×
سیاسی
شناسه خبر : 228707
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/03/26 ساعت 10:31
جنگ اسرائیل با ایران و حقیقت پشت میز مذاکره

حسین علایی:

جنگ اسرائیل با ایران و حقیقت پشت میز مذاکره

فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه پاسداران نوشت: «حالا به خوبی روشن شده است که برنامه مذاکره آمریکا نه برای تفاهم با ایران بلکه مقدمه‌ای برای حمله نظامی اسرائیل به ایران بوده است تا آمریکا و اسرائیل بتوانند انتقام خود از مردم ایران را در کنار زدن نظام وابسته شاهنشاهی بگیرند.»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: حسین علایی فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و استاد دانشگاه، در یادداشتی نوشت: «جنگی که اسرائیل از سحرگاه روز جمعه ۲۳ خرداد ماه علیه ایران به‌راه انداخته است، در واقع بهره‌گیری از مدرن ترین تجهیزات جنگی آمریکا و سلاح‌های دنیا برای از بین بردن زیرساخت‌های دفاعی، هسته‌ای، علمی و توانمندی‌های بومی ایرانی است که علیرغم اِعمال شدیدترین تحریم‌های تاریخ بشر علیه ایران، حاصل شده است. 

حالا به خوبی روشن شده است که برنامه مذاکره آمریکا نه برای تفاهم با ایران بلکه مقدمه‌ای برای حمله نظامی اسرائیل به ایران بوده است تا آمریکا و اسرائیل بتوانند انتقام خود از مردم ایران را در کنار زدن نظام وابسته شاهنشاهی بگیرند.

شاید پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا و اسرائیل امیدوار بودند تا حمله صدام به ایران موجب تضعیف شدید ایران خواهد شد و ایران در منطقه سربلند نخواهد شد. ولی آن‌ها دیدند که اینگونه نشد و ایران همچنان به سازندگی، توسعه و بالندگی خود ادامه داد. 

لذا اسرائیل از سالیان قبل تصمیم به جنگ با ایران گرفته بود و پس از رحلت امام خمینی(ره) تصمیم گرفت تا یک تشکیلات عظیم مخفی اطلاعاتی و عملیاتی در ایران براه اندازد تا بتواند علیه ایران وارد عمل شود. 

بر این اساس بود که اسرائیل از حدود ۳۰ سال پیش شروع به جمع آوری اطلاعات از توان دفاعی ایران و فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دانشمندان هسته‌ای کرد. 

اسرائیل حتی قبل از شروع غنی‌سازی در ایران شروع به عملیات در داخل ایران کرد و ترور انسان‌های موثر را در دستور کار خود قرار داد که مهم‌ترین آن‌ها ترور دانشمندان هسته‌ای بود. 

اما در حال حاضر اسرائیل به دنبال از بین بردن ستون فقرات قدرت ایران در حوزه‌های دفاعی و هسته‌ای است و نتانیاهو جنگ خود با ایران را با ترور یکباره تعداد زیادی از عالی‌ترین فرماندهان سپاه و نیز دانشمندان هسته‌ای ایران آغاز کرد و آن‌ها را همراه با خانواده‌هایشان و با حمله به منازلشان به قتل رساند و مصیبت بزرگی را برای مردم ایران به وجود آورد. 

این شهدا گنجینه عظیمی از تجربیات دوران دفاع مقدس بودند که همچنان لباس جهاد و دفاع از انقلاب اسلامی و ایران را بر تن داشتند. 

اسرائیل همچنین در چند روز گذشته به تمامی تأسیسات غنی‌سازی ایران و نیز به تمامی پایگاه‌های موشکی و پدافند هوایی ایران حمله کرده است و به دنبال کشاندن پای آمریکا به جنگ بوده است. 

آمریکا نیز همه نوع حمایتی از جنگ‌ اسرائیل علیه ایران به عمل آورده است. آمریکا آسمان عراق را در اختیار جنگنده‌های اسرائیل قرار داده است و تمام توان نظامی خود را هم در مقابله با موشک‌های ایرانی که در واکنش به حملات اسرائیل به سمت فلسطین اشغالی روانه می‌شوند، به کار می‌گیرد. 

