×
سیاسی
شناسه خبر : 228794
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/03/26 ساعت 19:11
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران

حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران

اقلیت‌های دینی ایران با محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، حمایت قاطع خود را از رهبری، تمامیت ارضی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند و خواستار وحدت ملی و اقدام جامعه جهانی در برابر این جنایات شدند.

نورنیوز - گروه سیاسی: در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و شهروندان ایرانی، نمایندگان اقلیت‌های دینی کشور در نشستی خبری با حضور گسترده رسانه‌ها، ضمن اعلام همبستگی ملی، حمایت خود را از رهبری و نیروهای مسلح کشور اعلام کرده و این جنایات را قویاً محکوم کردند.

نشست خبری رهبران اقلیت‌های دینی بعدازظهر دوشنبه در محل آتشکده زرتشتیان تهران برگزار شد. در این نشست، نمایندگان زرتشتی، ارامنه، آشوری‌ها و مسیحیان انجیلی با ایراد سخنرانی‌هایی، ضمن تجلیل از شهدای حملات اخیر، از سکوت نهادهای بین‌المللی در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی انتقاد کردند و خواستار واکنش صریح جامعه جهانی شدند.

شارلی اشنویه، نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت به مقام معظم رهبری و ملت ایران، به شدت از بی‌تفاوتی نهادهای بین‌المللی در قبال جنایات صهیونیست‌ها انتقاد کرد و گفت: «اگر مجامع بین‌المللی به اصول مندرج در منشور سازمان ملل حاکمیت قانون و امنیت دسته‌جمعی اعتقاد و ایمان دارند همین الان اقدام کنند، امروز صحبت کردن به شکل و شمایل غیر قابل قبول بوده و این رفتار جز ریاکاری چیز دیگری نیست.»

وی تأکید کرد: «مطمئناً پاسخ جمهوری اسلامی رعدآسا، کوبنده و منطقی بوده و خواهد بود. این پاسخ‌ها مشروع، در چارچوب مقررات بین‌المللی و نشانه‌ای از دفاع مشروع ملت ایران است.»

اشنویه افزود: «امید است ملت ایران با کنار هم بودن، اعتماد، همدلی و تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا، به پایان جولان رژیم ستمگر صهیونیستی کمک کند.»

آراکل کاده‌کیان، نماینده اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، با رد صریح شایعات منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر حمایت ارامنه ایران از رژیم صهیونیستی، گفت: «امروز همه ما در اینجا گرد آمده‌ایم تا از یک سو حمایت قاطع خود را از رهبری و ملت جمهوری اسلامی ایران اعلام کنیم و از سوی دیگر تجاوزات رژیم صهیونیستی را به سرزمین مادری‌مان محکوم نماییم.»

او با اشاره به پیوند عمیق ارامنه با ایران گفت: «ایران برای ما تنها محل زندگی نیست؛ میهن، مقدس و عزیز است. مردم ایران برای ما فقط همسایه نیستند، بلکه خواهران و برادران ما هستند.»

نماینده خلیفه ارامنه با طرح پرسش‌هایی جدی خطاب به مدعیان حقوق بشر، افزود: «چگونه می‌توانیم از رژیمی حمایت کنیم که صلح کشور ما را بر هم می‌زند؟ چگونه می‌توان هم‌نظر با رژیمی بود که خواهران و برادران ایرانی ما را به قتل می‌رساند؟»

وی در پایان با قرائت پیام اسقف اعظم، گفت: «ما با تمام توان از ایران و ملت بزرگ آن حمایت می‌کنیم و برای سربلندی کشورمان دعا می‌کنیم.»

نینوی مقدس‌نیا، سرپرست کلیسای انجیلی آشوری تهران نیز در این نشست، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: «دعاگوی کشور عزیزمان ایران بودیم و طبق وظیفه‌ای که کتاب مقدس بر عهده ما گذاشته، همواره برای حاکمان کشورمان دعا خواهیم کرد.»

وی ادامه داد: «ایمان داریم که کشور عزیزمان ایران از این بحران نیز پیروز خارج خواهد شد و روز روشن پیروزی در پیش است.»

میشل آقامالیان، سرپرست دینی کلیسای انجیلی ارامنه نیز با ابراز تأسف از جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: «تجاوز رژیم صهیونیستی را به خاک میهنمان که در برابر سکوت جامعه جهانی به وحشیانه‌ترین شکل ممکن صورت گرفته، محکوم می‌کنیم و دست دعا برای نیروهای مسلح کشورمان برمی‌افرازیم.»

وی افزود: «امروز تجاوز به خاک میهنمان را برنمی‌تابیم. صهیونیست‌ها با اقدامات شرارت‌آمیز خود چهره‌ای خونین و تاریک از خود در تاریخ به‌جا گذاشته‌اند. ما برای شهدای گرانقدر و خانواده‌هایشان و برای پیروزی ملت دعا می‌کنیم.»

موبد هرمز خسرویانی در پایان این نشست، پیام بشید برخوردار نماینده زرتشتیان را قرائت کرد و گفت: «همه اهریمنان بدانند که اگر با جمهوری اسلامی سینه‌به‌سینه شوید، قطعاً شکست خواهید خورد.»

وی با اشاره به تجاوز بامدادی ۲۳ خرداد گفت: «دشمنان باید بدانند که زمان و مکان پایان درگیری در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است و صهیونیست‌ها با اقدام خود عواقبی را رقم زدند که به یاری اهورامزدا، آنان را بیچاره خواهد کرد.»

او با دعوت از آحاد مردم به انسجام و وحدت ملی گفت: «زرتشتیان ایران پشت سر رهبر انقلاب ایستاده‌اند و به‌زودی پایان جولان رژیم غاصب را رقم خواهیم زد.»

موبد هرمز در پایان گفت: «قطعاً جنایات رژیم صهیونیستی مغایر با همه موازین بین‌المللی است و باید در برابر این دشمن ددمنش، با همبستگی و بیداری ایستاد. پاسخ ملت ایران، پاسخی سخت و کوبنده خواهد بود.»


نظرات

آخرین اخبار
عکس برگزیده جایزه عکاسی از پرندگان
دیدار پوتین و پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای
راه حل مسائل کشور ؛ از زبان رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت
پخش زنده بازی استقلال و فولاد خوزستان امشب جمعه 6 شهریور در رقابت های لیگ برتر
ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
هفته چهارم لیگ؛ ترکیب استقلال و فولاد اعلام شد
سازمان بین‌المللی دریانوردی؛ 400 کشتی همچنان قادر به ترک تنگه هرمز نیستند
حماس؛ اسرائیل مسئول پیامدهای ترور جدید در کرانه باختری است
ایران فینالیست والیبال زیر 17 سال جهان شد
یمن بر ادامه حمایت از فلسطین تأکید کرد
6 شایعه جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
وعدۀ سرخرمن وزیر انرژی آمریکا به ایران
تجاوز جدید اسرائیل به جنوب سوریه؛ ورود نظامیان به حومه قنیطره
عراقچی: آثار «مدرسه میناب» سند حقانیت و مظلومیت مردم ایران است
تحریم جدید آمریکا علیه یک بانک مصری به اتهام ارتباط با ایران
آخرین تحولات سیاسی_نظامی جنگ ایران و آمریکا
محدودیت ترافیکی جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه7 شهریور و تحلیل قیمت طلا
جنگ اقتصادی ترامپ به دیوار چین خورد؛چرا پکن خط قرمز جنگ اقتصادی است؟
گلوگاه جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران کجاست؟
پخش زنده بازی تراکتور و چادرملو امشب جمعه در رقابت های لیگ برتر
آخرین وضعیت ترافیک جاده چالوس و هراز؛ ترافیک نیمه‌سنگین در چند محور
صعود تیم ملی هندبال ایران به نیمه نهایی قهرمانی نوجوانان آسیا و کسب سهمیه جهانی
واژگونی مرگبار پژو پارس در محور خرم‌آباد-کوهدشت
رایزنی اروپا و غرب آسیا؛ نشست تنگه هرمز در استانبول
پاسخ شرکت برق حرارتی به ادعای قاچاق گازوئیل توسط نیروگاه‌ها
تورم مرداد 1405 اعلام شد
توانیر: کاهش 53 درصدی قطعی برق در تابستان امسال
ادامه حملات جنایتکارانه اسرائیل به جنوب لبنان
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ طلا کاهشی شد
میدری: سیاست دولت درباره کالابرگ تغییر نکرده است
واکنش لاوروف به تحولات تنگه هرمز و شروط ایران برای اخذ عوارض ترانزیتی
محدودیت تردد در آزادراه قزوین-کرج از 6 شهریور؛ جزئیات ساعات اجرای عملیات
جهان اسلام چگونه می‌تواند قواعد بازی جهانی را تغییر دهد؟
پادشاه جوان اوگاندا در 34 سالگی درگذشت
دفاع مقدس؛ الگویی برای نقش‌آفرینی مردم در عرصه‌های مختلف
کمک 2میلیون دلاری سازمان ملل به سیل‌زدگان آسیا
قطعی برق تهران فردا شنبه 7 شهریور + لینک
ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 7 شهریور
برگزاری رزمایش سه‌جانبه واشنگتن، سئول و توکیو
پارلمان انگلیس: جنگ ایران تورم انگلیس را بالا برد
توقیف محموله 60 هزار لیتری گازوئیل قاچاق در خوزستان
نبرد نفتی بغداد و ریاض
انفجارهای مرگبار در حسکه و لاذقیه سوریه
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد