×
بین الملل
شناسه خبر : 228226
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 15:02
اظهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!

اظهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!

دونالد ترامپ با دفاع از حمله رژیم صهیونیستی به ایران، خواستار بازگشت تهران به توافق هسته‌ای شد و تهدید کرد حملات آینده "وحشیانه‌تر" خواهد بود. در پی این اظهارات، عربستان سعودی این حملات را محکوم کرد و ایران، آمریکا را مسئول پیامدهای آن دانست.

نورنیوز - گروه بین الملل: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، در بیانیه‌ای گستاخانه ضمن اذعان به نقش کشورش در حمله رژیم صهیونیستی به ایران، ادعا کرد: «آمریکا بهترین سلاح‌ها را می‌سازد و اسرائیل بسیاری از آن‌ها را در اختیار دارد. ایران باید پیش از آنکه دیر شود، به توافق بازگردد.»

او با بیان اینکه «به ایران فرصت دادم تا توافق کنیم»، افزود: «گفتم انجامش دهید؛ اما با وجود تلاش‌ها، نتوانستند به نتیجه برسند. شرایط ایران بدتر از آن چیزی خواهد شد که تصور می‌کنند.»

ترامپ با تأکید بر نقش مستقیم آمریکا در تجهیز اسرائیل، ادامه داد: «سلاح‌های بیشتری ارسال خواهد شد و اسرائیل می‌داند چگونه از آن‌ها استفاده کند. بسیاری از ایرانیان تندرو حالا دیگر مرده‌اند و شرایط وخیم‌تر خواهد شد.»

وی هشدار داد: «تاکنون کشتار و ویرانی زیادی رخ داده، اما هنوز فرصتی برای توقف آن وجود دارد. حملات بعدی، بسیار وحشیانه‌تر خواهد بود. ایران باید برای نجات آنچه روزی امپراتوری ایران بود، توافق کند.»

این اظهارات همزمان با انتشار گزارش‌هایی درباره چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای انجام این حملات مطرح شده است.

در واکنش به این حملات، «فیصل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در تماس تلفنی با «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت فرماندهان نظامی و غیرنظامیان ایرانی، این حملات را تجاوزکارانه خواند و آن‌ها را قویاً محکوم کرد.

عراقچی نیز با قدردانی از موضع عربستان گفت: «این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا ممکن نبود و آمریکا باید پاسخگوی پیامدهای آن باشد.»

وی افزود: «حملات به تأسیسات هسته‌ای و مناطق مسکونی، تجاوز آشکار است و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، پاسخ به این اقدام، حق قانونی ایران است. نیروهای مسلح کشور با تمام توان از سرزمین دفاع خواهند کرد.»

او همچنین با اشاره به عضویت ایران در پیمان منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای (NPT)، خواستار موضع‌گیری صریح آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محکومیت این تجاوز شد.


اخبار مرتبط
حمله دیروز جنگنده‌های اسرائیل به تبریز +فیلم
شنبه 1404/03/24 ساعت 08:44
حمله دیروز جنگنده‌های اسرائیل به تبریز +فیلم
روز گذشته اسرائیل مناطق مختلفی از ایران را هدف حمله قرار داد که به دنبال آن تعدادی از فرماندهان و مردم عادی به شهادت رسیدند. تبریز یکی از مناطقی بود که چندبار مورد حمله قرار گرفت.
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
جمعه 1404/03/23 ساعت 14:39
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پی حملات موشکی مکرر به تاسیسات هسته‌ای نطنز اعلام کرد که به اگرچه آلودگی‌هایی در داخل سایت ایجاد شده، اما این آلودگی به بیرون از تاسیسات سرایت نکرده و وضعیت تحت کنترل است.
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
جمعه 1404/03/23 ساعت 14:35
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت سردار حاجی‌زاده پیامی صادر کرد که در آن آمده: «شهادت این فرمانده پرافتخار و و دیگر سرداران و فرماندهان شهید نیروهای مسلح و همراهان و همسنگران مومن و غیور آنان ، ماهیت تروریستی رژیم صهیونیستی و ترس او از فرماندهان میدانی انقلاب اسلامی را آشکارتر کرد.»
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
جمعه 1404/03/23 ساعت 13:35
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
وزیر امورخارجه در نامه خود به سازمان ملل نوشت: اقدامات اسرائیل به‌منزلۀ اعلام جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران است. اسرائیل، تروریست‌ترین رژیم جهان، اکنون از تمام خطوط قرمز عبور کرده است و جامعه بین‌المللی نباید اجازه دهد این جنایات بدون مجازات بماند.
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
جمعه 1404/03/23 ساعت 12:58
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
رژیم صهیونیستی لحظاتی پیش مجدد مناطقی در اطراف تبریز را هدف قرار داد.
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
جمعه 1404/03/23 ساعت 09:49
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب با انتشار بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی:رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد. رژیم صهیونی برای خود سرنوشت تلخ و دردناکی تدارک دید.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیابتی‌ها هم می‌توانند شیرینی بخورند
تمرین 15 دقیقه‌ای برای چربی‌سوزی
هوش مصنوعی ماهواره‌ها را در فضا کنترل می‌کند
هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند
دهمی ایران در جدول مدالی روز دوم بازی‌های کشورهای اسلامی+جدول
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
X
آگهی تبلیغاتی