در هر صورت در حال حاضر که مردم ایران هر روز جنایات اسرائیل را از نزدیک لمس می‌کنند و احساس می‌کنند که غزه سازی ایران در دستور کار نسل‌کشان اسرائیلی قرار دارد، به خوبی علیه جنایات اسرائیل بسیج شده‌اند و حتی بسیاری از ایرانیان خارج از کشور نیز علیه اسرائیل موضع گرفته‌اند. بنابراین دولت ایران می‌تواند تصمیمات خوبی در افزایش سرمایه اجتماعی بگیرد و به دنبال اتخاذ استراتژی خروج از جنگ باشد تا اسرائیل را که به دنبال تداوم جنگ و کشتار است، ناکام بگذارد و به ترامپ نشان دهد که با جنگ نمی‌توان مردم ایران را به زانو درآورد و آن‌ها را مطیع خود کرد.

در هر حال ان شاءالله به یاری خداوند متعال، اسرائیل طعم تلخ شکست را در جریان جنگ با ایران خواهد چشید و جمهوری اسلامی ایران با اقتدار بیشتر به حیات طیبه خود جهت تحقق آرمان‌های امام خمینی(ره) ادامه خواهد داد.»


اخبار مرتبط
خلیج فارس در آستانه انفجار؟؛ پیامدهای ورود ترامپ به درگیری مستقیم
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 13:34
نورنیوز بررسی می‌کند؛
خلیج فارس در آستانه انفجار؟؛ پیامدهای ورود ترامپ به درگیری مستقیم
حمله بامدادی رژیم صهیونیستی به ایران در 23 خرداد، دو سناریوی متضاد شامل اقدام خودسرانه تل‌آویو با محاسبه‌ای غلط یا اجرای بخشی از سناریوی آمریکا با هدف ارزیابی واکنش ایران و سنجش هزینه جنگی بزرگ‌تر از سوی اسرائیل را پیش روی تحلیل گران قرار داد. اما آیا ترامپ حاضر است وارد قمار بزرگ درگیری مستقیم با ایران شود؟
اوج گیری بحران در خلیج فارس؛ کلید پایان جنگ یا آغاز بحران جهانی؟
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 12:05
نورنیوز در بازخوانی واقعیات میدانی، احتمالات پیش‌رو را بررسی می‌کند؛
اوج گیری بحران در خلیج فارس؛ کلید پایان جنگ یا آغاز بحران جهانی؟
با ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی، خلیج فارس به نقطه‌ای راهبردی برای تغییر معادله جنگ تبدیل شده است؛ جایی که هرگونه تهدید علیه منافع ایران می‌تواند دامنه درگیری را از سطح منطقه‌ای به بحرانی جهانی ارتقاء دهد. این سناریو، اصلی‌ترین گزینه روی میز برای پایان یا تشدید جنگ تلقی می‌شود.
آمریکا؛ شریک تجاوز اسرائیل به ایران یا میانجی؟
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 10:41
نورنیوز بررسی می‌کند؛
آمریکا؛ شریک تجاوز اسرائیل به ایران یا میانجی؟
ادعای ترامپ درباره بی‌نقشی آمریکا در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، با اسناد و مواضع قبلی او در تضاد است. تلاش برای تطهیر آمریکا از جنایات اخیر، نشان‌دهنده هراس از اقتدار نظامی ایران و واکنش‌های احتمالی تهران است.
حمله نظامی اسرائیل و برخی نکات مهم
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 09:12
موسی غنی‌نژاد:
حمله نظامی اسرائیل و برخی نکات مهم
یک اقتصاددان نوشت: «حمله نظامی اسرائیل به ایران، با هر حسابی در چارچوب روابط بین‌الملل، تجاوزی آشکار به حاکمیت ملی ایران و اقدامی‌‌‌ به‌غایت وحشیانه و غیر‌انسانی است. از این‌رو ملت بزرگ ایران برای حفظ حاکمیت خود باید با تمام قوا ایستادگی و هوشمندانه با آن مقابله کند.»
وقتی ایران مهم‌تر از اختلافات است؛ در ستایش هم‌افزایی سیاسی
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 08:47
نورنیوز از وحدت فراگیر جریانات مختلف سیاسی در مقابله با تجاوز صهیونیست‌ها گزارش می‌دهد؛
وقتی ایران مهم‌تر از اختلافات است؛ در ستایش هم‌افزایی سیاسی
در روزهایی که خاک و فضای ایران آماج تجاوز مستقیم دشمن صهیونیستی قرار گرفت، جامعه سیاسی کشور با یکی از معنادارترین صحنه‌های تاریخ معاصر روبه‌رو شد؛ هم‌افزایی جریان‌های متنوع فکری و سیاسی برای دفاع از امنیت ملی. بازیگران کلیدی، اختلافات معمول را کنار گذاشتند و حول محور ایران وحدت پیدا کردند.
نظرات

