×
بین الملل
شناسه خبر : 229143
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/28 ساعت 23:48
درخواست سفیر ایران برای خاتمه دادن مصونیت رژیم نسل‌کش در ژنو

درخواست سفیر ایران برای خاتمه دادن مصونیت رژیم نسل‌کش در ژنو

سفیر ایران نزد دفتر سازمان ملل در ژنو اظهار کرد: هیچ نقض حقوق بشری به وخامت و گستردگی اقدام تجاوزکارانه 13 ژوئن علیه ایران رخ نداده است.

نورنیوز - گروه بین الملل:«علی بحرینی» سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو تصریح کرد: در طول ۱۳ سال گذشته که شورای حقوق بشر در حال بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران بوده است، هیچ نقض حقوق بشری به وخامت و گستردگی اقدام تجاوزکارانه ۱۳ ژوئن علیه ایران رخ نداده است.

او در ادامه گفت: پیامدهای حقوق بشری چنین حملات نظامی غیرقابل توجیه به مناطق مسکونی، زیرساخت های حیاتی و به ویژه حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز نطنز و فردو، زندگی غیرنظامیان و مردم ایران را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این وحشیگری‌های مداوم، نتیجه مستقیم مصونیت این رژیم نسل‌کش است؛ رژیمی که در طول ۷۷ سال گذشته استعدادهای شوم خود را در نقض حقوق بشر، نقض قوانین بین‌المللی و انجام انواع جنایات علیه بشریت توسعه داده است. اسرائیل شر مطلق و منبع اصلی ترور و ناامنی در منطقه است. این نهاد تروریستی، برای تضمین امنیت نامشروع خود بی‌پروا در حال بی‌ثبات کردن تمام منطقه است. این یک اقدام جنگی علیه یک کشور نیست؛ بلکه جنگی علیه بشریت است.

بحرینی به صحبت‌های خود افزود: رژیم اسرائیل بواسطه درگیری با ایران دارای تمدنی کهن، در حال کسب اعتبار است. این همیشه رویای دیرینه‌ی آن‌ها بود: از طریق سرزمینی که غصب کرده‌اند، با سلاح‌هایی که قرض گرفته‌اند، با مردمی که اذهانشان را با باطل پر کرده‌اند و از آن گویاتر، با وحشیگری‌های سیری‌ناپذیرشان که بواسطه مصونیت سیستماتیک اعطا شده به آن‌ها، در خود پرورش داده‌اند. این مصونیت باید به پایان برسد. فعالیت‌های اسرائیل فقط علیه یک یا دو کشور نیست، بلکه علیه تمام بشریت است و اقدامات آنها تمام حقوق بشر را هدف قرار می‌دهد.

سفیر ایران تاکید کرد: حامیان رژیم اسرائیل و در رأس آن‌ها ایالات متحده باید بدانند که حمایت از این رژیم به معنای حمایت مستقیم از نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر و جنایت علیه بشریت است و در نتیجه، آن‌ها نیز به همراه عوامل رژیم باید در قبال مواضع و اقدامات خود مسئول و پاسخگو باشند.

او اضافه کرد: در این برهه مهم از تاریخ ایران، وظیفه نهادهای بین‌المللی است که با زبانی صریح و بدون ابهام در محکومیت اشغالگر و متجاوز حرف بزنند. ایران خواستار این است که نقض گسترده حقوق بشر مردم ایران، باید در هر گزارش یا بیانیه ای به وضعیت حقوق بشر در ایران به طور کامل در نظر گرفته شود.

بحرینی افزود: جمهوری اسلامی ایران هرگز به متجاوزان به منافع ملی و حاکمیت خود اجازه نداده است که با مصونیت عمل کنند و از جامعه بین‌المللی نیز انتظار دارد که همین رویه را در پیش بگیرند. ایران هرگز به هیچ ناقضی اجازه نخواهد داد که حقوق بشر ملتش را هدف قرار دهد. ایران قوی و متحد، تمام اقدامات قانونی، قوی و قاطع خود را برای دفاع از تمامیت ارضی خود انجام خواهد داد.


