×
بین الملل
شناسه خبر : 229143
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/28 ساعت 23:48
درخواست سفیر ایران برای خاتمه دادن مصونیت رژیم نسل‌کش در ژنو

درخواست سفیر ایران برای خاتمه دادن مصونیت رژیم نسل‌کش در ژنو

سفیر ایران نزد دفتر سازمان ملل در ژنو اظهار کرد: هیچ نقض حقوق بشری به وخامت و گستردگی اقدام تجاوزکارانه 13 ژوئن علیه ایران رخ نداده است.

نورنیوز - گروه بین الملل:«علی بحرینی» سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو تصریح کرد: در طول ۱۳ سال گذشته که شورای حقوق بشر در حال بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران بوده است، هیچ نقض حقوق بشری به وخامت و گستردگی اقدام تجاوزکارانه ۱۳ ژوئن علیه ایران رخ نداده است.

او در ادامه گفت: پیامدهای حقوق بشری چنین حملات نظامی غیرقابل توجیه به مناطق مسکونی، زیرساخت های حیاتی و به ویژه حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز نطنز و فردو، زندگی غیرنظامیان و مردم ایران را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این وحشیگری‌های مداوم، نتیجه مستقیم مصونیت این رژیم نسل‌کش است؛ رژیمی که در طول ۷۷ سال گذشته استعدادهای شوم خود را در نقض حقوق بشر، نقض قوانین بین‌المللی و انجام انواع جنایات علیه بشریت توسعه داده است. اسرائیل شر مطلق و منبع اصلی ترور و ناامنی در منطقه است. این نهاد تروریستی، برای تضمین امنیت نامشروع خود بی‌پروا در حال بی‌ثبات کردن تمام منطقه است. این یک اقدام جنگی علیه یک کشور نیست؛ بلکه جنگی علیه بشریت است.

بحرینی به صحبت‌های خود افزود: رژیم اسرائیل بواسطه درگیری با ایران دارای تمدنی کهن، در حال کسب اعتبار است. این همیشه رویای دیرینه‌ی آن‌ها بود: از طریق سرزمینی که غصب کرده‌اند، با سلاح‌هایی که قرض گرفته‌اند، با مردمی که اذهانشان را با باطل پر کرده‌اند و از آن گویاتر، با وحشیگری‌های سیری‌ناپذیرشان که بواسطه مصونیت سیستماتیک اعطا شده به آن‌ها، در خود پرورش داده‌اند. این مصونیت باید به پایان برسد. فعالیت‌های اسرائیل فقط علیه یک یا دو کشور نیست، بلکه علیه تمام بشریت است و اقدامات آنها تمام حقوق بشر را هدف قرار می‌دهد.

سفیر ایران تاکید کرد: حامیان رژیم اسرائیل و در رأس آن‌ها ایالات متحده باید بدانند که حمایت از این رژیم به معنای حمایت مستقیم از نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر و جنایت علیه بشریت است و در نتیجه، آن‌ها نیز به همراه عوامل رژیم باید در قبال مواضع و اقدامات خود مسئول و پاسخگو باشند.

او اضافه کرد: در این برهه مهم از تاریخ ایران، وظیفه نهادهای بین‌المللی است که با زبانی صریح و بدون ابهام در محکومیت اشغالگر و متجاوز حرف بزنند. ایران خواستار این است که نقض گسترده حقوق بشر مردم ایران، باید در هر گزارش یا بیانیه ای به وضعیت حقوق بشر در ایران به طور کامل در نظر گرفته شود.

بحرینی افزود: جمهوری اسلامی ایران هرگز به متجاوزان به منافع ملی و حاکمیت خود اجازه نداده است که با مصونیت عمل کنند و از جامعه بین‌المللی نیز انتظار دارد که همین رویه را در پیش بگیرند. ایران هرگز به هیچ ناقضی اجازه نخواهد داد که حقوق بشر ملتش را هدف قرار دهد. ایران قوی و متحد، تمام اقدامات قانونی، قوی و قاطع خود را برای دفاع از تمامیت ارضی خود انجام خواهد داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
نوراینفو / کدام غذاها در روزها آلوده کمک می‌کند راحت نفس بکشیم ؟
افزایش شیوع آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته
سریال‌های تازه تلویزیون با بازگشت مهران مدیری و سعید آقاخانی
دستگیری عامل آتش‌سوزی و تیراندازی در خرم‌آباد
دو فرمانده فلسطینی در نبرد با نیروهای اشغالگر به شهادت رسیدند
حباب سکه طی هفته اخیر روند کاهشی را تجربه کرد
زمان پرداخت، ثبت‌نام و تغییرات جدید وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اخراج رونالدو و عواقبش برای فیفا
دریابان علی شمخانی: ایران هنوز از قدرت دریایی اش رونمایی نکرده است + فیلم
گروه های مقاومت فلسطین، قطر و اردن تجاوز رژیم صهیونیستی به «بیت‌جن» سوریه را محکوم کردند
نبرد داده و الگوریتم؛ ایران کجای معادله آینده است؟
آتش دوباره به جان جنگل‌های کارمزد سوادکوه افتاد
اعتراف صهیونیست‌ها به قدرت حماس در حوزه سایبری
کالاس: اروپا با «تغییرات تکان‌دهنده» روبه‌رو است
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
مدارس و دانشگاه‌ها فردا شنبه غیرحضوری/ ادارات با نظر مدیران دورکار شدند/بانکها کشیکند
X
آگهی تبلیغاتی