آخرین اخبار
پرسپولیس ( 1) - چادرملو (2) / پرسپولیس به آسیا هم نرسید+ فیلم
نقض آتش‌بس و تفاهمنامه توسط آمریکا با حمله به نقاطی در محدوده سیریک
کمک تحقیرآمیز دولت تروریست آمریکا به دولت غربگرای لبنان
بورکینافاسو روابط دیپلماتیک با فرانسه را قطع می‌کند
برگزاری یکصد و هجدهمین شب تجمعات خودجوش مردمی در سراسر کشور
حزب‌الله: توافق دولت لبنان با اسرائیل را نمی‌پذیریم
نتانیاهو توافق با لبنان را «دستاورد بزرگ» خواند
کهورک زاهدان دوباره داغ‌ترین نقطه ایران شد؛ دما به 50 درجه رسید
ادعای مقام‌های اسرائیلی درباره دستیابی به توافق چارچوبی با لبنان
شب بزرگ جام جهانی 2026 ؛طوفان خروس‌ها در نیمه اول؛ عراق 10 نفره مقابل سنگال
از میدان جنگ تا میز مذاکره؛ هرمز تعیین‌کننده بازی جدید
ترامپ اروپا را به تعرفه 100 درصدی تهدید کرد
ششمین شب عزاداری حسینی در جوار محل شهادت قائد شهید برگزار شد
نورنما | شهادت امام سجاد(ع) وارث نهضت عاشورا تسلیت باد.
سرلشکر رضایی: اگر آمریکا و اسرائیل جنگ جدیدی آغاز کنند، تلفات وسیع خواهند داد
گروسی بار دیگر خواستار بازرسی‌های آژانس در ایران شد
ادامه شکنجه اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل
درخشش نوجوانان تکواندو کار ایران؛ دو مدال نقره به کاروان کشور رسید
ادعای رسانه‌ها درباره توافق تاریخی لبنان و اسرائیل
نگرانی کشورهای عربی خلیج فارس از پیامدهای توافق احتمالی ایران و آمریکا
کشته های زلزله ونزوئلا به 920 تن افزایش یافت
گزارش دیده‌بان حقوق بشر علیه دولت ترامپ؛ او تهدیدی برای دموکراسی است
بیانیه مقاومت اسلامی: ادعای اشغال ارتفاعات علی‌الطاهر صحت ندارد
دبیرکل سازمان ملل: اجرای گزینشی قوانین، نظم جهانی را از بین می‌برد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه ایران با همتایان رومانی، مصر، امارات، پاکستان و انگلیس
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت امام جماعت مسجد ابوذر قرائت شد
پایان انتظار برای نیمکت تیم ملی هندبال؛ کلاییچ هدایت ایران را بر عهده گرفت
هشدار زرد هواشناسی برای اردبیل؛ رگبار و احتمال سیلاب از شنبه شب
موج گرمای بی‌سابقه اروپا قربانی گرفت؛ زندگی در چند کشور مختل شد
سخنگوی سپاه: تنگه هرمز سرزمین ایران است و هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد
حمله دوباره اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا؛ تأسیسات برق آسیب دید
جایزه اورول 2026 به «رونویسی» و «فرار از کابل» رسید+ اسامی برندگان
تیم ملی ایران 2 - 3 ژاپن/واگذاری بازی به سامورایی ها
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
اعتراف جان بولتون به نگهداری غیرقانونی اسناد محرمانه امنیتی
اختلافات خانوادگی به قتل جوانی ختم شد+ جزئیات حادثه
هشدار تهران به شورای همکاری خلیج فارس؛ ثبات منطقه را قربانی نکنید
پاسخ تند مشاور رهبر انقلاب به شورای همکاری خلیج فارس
استاندارد یورو 6 کافی نیست؛ خودروهای داخلی همچنان پرمصرف‌اند
ترامپ مدعی نقض آتش بس شد
ادعای بلومبرگ درباره پیام عمان به اروپا؛ آینده تنگه هرمز تغییر کرده است
نیروی هوافضای سپاه پیام منتسب به فرمانده خود را تکذیب کرد
ساخت راه‌آهن هرات–مزارشریف با اجرای ایران آغاز شد
سازمان جهانی دریانوردی عملیات تخلیه کشتی‌ها را متوقف کرد
العربیه: دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس برگزار می‌شود
فروش بلیت پرواز مستقیم تهران–دبی آغاز شد
حمله خرس به شهروند مراغه‌ای در دامنه سهند+ جزئیات حادثه
60 درصد آمریکایی‌ها حمله نظامی به ایران را بی‌فایده می‌دانند
تبادل 160 اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات
برخورد هواپیما با آسمان‌خراش 518 متری در پکن؛ ساختمان تخلیه شد+ فیلم