×
سیاسی
شناسه خبر : 229269
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 22:16
قالیباف: ایران نه جنگ تحمیلی می‌پذیرد و نه صلح تحمیلی  +فیلم

قالیباف: ایران نه جنگ تحمیلی می‌پذیرد و نه صلح تحمیلی +فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما نمی‌خواهیم جنگ را گسترش دهیم ولی رئیس جمهور متوهم آمریکا باید بداند که ملت ما مثل ملت‌های غرب نیستیم که با یک تهدید بتواند کنترل آن‌ها را به دست بگیرد و هر چیزی را به آن‌ها تحمیل کند.

نورنیوز - گروه سیاسی : امروز ۵ شنبه روز هفتم از تجاوز رژیم کودک کش و منحوس، صهیونیستی را می‌گذرانیم و در حرکت اولیه که آن‌ها این تجاوز را آغاز کردند، گمان کردند در چند ساعت اول کار را با قدرت پیش می‌برند. اما ملت عزیز ما دید که نیروهای مسلح ما بعد از حرکت اول آن‌ها، به سرعت میدان را پس از چند ساعت در دست گرفت.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در مصاحبه‌ای گفت: گنبدآهنین که سالیان سال و چندین دهه درباره آن تبلیغ کردند که هیچکس توان نفوذ برآن را ندارد، امروز ما ثابت کردیم حیفا و تلاویو و هرجایی که اراده کردیم، زدیم و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اقتدار خود را نشان دادند.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران نشان دادند شجاعت، درایت و مدیریت لازم را در انجام کار دارند، گفت: امروز هم الحمدالله میدان‌داری می‌کنند و اگر رژیم صهیونیستی خودش باشد و خودش، مطمئن باشید یک روز هم زیر این آفندی که ما به تجاوز وحشیانه آنها پاسخ می‌دهیم، دوام نخواهد آورد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بدون شک حمایت‌های مستقیم و غیرمستقیم آمریکا در حوزه اطلاعاتی، تجهیزات، امکانات نظامی، مدیریت جنگ و حمایت‌های سیاسی است که این رژیم مرده را زنده نگه داشته است.

قالیباف با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تا این زمان از خود خویشتنداری نشان داده است، تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم جنگ را گسترش دهیم ولی رئیس جمهور متوهم آمریکا باید بداند که ملت ما مثل ملت‌های غرب نیست که با یک تهدید بتواند کنترل آن‌ها را به دست بگیرد و هر چیزی را به آن‌ها تحمیل کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران نه جنگ تحمیلی و نه صلح تحمیلی را تحمل نمی‌کند، گفت: در جنگی که امروز او خلاف همه مقررات بین‌المللی به ما تحمیل کرده است، همراه با تهدیدات متهومی که امروز انجام می‌دهد، او نمی‌تواند صلح را هم به ما تحمیل کند. این موضوع را ایران در تاریخ نشان داده و ثابت کرده است و در جنگ گذشته ایران با حزب بعث و صدام هم، همه قدرت‌ها از رژیم بعثی حمایت کردند ولی نهایت ایران به پیروزی رسید.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تقدیر ویژه‌ از ملت فهیم و عزیز ایران تصریح کرد: امروز، هر قوم ایرانی با هر مذهب، دین، گرایش یا سلیقه سیاسی، حتی آن‌هایی که شاید منتقد جمهوری اسلامی هستند یا به جمهوری اسلامی اعتقادی ندارند، یکپارچه و استوار ایستاده‌اند و از ایران عزیزمان دفاع می‌کنند و پرچم آن را با برافراشته نگه داشته‌اند.

قالیباف اضافه کرد: به‌خاطر این درک، این فهم عمیق و شجاعت، در برابر مردم سر تعظیم فرود می‌آورم و ان‌شاءالله که بتوانیم به‌عنوان نماینده مردم، دین خود را نسبت به این روحیه ارزشمند ادا کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارزش این وحدت و یکپارچگی، به‌مراتب بیشتر از عملیات نظامی‌ است که دلاورمردان کشورمان در میدان نبرد با اقتدار به انجام می‌رسانند، یادآور شد: ان‌شاءالله ما نیز توفیق پیدا کنیم که به‌عنوان خدمتگزاران این مردم، مردانه تا پایان مسیر ایستادگی کنیم و در حمایت از ملت، چه در مسائل داخلی و چه در پشتیبانی‌های مورد نیاز، با همکاری دولت، قوه قضائیه و دیگر ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قدم‌های مؤثری برداریم.

وی خاطرنشان کرد: سعی خواهم کرد که همواره این ارتباط، این گفت‌وگو و این همدلی با مردم عزیزمان داشته باشیم.


اخبار مرتبط
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
آغاز بازی پرسپولیس (0)- استقلال خوزستان(0)
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
پسکوف: فقدان اعتماد میان روسیه و اوکراین کاملاً مشهود است
ترفند جدید سارقان برای فرار از مجازات‌های سنگین
خشکسالی بی‌سابقه تهران؛ ذخایر سدها به کمتر از 11 درصد رسید
رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران را تمدید کرد
ترامپ: حماس در صورت عدم ایفای نقش خود، با عواقب روبه‌رو خواهد شد
دبیرکل کنگره ملی عربی: روز آزادی فلسطین نزدیک است
نواف سلام: لبنان بخشی از جهان عرب است و قصد دارد نقش کارآمدی در منطقه ایفا کند
گروسی: راه‌حل فوری یا جادویی درباره ایران وجود ندارد
خطیب موقت نماز جمعه: ماجرای بانک آینده بسیار تاسف‌بار است
یکطرف شدن جاده چالوس امروز از ساعت 15
فدراسیون جهانی والیبال بیش از 251 هزار دلار به ایران اختصاص داد
دبیرکل جهاد اسلامی: سلاح مقاومت فلسطین را زمین نمی‌گذاریم
لغو گسترده پروازها در آمریکا همزمان با ادامه تعطیلی دولت فدرال
تصادف مرگبار امروز در صالح‌آباد تهران+ آمار فوتی‌ها
انفجار در مسجد جاکارتا ده‌ها نمازگزار را مجروح کرد
الحیه: «طوفان الاقصی» پاسخ به تلاش برای محو مسئله فلسطین بود
چین خواستار کاهش چشمگیر زرادخانه هسته‌ای آمریکا شد
پایان انتظار خودروهای بلاصاحب در پارکینگ‌های بندرعباس
تأکید شهباز شریف بر گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با ایران
آتش سوزی خط انتقال آب بندر لنگه
نقش فعال ایران در مباحث جهانی مرتبط با تغییر اقلیم
7 تصادف مرگبار تهران در هفته دوم آبان ماه +تعداد کشته‌ها
گروسی: ایران قانونی داخلی تصویب کرده که می‌گوید باید همکاری خود با ما را محدود کند
زویا امامی بازیگر تلویزیون درگذشت
انتظار طولانی کامیون‌های ایران پشت مرزها
آخرین وضعیت 4 بیمارستان‌ بحرانی و نا ایمن تهران
هوای پایتخت همچنان ناسالم برای گروه‌های حساس
مرگ 5 دانش آموز در 6 هفته
بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است
حمله جدید آمریکا در دریای کارائیب به یک قایق
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران ( 122) «پاکدشت»
قالیباف: صلح تحمیلی و جنگ تحمیلی استقلال کشورهای مسلمان را هدف قرار داده است
مشاور رئیس جمهور: مشارکتِ گسترده در انتخابات شورا، نشانه زنده‌بودن جامعه است
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه
ترامپ: ایران می‌خواهد تحریم‌ها لغو شوند
ادارات دولتی به سوی تأمین انرژی از منابع خورشیدی
کره‌شمالی موشک بالستیک شلیک کرد
درخواست ماکرون از الجولانی برای پیوستن به ائتلاف ضد داعش
آغاز بازسازی ترمینال یک فرودگاه امام خمینی(ره)
قیمت جهانی طلا صعودی شد
قالیباف وارد کراچی قطب اقتصادی پاکستان شد
X
آگهی تبلیغاتی