نظرات

آخرین اخبار
سفیر آمریکا در اعتراض به سیاست‌های ترامپ کناره‌گیری کرد
ادعای بحران در صورت توقف پمپاژ نفت واقعیت ندارد
قیمت بنزین در آمریکا همزمان با تداوم تنش‌ها رکورد زد
الزام ادارات به کاهش 70 درصدی مصرف برق بعد از ساعت 13
تعطیلی 7 مدرسه ایرانی در امارات و کویت
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405
زاخارووا: تردد در تنگه هرمز پس از اقدام نظامی آمریکا دچار وقفه شد
قیمت سکه و طلا امروز 9 اردیبهشت 1405 + طلا در قله 20 میلیونی
سقوط هواپیما و آتش‌سوزی در فرودگاه «آدلاید» استرالیا
واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت
قیمت دلار امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ جهش تاریخی دلار
تعدیل بازار فولاد با عرضه سنگین ورق در بورس کالا
تأیید عبور امن کشتی ژاپنی از تنگه هرمز
ترکیه مانع عبور هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی شد
جزئیات قرارداد محرمانه گوگل و پنتاگون برای استفاده از هوش مصنوعی
پرواز رشت – تهران پس از دو ماه از سر گرفته شد
نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد نظامی تل‌آویو فاش شد
رای سازمان ملل با روایت غرب است یاعدالت؟
ثبات بازار کالاهای اساسی با وجود تنش‌های اخیر در کشور
گندم در سال 1405 پنج نرخی شد
جهش تاریخی قیمت طلا؛ عبور هر گرم از مرز 20 میلیون تومان ؛ سکه به اوج رسید
ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405
پیش‌بینی باد شدید و احتمال آلودگی هوا در تهران
جزئیات ثبت‌نام و دریافت ارز حج تمتع 1405 اعلام شد
نامه مفتی لبنان به عون: توان و مشروعیت لبنان بر مقاومت استوار است
جزئیات نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم
سکته قلبی دیگر سن نمی‌شناسد؛ این علائم را جدی بگیرید
حمایت آمریکا و 5 کشور آمریکای لاتین از پاناما در برابر چین
روایت جان‌فشانی‌ها رسالت اهل فرهنگ است
تنش پنهان ریاض–ابوظبی؛ از اوپک تا رسانه‌های خلیج فارس
جزئیات آسیب به 40 مرکز دارویی در جنگ رمضان
جزئیات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان
مرگ یک کارگر در حادثه معدن پرورده طبس
شهادت یک فلسطینی در جریان عملیات کرانه باختری
کمپین «جهان برای ایران»؛ روایت حمایت های بین المللی از ایران در جنگ رمضان
معامله بمب اتم با ترقه؟!
اژه‌ای: مقابله با فساد در دستگاه قضایی حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چراغ سبز پکن برای ازسرگیری صادرات سوخت در ماه آینده
تنکرترکرز: صادرات نفت ایران در ماه دوم جنگ کم نشد
تشدید تنش در واشنگتن؛ احتمال شکایت از ترامپ بر سر اختیارات جنگی
خرید 80 هزار تن مرغ مازاد برای تنظیم بازار
نوراینفو | همه چیز برای دویدن تازه کارها
افت محدود قیمت نفت پس از رسیدن به اوج سه‌هفته‌ای
اروپای ناتوان تا کجا به تخته پاره تحریم چنگ می زند؟
اقتصادنگار | مبلغ کالا برگ چقدر افزایش می یابد؟
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
درگیری مرگبار در شمال تهران؛ صاحبخانه با شلیک گلوله سارق مسلح را از پای درآورد
هشدار 7 سال پیش روحانی به متوهمان آمریکایی در باره تنگه هرمز + فیلم
امکان خرید نسیه با ضمانت یارانه نقدی فراهم شد