×
سیاسی
شناسه خبر : 228236
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 16:21
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند

پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در پی حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به تهران و دیگر شهرهای کشور، با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد: ملت و مسئولان ایران در برابر این جنایت سکوت نخواهند کرد و پاسخ مشروع و قدرتمند جمهوری اسلامی، دشمن را از اقدام احمقانه خود پشیمان خواهد کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان، ظهر جمعه در واکنش به جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی، با اشاره به تجاوز وحشیانه به تهران و چند شهر دیگر، تاکید کرد: «پاسخ مشروع و قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، دشمن را از اقدام احمقانه خود پشیمان خواهد کرد.»

وی افزود: «امروز ملت ایران بیش از هر زمان دیگری به در کنار هم بودن، اعتماد، همدلی و وحدت نیاز دارد و بی‌شک با چنین روحیه‌ای پاسخ سخت، خردمندانه و قوی به این جنایت داده خواهد شد.»

رئیس‌جمهور در پیام رسمی خود به ملت چنین نوشت:

«مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

سلام و درود به ملت عزیز و رشید ایران
نیمه شب گذشته شاهد تجاوز وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیستی به تهران و شهرهایی دیگر از کشور بودیم که منجر به شهادت تعدادی از کودکان و زنان، جمعی از شهروندان بی‌گناه، فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای شد.
این اقدام سبوعانه که برخلاف همه تعهدات بین‌المللی بود، مؤید خوی جنایتکارانه رژیم نامشروع صهیونیستی است که موجودیت خود را بر پایه اشغال و تجاوز و کودک‌کشی بنا نهاده است.
تجاوز شب گذشته به همه جهانیان حقانیت ادعای چندین و چند ساله جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه تجاوز و جنایت با ذات رژیم صهیونیستی عجین بوده را اثبات کرد.
البته ملت ایران و مسئولان کشور در برابر این جنایت سکوت نخواهند کرد و پاسخ مشروع و قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، دشمن را از اقدام احمقانه خود پشیمان خواهد کرد.
به فرموده امام بزرگوار ما، هر پرچمی از دست توانای سرداری بیفتد، سردار دیگری آن را برداشته و به میدان می‌آید.
جمهوری اسلامی همان اندازه که برای صلح و آرامش در جهان و منطقه همه تلاش خود را به کار بست و آمادگی کامل خود را برای گفتگوهای طولانی و اطمینان‌آفرینی برای جهان، در جهت صلح‌طلبی، اثبات کرد، در پاسخ به تجاوز و دفاع مشروع از تمامیت کشور نیز قاطعانه اقدام خواهد کرد.
من در اینجا از ملت شریف و غیور ایران می‌خواهم با حفظ وحدت و یکپارچگی و همدلی خود و پرهیز از توجه به شایعات و اخبار نادرستی که در جنگ روانی دشمن ایجاد خواهد شد و همراهی و اعتماد به مسئولان، زمینه عبور هر چه قدرتمندانه‌تر از این شرایط را برای کشور فراهم سازند.
همچنین این اطمینان را به مردم می‌دهم که دولت جمهوری اسلامی با تمام توان و وجود خود خدمتگزاری به ملت عزیز را تداوم خواهد داد و اختلالی در روند جاری زندگی عمومی ایجاد نخواهد شد.
امروز ملت ایران بیش از هر زمان دیگری به در کنار هم بودن، اعتماد و همدلی و وحدت و وفاق نیازمند است و به یاری خداوند عزیز با چنین روحیه ارزشمندی، پاسخ سخت، خردمندانه و قوی به جنایت رژیم اشغال‌گر خواهد داد که امروز منفورترین موجودیت نزد افکار عمومی جهانیان، مردم منطقه و ملت ایران است و با هدایت و رهبری فرمانده معظم کل قوا از این میدان سخت نیز با سربلندی و عزت به‌در خواهد آمد.
ان‌شاءالله.»


اخبار مرتبط
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
جمعه 1404/03/23 ساعت 21:05
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
مهدی کروبی با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران، بر ایستادگی ملت در برابر تجاوزات تأکید کرد و وحدت ملی را مهم‌ترین سلاح در شرایط فعلی دانست.
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
جمعه 1404/03/23 ساعت 14:39
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پی حملات موشکی مکرر به تاسیسات هسته‌ای نطنز اعلام کرد که به اگرچه آلودگی‌هایی در داخل سایت ایجاد شده، اما این آلودگی به بیرون از تاسیسات سرایت نکرده و وضعیت تحت کنترل است.
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
جمعه 1404/03/23 ساعت 09:37
این خبر به‌روزرسانی می‌شود...
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
در پی حمله نظامی اسرائیل به ایران، شماری از کشورها از جمله کوبا، عربستان سعودی، اندونزی، عمان، یمن و ونزوئلا این اقدام را به شدت محکوم کرده و بر ضرورت احترام به حاکمیت ملی ایران تأکید کردند. این کشورها نسبت به پیامدهای خطرناک افزایش تنش در منطقه هشدار دادند.
نظرات

