپ را به‌عنوان فرمانده پنهان حملات اخیر رژیم صهیونیستی معرفی کند. تهران معتقد است که با اثبات نقش آمریکا در طراحی این تجاوزات، می‌تواند حمایت منطقه‌ای، مشروعیت بین‌المللی و حتی همدلی بخشی از افکارعمومی آمریکا را جلب کند.
معنای«دو هفته‌ای» که ترامپ گفت،چه بود؟
جمعه 1404/03/30 ساعت 04:33
معنای«دو هفته‌ای» که ترامپ گفت،چه بود؟
نیویورک‌تایمز در گزارشی طنزآمیز و تحلیلی، به بررسی مفهوم تکرارشونده‌ی «دو هفته» در ادبیات دونالد ترامپ پرداخت؛ عبارتی که به‌جای تعیین زمان، بیشتر نوعی وعده‌ی مبهم و انعطاف‌پذیر است.
بازی ابهام در مرحله جدید؛ تهدید ترامپ تبدیل به تعلیق شد!
پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 23:02
نورنیوز بررسی می‌کند؛
بازی ابهام در مرحله جدید؛ تهدید ترامپ تبدیل به تعلیق شد!
کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ تصمیم درباره دخالت نظامی آمریکا علیه ایران را دو هفته به تعویق انداخته است. همزمان برخی منابع اعلام کردند اسرائیل از حمله به فردو تا پایان مذاکرات منع شده است.
قمار بدون گلوله؛ راهبرد ترامپ برای کنترل بحران
پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 06:34
نورنیوز تبعات ورود آمریکا به جنگ مستقیم آمریکا با ایران را بررسی می کند؛
قمار بدون گلوله؛ راهبرد ترامپ برای کنترل بحران
در حالی که تنش میان ایران و اسرائیل افزایش یافته و فضای منطقه ملتهب است، دونالد ترامپ تلاش می‌کند با حفظ تهدید نظامی به‌عنوان یک ابزار معتبر، بدون ورود به جنگ، دستاورد راهبردی حداکثری کسب کند. اما واکنش تهران به هرگونه اقدام محدود نیز می‌تواند معادلات بازی را به‌کلی تغییر دهد.
نظرات

آخرین اخبار
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر، هرمز و فرودگاه کاشان
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند