×
سیاسی
شناسه خبر : 228216
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 14:35
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده

پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت سردار حاجی‌زاده پیامی صادر کرد که در آن آمده: «شهادت این فرمانده پرافتخار و و دیگر سرداران و فرماندهان شهید نیروهای مسلح و همراهان و همسنگران مومن و غیور آنان ، ماهیت تروریستی رژیم صهیونیستی و ترس او از فرماندهان میدانی انقلاب اسلامی را آشکارتر کرد.»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت سردار حاجی‌زاده پیامی صادر کرد که شرح آن را می‌خوانید؛

»در پی تجاوز و جنایت ددمنشانه و تروریستی امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ رژیم صهیونیستی در حمله به یکی از مراکز سپاه در کشور عزیزمان ، سردار سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده دلاور و پرآوازه نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، و جمعی از رزمندگان شجاع و فداکار این نیرو، به شهادت رسیدند.

این سردار مجاهد خستگی‌ناپذیر که عمر مبارک خود را به ویژه طی ۱۶ سال فرماندهی مجاهدانه،خردمندانه و مقتدرانه نیروی هوافضای سپاه وقف ارتقای توان بازدارندگی جمهوری اسلامی و صیانت از امنیت و استقلال کشور کرد، از چهره‌های برجسته و اثرگذار جبهه مقاومت و یکی از نمادهای پیشرفت، نوآوری و اقتدار در حوزه دفاعی و موشکی ایران اسلامی بود. وی با روحیه‌ای جهادی، صداقت، هوش سرشار، تواضع و اخلاص، توانست این نیروی افتخارآمیز را به یکی از ارکان اصلی بازدارندگی کشور و خار چشم دشمنان تبدیل کند.

شهادت این فرمانده پرافتخار و و دیگر سرداران و فرماندهان شهید نیروهای مسلح و همراهان و همسنگران مومن و غیور آنان ، ماهیت تروریستی رژیم صهیونیستی و ترس او از فرماندهان میدانی انقلاب اسلامی را آشکارتر کرد؛ بی شک این اقدام جنایتکارانه نه‌تنها خللی در مسیر پرصلابت ملت ایران و سپاه پاسداران وارد نخواهد کرد، بلکه عزم‌ها را برای انتقام سخت و ادامه راه پرافتخار مجاهدان در راه خدا راسخ‌تر خواهد نمود.

با تاکید بر اشراف کامل امنیتی و عملیاتی سپاه مقتدر مردمی و دیگر نیروهای مسلح بر اوضاع کشور، از آحاد ملت شریف ایران درخواست می‌شود ضمن حفظ آرامش، به جریان‌سازی‌های روانی دشمنان خارجی و عوامل داخلی آن‌ها توجهی نکنند و در مسیر اتحاد، هوشیاری و صبوری ملی، سپاه را همچون همیشه همراهی نمایند.

بی‌شک رژیم صهیونیستی و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن، پاسخ درخور و قاطع خود را در زمان و مکانی مناسب دریافت خواهند کرد و راه حاجی‌زاده عزیز و یاران شهیدش، که در تاریخ این سرزمین یادآور عملیات‌های تاریخی و ضد صهیونیستی وعده صادق ۱ و ۲ خواهد بود، پرقدرت‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت.

شهادت مظلومانه و پرافتخار این فرمانده‌ خلاق، متعهد، مردمی، راهبردی را به محضر حضرت بقیةالله الأعظم (ارواحنا فداه)، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، خانواده های معزز و صبور آن شهید و دیگر شهدای این جنایت، همرزمانش  در نیروی هوافضای سپاه و آحاد ملت شریف و انقلابی ایران تسلیت و تبریک عرض می‌نماییم.»


اخبار مرتبط
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
شنبه 1404/03/24 ساعت 16:38
مناجات عشق؛
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
سردار شهید سرلشکر امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، ساعاتی پیش از شهادتش به زیارت حرم حضرت معصومه(س) رفت و با دلی آرام و عاشقانه با بانوی کرامت وداع کرد؛ آخرین زیارت پیش از پرواز به آسمان.
جانشین شهید حاجی زاده در نیروی هوافضای سپاه معرفی شد
شنبه 1404/03/24 ساعت 13:38
با حکم فرمانده معظم کل قوا؛
جانشین شهید حاجی زاده در نیروی هوافضای سپاه معرفی شد
در پی شهادت سردار سرلشکر امیرعلی حاجی‌زاده، رهبر معظم انقلاب در حکمی، سردار سرتیپ پاسدار سید مجید موسوی را به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند و بر تداوم اقتدار این نیرو در عرصه‌های موشکی، پهپادی و فضایی تأکید نمودند.
خبرنگار حوزه ایثار و دختر شهید باقری در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
شنبه 1404/03/24 ساعت 10:04
خبرنگار حوزه ایثار و دختر شهید باقری در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
فرشته باقری، خبرنگار حوزه ایثار و شهادت خبرگزاری دفاع‌پرس و فرزند سردار سپهبد شهید محمد باقری، در پی حمله سحرگاهی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
جمعه 1404/03/23 ساعت 21:24
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
با حکم فرمانده معظم کل قوا، امیر سرلشکر امیر حاتمی به‌عنوان فرمانده جدید ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
جمعه 1404/03/23 ساعت 17:16
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور درباره انتشار محتواهای مخل امنیت روانی در فضای مجازی هشدار داد و اعلام کرد: «انتشار تصاویر و مطالب مخل امنیت روانی در فضای مجازی در امتداد عملیات ایذایی ضد ایرانی ارزیابی می‌شود.»
اظهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
جمعه 1404/03/23 ساعت 15:02
اظهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
دونالد ترامپ با دفاع از حمله رژیم صهیونیستی به ایران، خواستار بازگشت تهران به توافق هسته‌ای شد و تهدید کرد حملات آینده "وحشیانه‌تر" خواهد بود. در پی این اظهارات، عربستان سعودی این حملات را محکوم کرد و ایران، آمریکا را مسئول پیامدهای آن دانست.
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
جمعه 1404/03/23 ساعت 12:58
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
رژیم صهیونیستی لحظاتی پیش مجدد مناطقی در اطراف تبریز را هدف قرار داد.
آغاز تظاهرات گسترده مردم پاکستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران
جمعه 1404/03/23 ساعت 12:44
آغاز تظاهرات گسترده مردم پاکستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران
پیش از این رسانه‌های پاکستانی اعلام کرده بودند که این تظاهرات امروز بعد از نماز جمعه در سراسر پاکستان برگزار خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
X
آگهی تبلیغاتی