×
سیاسی
شناسه خبر : 228826
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/03/26 ساعت 22:59
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان

همه جهانیان عبور رژیم جعلی صهیونیستی از خطوط قرمز مرسوم در جنگ و زیرپاگذاشتن قواعد و اصول جنگی در حمله بزدلانه به ساختمان مرکزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی را دیدند. این حمله وقیحانه، بزرگترین اعتراف دشمن به تاثیر رسانه ملی در پشتیبانی نرم از جنگ سخت نیروهای مسلح عزیزمان است.

نورنیوز-گروه سیاسی: پخش تصاویر فرو ریختن هیبت رژیم کودک کش صهیونیست با موشک های قدرتمند و نقطه زن ایران ، دشمن را عصبی کرده و خبرنگاران و مجریان و مدیران صدا وسیمای ایران را هدف قرار داده اند.

 ️صدا و سیما با پخش تصاویر مستقیم از نابودی پدافند چند لایه اسرائیل نشان داد که این رژیم ، فاقد قدرت بازدارندگی است و حالا همان ها و حامیان‌شان، مزدوران تروریست را به خط کرده اند که با زدن ضربات ایذایی اما پر سر و صدا، آن رویداد بزرگ را بپوشانند.

 ️این حرکات مذبوحانه نشانه فروپاشی روحی و درونی مقامات تل آویو به ویژه نتانیاهو است.  نقطه زنی رسانه ای صدا و سیما رژیم‌ صهیونیستی را به ستوه آورده است. این، هنر تصویر و روایت و کلمه است؛ سرداران رسانه ای ایران با شجاعت خویش، در جنگ روایت‌ها پیروز شدند و حقارت اسرائیل پر هیاهو را نشان داده اند.

صدا و تصویر و رسانه ملی ما، خاموش شدنی نیست و حمله دیوانه وار آنها، فقط ضریب تصاعدی به تصویر و پیام هیبت شکن ایرانیان می دهد. یک جهان ستمدیده از ظلم صهیونیستها، از دیدن  تصاویر شجاعت خبرنگاران زن و مرد ایرانی به وجد آمده  و صدا و سیمای غیور ما عقده فروخورده ملت های مظلوم در شرق و غرب عالم ظرف چند دهه گذشته را فریاد میزند؛ مجری زن شجاع تلویزیون که صدایش در میانه آتش و جنگ نمیلرزد فرزند عاشورا و هنرش تبعیت از زینب کبری است.

 ️شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور ضمن تبریک به رسانه ملی که از آزمون بزرگ جنگ نرم،سربلند و سرافراز بیرون آمده است، حمله به صداوسیما و انبارهای دارو را در ادامه راهبرد اجتماعی‌کردن جنگ با هدف تولید نگرانی و اضطراب  در کشور می‌داند؛ این راهبرد صهیونیستی اجزای مختلفی دارد و صرفاً به هدف قرار دادن اماکن رسمی کشور مربوط نمی‌شود.

 ️ اما رژیم منفور صهیونیستی بداند که همچنان محاسباتش از جامعه شجاع ایران عمیقا اشتباه است و کافی است به واکنش‌های ملی و فراگیر  پس از هدف قرار دادن جام جم و تحسین و نماد شدن خانم مجری تلوزیون توجه شود تا محاسبات غلط پی در پی صهیونیست‌ها مشخص گردد؛ رسانه ملی درخشان‌تر از گذشته خواهد درخشید و صدای همه مستضعفان و آزادی‌خواهان جهان خواهد ماند.


اخبار مرتبط
سهام شرکت سازنده F-35  را پدافند ایران به زمین نشاند
پنج‌شنبه 1404/03/29 ساعت 12:59
سهام شرکت سازنده F-35 را پدافند ایران به زمین نشاند
در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر سرنگونی چند فروند جنگنده پیشرفته F-35 توسط پدافند ایران، سهام شرکت لاکهید مارتین، سازنده این جنگنده‌ها، با افت شدید روبرو شد؛ چرا که تصور می‌شد این جنگنده‌ها قابل ردیابی نیستند و تاکنون هم هیچ قدرتی نتوانسته بود آن‌ها را هدف قرار دهد.
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 19:25
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی، مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات است.
تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 01:12
تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده
از آغاز دور جدید عملیات وعده صادق 3 تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده است و فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی مربوط به موج‌ها و عملیات‌های قبلی است. سپاه درحال پرتاب پهپاد می باشد.
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 00:58
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی
در پی حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران، وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ضمن تأکید بر حق دفاع مشروع ایران، خواستار محکومیت آشکار این تجاوز از سوی اروپا شد.
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 00:19
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
تصاویر منتشرشده، عبور پهپادهای ایرانی از استان دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی را نشان می‌دهد.
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 00:06
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
21 کشور اسلامی با صدور بیانیه‌ای مشترک، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را به‌شدت محکوم کرده و آن را مغایر با اصول حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل دانستند. در این بیانیه بر احترام به حاکمیت ملی کشورها و صلح منطقه‌ای تأکید شده است.
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 23:15
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
یک روزنامه‌نگار سرشناس اسرائیلی با اشاره به حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی، وضعیت رژیم صهیونیستی را "فلج" توصیف کرد و گفت: «این سبک زندگی غیرقابل تحمل است؛ اسرائیل توان ادامه این روند یا ورود به جنگی طولانی با ایران را ندارد.»
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 23:14
واکنش رئیس مجلس به شجاعت مثال‌زدنی خانم سحر امامی؛
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
رئیس مجلس در واکنش به شجاعت مثال‌زدنی خانم سحر امامی گفت: این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 21:00
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
رژیم سفاک، کودک‌کش و گرگ صفت صهیونیستی، در ادامه جنایت خود در حمله به میهن اسلامی بار دیگر با ارتکاب جنایتی آشکار و حمله مستقیم به یکی از ارکان مهم جبهه رسانه‌ای مقاومت، یعنی ساختمان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و استودیوی شبکه خبر، عمق وحشت و استیصال خود از حقیقت و روشنگری را به نمایش گذاشت.
نظرات

آخرین اخبار
ایروانی: ایران حق مقابله با اقدامات گستاخانه ودزدی دریابی آن را دارد
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
بدن افراد به پروتئین چقدر نیاز دارد
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است