×
سیاسی
شناسه خبر : 228214
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 14:26
تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!

تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!

ماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل متحد گفت: قصور آشکار و شدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در انجام مسئولیت‌هایش، عمیقاً تأسف‌بار است. آژانس و مدیرکل، کاملاً از تهدیدهای مکرر و صریح رژیم متجاوز علیه تأسیسات هسته‌ای ایران آگاه بودند و حتی در جلسات اخیر گزارش‌هایی مبنی بر احتمال چنین حمله‌ای دریافت کرده بودند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رضا نجفی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمان های بین المللی مستقر در وین در نشست ساعاتی پیش شورای حکام آژانس درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: دیروز، در زمانی که ب بعضی از دولت‌ها، با این توهم که می‌توانند ایران را تحت فشار قرار دهند، قطعنامه‌ای با انگیزه سیاسی را در این شورا تصویب کردند، جمهوری اسلامی ایران هدف یک اقدام نظامی تجاوزکارانه از سوی رژیم صهیونیستی قرار گرفت، در حالی که ایالات متحده از این اقدام تجاوزکارانه آگاه بود.

او شرح داد: از جمله اهداف، تأسیسات هسته‌ای نطنز بود - یکی از سایت‌های اصلی هسته‌ای ایران که تحت نظارت و پادمان کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فعالیت می کند.

نجفی تأکید کرد: هدف قرار دادن عمدی تأسیسات هسته‌ای ایران نقض شدید قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و اساسنامه آژانس است. این حمله خطرناک نه تنها صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را به خطر می‌اندازد، بلکه نظام بین المللی عدم اشاعه و تمامیت مأموریت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نیز بیش از پیش تضعیف می‌کند.

او افزود: تعدادی ترور هدفمند مقامات ارشد و دانشمندان ایرانی در مناطق مسکونی پایتخت، تهران، انجام شده است که از جمله باعث شهادت غیرنظامیان گردیده است. این اقدامات عمدی و بی‌ملاحظه، نمونه‌های بارز تروریسم دولتی هستند.

نماینده جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: آنچه حتی شگفت‌انگیزتر و عمیقاً تأسف‌بارتر است، قصور آشکار و شدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در انجام مسئولیت‌هایش است. آژانس و مدیرکل، کاملاً از تهدیدهای مکرر و صریح رژیم متجاوز علیه تأسیسات هسته‌ای ایران آگاه بودند و حتی در جلسات اخیر گزارش‌هایی مبنی بر احتمال چنین حمله‌ای دریافت کرده بودند.

او اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران این موضوع را در چندین نامه رسمی به مدیر کل اطلاع داده و از او درخواست واکنش موثر کرده بود. با این حال، هیچ اقدامی صورت نگرفت و مدیر کل حتی حاضر به محکوم کردن این تهدیدها نشد. بیانیه امروز صبح او خیلی دیر بود.

دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، امروز در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای، می‌تواند عواقب وخیمی برای منطقه و جهان داشته باشد.


نظرات

آخرین اخبار
گزارش استهلال ماه رمضان المبارک 1447 ه.ق
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران - الاهلی قطر؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه/ترکیب سپاهان
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود