×
سیاسی
شناسه خبر : 228794
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/03/26 ساعت 19:11
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران

حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران

اقلیت‌های دینی ایران با محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، حمایت قاطع خود را از رهبری، تمامیت ارضی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند و خواستار وحدت ملی و اقدام جامعه جهانی در برابر این جنایات شدند.

نورنیوز - گروه سیاسی: در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و شهروندان ایرانی، نمایندگان اقلیت‌های دینی کشور در نشستی خبری با حضور گسترده رسانه‌ها، ضمن اعلام همبستگی ملی، حمایت خود را از رهبری و نیروهای مسلح کشور اعلام کرده و این جنایات را قویاً محکوم کردند.

نشست خبری رهبران اقلیت‌های دینی بعدازظهر دوشنبه در محل آتشکده زرتشتیان تهران برگزار شد. در این نشست، نمایندگان زرتشتی، ارامنه، آشوری‌ها و مسیحیان انجیلی با ایراد سخنرانی‌هایی، ضمن تجلیل از شهدای حملات اخیر، از سکوت نهادهای بین‌المللی در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی انتقاد کردند و خواستار واکنش صریح جامعه جهانی شدند.

شارلی اشنویه، نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت به مقام معظم رهبری و ملت ایران، به شدت از بی‌تفاوتی نهادهای بین‌المللی در قبال جنایات صهیونیست‌ها انتقاد کرد و گفت: «اگر مجامع بین‌المللی به اصول مندرج در منشور سازمان ملل حاکمیت قانون و امنیت دسته‌جمعی اعتقاد و ایمان دارند همین الان اقدام کنند، امروز صحبت کردن به شکل و شمایل غیر قابل قبول بوده و این رفتار جز ریاکاری چیز دیگری نیست.»

وی تأکید کرد: «مطمئناً پاسخ جمهوری اسلامی رعدآسا، کوبنده و منطقی بوده و خواهد بود. این پاسخ‌ها مشروع، در چارچوب مقررات بین‌المللی و نشانه‌ای از دفاع مشروع ملت ایران است.»

اشنویه افزود: «امید است ملت ایران با کنار هم بودن، اعتماد، همدلی و تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا، به پایان جولان رژیم ستمگر صهیونیستی کمک کند.»

آراکل کاده‌کیان، نماینده اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، با رد صریح شایعات منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر حمایت ارامنه ایران از رژیم صهیونیستی، گفت: «امروز همه ما در اینجا گرد آمده‌ایم تا از یک سو حمایت قاطع خود را از رهبری و ملت جمهوری اسلامی ایران اعلام کنیم و از سوی دیگر تجاوزات رژیم صهیونیستی را به سرزمین مادری‌مان محکوم نماییم.»

او با اشاره به پیوند عمیق ارامنه با ایران گفت: «ایران برای ما تنها محل زندگی نیست؛ میهن، مقدس و عزیز است. مردم ایران برای ما فقط همسایه نیستند، بلکه خواهران و برادران ما هستند.»

نماینده خلیفه ارامنه با طرح پرسش‌هایی جدی خطاب به مدعیان حقوق بشر، افزود: «چگونه می‌توانیم از رژیمی حمایت کنیم که صلح کشور ما را بر هم می‌زند؟ چگونه می‌توان هم‌نظر با رژیمی بود که خواهران و برادران ایرانی ما را به قتل می‌رساند؟»

وی در پایان با قرائت پیام اسقف اعظم، گفت: «ما با تمام توان از ایران و ملت بزرگ آن حمایت می‌کنیم و برای سربلندی کشورمان دعا می‌کنیم.»

نینوی مقدس‌نیا، سرپرست کلیسای انجیلی آشوری تهران نیز در این نشست، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: «دعاگوی کشور عزیزمان ایران بودیم و طبق وظیفه‌ای که کتاب مقدس بر عهده ما گذاشته، همواره برای حاکمان کشورمان دعا خواهیم کرد.»

وی ادامه داد: «ایمان داریم که کشور عزیزمان ایران از این بحران نیز پیروز خارج خواهد شد و روز روشن پیروزی در پیش است.»

میشل آقامالیان، سرپرست دینی کلیسای انجیلی ارامنه نیز با ابراز تأسف از جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: «تجاوز رژیم صهیونیستی را به خاک میهنمان که در برابر سکوت جامعه جهانی به وحشیانه‌ترین شکل ممکن صورت گرفته، محکوم می‌کنیم و دست دعا برای نیروهای مسلح کشورمان برمی‌افرازیم.»

وی افزود: «امروز تجاوز به خاک میهنمان را برنمی‌تابیم. صهیونیست‌ها با اقدامات شرارت‌آمیز خود چهره‌ای خونین و تاریک از خود در تاریخ به‌جا گذاشته‌اند. ما برای شهدای گرانقدر و خانواده‌هایشان و برای پیروزی ملت دعا می‌کنیم.»

موبد هرمز خسرویانی در پایان این نشست، پیام بشید برخوردار نماینده زرتشتیان را قرائت کرد و گفت: «همه اهریمنان بدانند که اگر با جمهوری اسلامی سینه‌به‌سینه شوید، قطعاً شکست خواهید خورد.»

وی با اشاره به تجاوز بامدادی ۲۳ خرداد گفت: «دشمنان باید بدانند که زمان و مکان پایان درگیری در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است و صهیونیست‌ها با اقدام خود عواقبی را رقم زدند که به یاری اهورامزدا، آنان را بیچاره خواهد کرد.»

او با دعوت از آحاد مردم به انسجام و وحدت ملی گفت: «زرتشتیان ایران پشت سر رهبر انقلاب ایستاده‌اند و به‌زودی پایان جولان رژیم غاصب را رقم خواهیم زد.»

موبد هرمز در پایان گفت: «قطعاً جنایات رژیم صهیونیستی مغایر با همه موازین بین‌المللی است و باید در برابر این دشمن ددمنش، با همبستگی و بیداری ایستاد. پاسخ ملت ایران، پاسخی سخت و کوبنده خواهد بود.»


نظرات

آخرین اخبار
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد