×
سیاسی
شناسه خبر : 228794
تاریخ انتشار :

حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران

اقلیت‌های دینی ایران با محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، حمایت قاطع خود را از رهبری، تمامیت ارضی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند و خواستار وحدت ملی و اقدام جامعه جهانی در برابر این جنایات شدند.

نورنیوز - گروه سیاسی: در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و شهروندان ایرانی، نمایندگان اقلیت‌های دینی کشور در نشستی خبری با حضور گسترده رسانه‌ها، ضمن اعلام همبستگی ملی، حمایت خود را از رهبری و نیروهای مسلح کشور اعلام کرده و این جنایات را قویاً محکوم کردند.

نشست خبری رهبران اقلیت‌های دینی بعدازظهر دوشنبه در محل آتشکده زرتشتیان تهران برگزار شد. در این نشست، نمایندگان زرتشتی، ارامنه، آشوری‌ها و مسیحیان انجیلی با ایراد سخنرانی‌هایی، ضمن تجلیل از شهدای حملات اخیر، از سکوت نهادهای بین‌المللی در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی انتقاد کردند و خواستار واکنش صریح جامعه جهانی شدند.

شارلی اشنویه، نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت به مقام معظم رهبری و ملت ایران، به شدت از بی‌تفاوتی نهادهای بین‌المللی در قبال جنایات صهیونیست‌ها انتقاد کرد و گفت: «اگر مجامع بین‌المللی به اصول مندرج در منشور سازمان ملل حاکمیت قانون و امنیت دسته‌جمعی اعتقاد و ایمان دارند همین الان اقدام کنند، امروز صحبت کردن به شکل و شمایل غیر قابل قبول بوده و این رفتار جز ریاکاری چیز دیگری نیست.»

وی تأکید کرد: «مطمئناً پاسخ جمهوری اسلامی رعدآسا، کوبنده و منطقی بوده و خواهد بود. این پاسخ‌ها مشروع، در چارچوب مقررات بین‌المللی و نشانه‌ای از دفاع مشروع ملت ایران است.»

اشنویه افزود: «امید است ملت ایران با کنار هم بودن، اعتماد، همدلی و تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا، به پایان جولان رژیم ستمگر صهیونیستی کمک کند.»

آراکل کاده‌کیان، نماینده اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، با رد صریح شایعات منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر حمایت ارامنه ایران از رژیم صهیونیستی، گفت: «امروز همه ما در اینجا گرد آمده‌ایم تا از یک سو حمایت قاطع خود را از رهبری و ملت جمهوری اسلامی ایران اعلام کنیم و از سوی دیگر تجاوزات رژیم صهیونیستی را به سرزمین مادری‌مان محکوم نماییم.»

او با اشاره به پیوند عمیق ارامنه با ایران گفت: «ایران برای ما تنها محل زندگی نیست؛ میهن، مقدس و عزیز است. مردم ایران برای ما فقط همسایه نیستند، بلکه خواهران و برادران ما هستند.»

نماینده خلیفه ارامنه با طرح پرسش‌هایی جدی خطاب به مدعیان حقوق بشر، افزود: «چگونه می‌توانیم از رژیمی حمایت کنیم که صلح کشور ما را بر هم می‌زند؟ چگونه می‌توان هم‌نظر با رژیمی بود که خواهران و برادران ایرانی ما را به قتل می‌رساند؟»

وی در پایان با قرائت پیام اسقف اعظم، گفت: «ما با تمام توان از ایران و ملت بزرگ آن حمایت می‌کنیم و برای سربلندی کشورمان دعا می‌کنیم.»

نینوی مقدس‌نیا، سرپرست کلیسای انجیلی آشوری تهران نیز در این نشست، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: «دعاگوی کشور عزیزمان ایران بودیم و طبق وظیفه‌ای که کتاب مقدس بر عهده ما گذاشته، همواره برای حاکمان کشورمان دعا خواهیم کرد.»

وی ادامه داد: «ایمان داریم که کشور عزیزمان ایران از این بحران نیز پیروز خارج خواهد شد و روز روشن پیروزی در پیش است.»

میشل آقامالیان، سرپرست دینی کلیسای انجیلی ارامنه نیز با ابراز تأسف از جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: «تجاوز رژیم صهیونیستی را به خاک میهنمان که در برابر سکوت جامعه جهانی به وحشیانه‌ترین شکل ممکن صورت گرفته، محکوم می‌کنیم و دست دعا برای نیروهای مسلح کشورمان برمی‌افرازیم.»

وی افزود: «امروز تجاوز به خاک میهنمان را برنمی‌تابیم. صهیونیست‌ها با اقدامات شرارت‌آمیز خود چهره‌ای خونین و تاریک از خود در تاریخ به‌جا گذاشته‌اند. ما برای شهدای گرانقدر و خانواده‌هایشان و برای پیروزی ملت دعا می‌کنیم.»

موبد هرمز خسرویانی در پایان این نشست، پیام بشید برخوردار نماینده زرتشتیان را قرائت کرد و گفت: «همه اهریمنان بدانند که اگر با جمهوری اسلامی سینه‌به‌سینه شوید، قطعاً شکست خواهید خورد.»

وی با اشاره به تجاوز بامدادی ۲۳ خرداد گفت: «دشمنان باید بدانند که زمان و مکان پایان درگیری در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است و صهیونیست‌ها با اقدام خود عواقبی را رقم زدند که به یاری اهورامزدا، آنان را بیچاره خواهد کرد.»

او با دعوت از آحاد مردم به انسجام و وحدت ملی گفت: «زرتشتیان ایران پشت سر رهبر انقلاب ایستاده‌اند و به‌زودی پایان جولان رژیم غاصب را رقم خواهیم زد.»

موبد هرمز در پایان گفت: «قطعاً جنایات رژیم صهیونیستی مغایر با همه موازین بین‌المللی است و باید در برابر این دشمن ددمنش، با همبستگی و بیداری ایستاد. پاسخ ملت ایران، پاسخی سخت و کوبنده خواهد بود.»


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هزینه دفاع موشکی برای اسرائیل هر شب چقدر هزینه دارد؟
سپاه: بر آسمان سرزمین های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم+فیلم
واکنش مدیر کل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به حملات اسراییل به ایران
ابراز نگرانی متا از حذف اپ های جاسوسی رژیم صهیونسیتی توسط ایرانیان
واکنش جواد نکونام درخصوص حمله اسرائیل به ایران
برنامه مسابقات امروز 28 خرداد + پخش زنده
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
آغاز یازدهمین موج موشکی ایران؛ رژیم صهیونیستی در تیررس سپاه با عملیات وعده صادق 3 +فیلم
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف
دستگیری یک جاسوس تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر+ فیلم
پاسخ به یک سئوال مهم ؛چرا ایران تسلیم نمی‌شود
بحران سوخت در رژیم صهیونیستی/ زد و خورد شهرک نشینان بر سر بنزین+ فیلم
انصارالله: همانند غزه، از ایران هم حمایت می‌کنیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
واکنش مهدی قایدی به تجاوز رژیم صهیونی
تخلیه تهران یا ایران؟!
اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری است
واکنش کاربران آمریکایی به توییت ترامپ درباره احتمال ورود به جنگ
دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان/ کشف ‌پهپاد‌ از‌ خانه تیمی مزدوران
موج دهم پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی است +فیلم
جاده چالوس یک‌طرفه شد
از هشدار تا حمله: فاصله‌ای به‌اندازه یک دروغ
صهیونیست‌ها از ترس موشک‌های ایران در مترو می‌خوابند
بازدید شهردار تهران از آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی
متن کامل پیام تصویری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران +فیلم
بیانیه سپاه پاسداران در خصوص موج دهم حملات موشکی ایران
اطلاعیه شماره 2 فرماندهی امنیت سایبری
هشدار کمبود سوخت در اسرائیل
نحوه فعالیت شعب بانک ها در شهر تهران اعلام شد
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها طی سه روز کاری آینده
حمله موشکی ایران به «بت‌یام»: خسارات سنگین و احتمال فروپاشی 22 ساختمان
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
انهدام 28 فروند هدف متخاصم/ شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی
شکار پهپادهای متخاصم اسرائیل در آسمان اصفهان
نشست شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ درباره جنگ اسرائیل و ایران
اسرائیلی‌ها ممنوع‌الخروج شدند
واکنش بقائی به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: لطفاً توجیه‌گر تجاوز نشوید!
X
آگهی تبلیغاتی