×
بین الملل
شناسه خبر : 229120
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/28 ساعت 19:17
پرده‌برداری از چهره واقعی اسرائیل و شرکا

نورنیوز اعتراف صدر اعظم آلمان را بررسی می‌کند؛

پرده‌برداری از چهره واقعی اسرائیل و شرکا

اظهارات کم‌سابقه صدر اعظم آلمان درباره نقش اسرائیل در تجاوزات به ایران، اعترافی صریح به نیابتی بودن رژیم صهیونیستی برای اجرای مأموریت‌های «کثیف» غرب است؛ اعترافی که پرده از مشارکت مستقیم اروپا و آمریکا در پروژه‌های تجاوزکارانه برمی‌دارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در اظهاراتی که می‌توان آن را یکی از نادرترین اعترافات رسمی رهبران اروپایی درباره نقش اسرائیل دانست، فردریش مرس، صدراعظم آلمان اذعان کرد که اقدامات نظامی اسرائیل علیه ایران «کار کثیفی» است که از سوی قدرت‌های غربی حمایت و مدیریت می‌شود. این جمله نه تنها پرده از حقیقتی بلندمدت برداشت، بلکه به‌وضوح نقش اروپا و آمریکا را در تجاوزات نیابتی و هدفمند علیه محور مقاومت آشکار ساخت.

اظهارات این مقام آلمانی در حاشیه نشست گروه G7 زمانی ایراد شد که غرب در تلاش است با ژست‌های دیپلماتیک، خود را از زیر بار مسئولیت جنایات اسرائیل تبرئه کند. اما این اعتراف، به‌روشنی نشان داد که کشورهای غربی نه‌تنها در جریان طراحی این حملات قرار دارند، بلکه عملاً اسرائیل را به‌عنوان بازوی اجرایی خود به‌کار گرفته‌اند.

وارثان نازی و تداوم نقش تاریخی در جنایت

اشاره غیرمستقیم به پیشینه نازی‌وار دولت‌های اروپایی و ارتباط ریشه‌ای برخی از رهبران سابق آلمان با جریان‌های افراطی، گواهی است بر اینکه غرب همچنان همان پروژه تاریخی تولید و تجهیز شرّ سیاسی را در دستور دارد. این بار نه در هیئت آلمان نازی، بلکه در کالبد رژیم صهیونیستی. هم‌راستا با این تحلیل، اظهارات سرگئی لاوروف نیز بر ماهیت پشت‌پرده‌ی قدرت‌های اروپایی در تحولات منطقه‌ای و جنگ‌های نیابتی تاکید دارد.

در این تحلیل راهبردی، باید به این نکته توجه کرد که غرب با برآوردهای نادرست از تضعیف موقعیت ایران، سعی در بهره‌گیری حداکثری از بحران‌آفرینی در منطقه دارد؛ و این‌بار بازیگر ماجراجوی آن‌ها، نتانیاهوی بی‌پرواست.

ایران؛ هدف تجاوز و محور پاسخ قاطع

سیاست آشکار ایران در مقابله با تجاوزات اسرائیل و واکنش موشکی و پهپادی به سرزمین‌های اشغالی، نه از سر شتاب بلکه بر پایه دکترین بازدارندگی فعال و پاسخ متقابل طراحی شده است. این پاسخ‌ها با همراهی نیروهای مسلح و ملت ایران توانسته توهم آسیب‌پذیری جمهوری اسلامی را باطل کند.

ایران بارها هشدار داده که نه جنگ تحمیلی را می‌پذیرد و نه صلح تحمیلی را. از همین رو، حمله به عمق سرزمین‌های اشغالی، تقویت پدافند بومی و وحدت جبهه مقاومت تنها بخشی از پاسخ راهبردی تهران به پروژه‌های کثیف غرب است؛ پروژه‌هایی که با هزینه‌سازی برای ملت‌های منطقه، تلاش دارند قدرت ایران را مهار کنند.

زمان وحدت جهان اسلام برای پایان دادن به نیابت غرب

در پایان، آنچه از این اعتراف سیاسی استنتاج می‌شود، نه فقط اثبات ماهیت صهیونیسم به‌عنوان یک غده سرطانی در منطقه است، بلکه تأکید مجدد بر ضرورت وحدت کشورهای اسلامی و ملت‌های منطقه برای نابودی کامل این نیابت خطرناک است.

هم‌اکنون، اقتدار جمهوری اسلامی ایران، فرصتی راهبردی برای سایر کشورهاست تا با اتحاد در برابر اسرائیل و متحدان غربی‌اش، صفحه‌ای نو در تاریخ منطقه رقم بزنند. جشن پایان بازی کثیف غرب، نیازمند اراده‌ای جمعی است که اعترافات اخیر فقط بر فوریت و ضرورت آن می‌افزاید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
X
آگهی تبلیغاتی