آخرین اخبار
چرا زنان ایرانی در مهندسی از چند کشور اروپایی جلوترند؟
آمار تازه از تلفات ارتش رژیم صهیونیستی؛ 9 هزار مجروح در جنگ‌های اخیر
ونس: به دنبال پایان موفقیت‌آمیز مناقشه با ایران هستیم
ترامپ تهدید کرد: افشاگران ضعف‌های آمریکا با مجازات‌های سنگین روبه‌رو می‌شوند
اختلاف در کاخ سفید؛ گزارش از درگیری لفظی ترامپ و هگست درباره ایران
آخرین اخبار و گزارش‌ها از جنگ ایران و آمریکا امروز پنجشنبه 15 مرداد
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 15 مرداد 1405 + جدول پخش
کالابرگ سه گروه امروز شارژ شد؛ اعتبار یک میلیون تومانی برای مشمولان واریز شد
عامل قتل قهرمان کراس‌فیت کشور پس از ماه‌ها تعقیب به دام افتاد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 15 مرداد 1405+ وضعیت استانها
عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند دستگیر شد
گزارش انفجار در نفتکش عبوری از تنگه هرمز
چرا بعد از رژیم دوباره چاق می‌شویم؟ پاسخ علم به یک پرسش قدیمی
راز تحول دریایی چین؛ وقتی ربات‌ها جای غواصان را می‌گیرند
راز حفظ جوانی فقط مکمل نیست؛ این عادت‌ها از کلاژن بدن محافظت می‌کنند
فاجعه کیهانی، سرنوشت نپتون را تغییر داد
بیماری‌هایی که از باز کردن دهان هویدا می‌شوند
برنج چینی در فضا جوانه زد
ویتامینی که کمبود آن خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می‌دهد
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر قطر را دشمنی خطرناک توصیف کرد
دستگیری عامل انتشار تصاویر پرتاب موشک‌های ایرانی
کشف انبار نان خشک در اراک
فرمان آماده‌باش در یمن؛ صنعا از مرحله جدید تقابل با عربستان خبر داد
یمن خط قرمز دریایی کشید؛ هشدار صنعا به کشتی‌های سعودی
رهبر انقلاب: صیانت از وحدت و پرهیز از تفرقه وظیفه همگانی است
پزشکیان: تداوم اقتدار ایران مدیون نجابت مردم است
رئیس فیفا زیر آتش انتقادات؛ فیگو خواستار کنار رفتن اینفانتینو شد
پایان جولان باند حرفه‌ای سارقان احشام در مازندران
پادکست | ناگفته هایی از جلسه دریاسالار شهید علی شمخانی با فرماندهان در روز نهم اسفند
جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 15 مرداد + جدول به تفکیک شهرستان
مهران رکورد جهان را شکست؛ 266 هزار تردد در یک روز
تشویق به مذاکره درباره تنگه هرمز از سوی سازمان ملل
زمین‌لرزه 5.5 ریشتری جزیره هالماهرا اندونزی را لرزاند
رومانی برای مقابله با کمبود برق، نیروگاه 70 ساله‌اش را روشن کرد!
ماجرا و جزییات نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟
بریکس به دنبال ارتقای خدمات آماری در عصر دیجیتال
تحلیل «فارن افرز» از نامیرایی محور مقاومت
بیش از 15 دستورکار در نشست اوراسیا؛ از بازار مشترک مالی تا توسعه تجارت
رایزنی ایران و عراق برای گسترش همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی
اتحادیه لیگ‌های اروپایی علیه اینفانتینو
محدودیت تردد در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
وزیر صمت راهی قرقیزستان شد
آیین بزرگداشت شهید خلبان مجید کاظمی در شیراز برگزار شد
یک کشتی دیگر در ساحل یمن هدف قرار گرفت
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات سرکش گیلانغرب
بازگشت «آژانس دوستی»؛ فصل دوم سریال نوستالژیک به تولید نزدیک شد
رایزنی مصر و عراق برای احداث خط لوله نفت به دریای سرخ
غریب‌آبادی:پیام‌هایی از آمریکا مبنی بر آمادگی برای بازگشت به تعهدات دریافت کرده ایم
شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد