×
سیاسی
شناسه خبر : 228184
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 11:57

بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران درباره حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران

سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن آمده: «این اقدام رژیم صهیونیستی مغایر با قوانین بین‌المللی از جمله مصوّبات شورای حکام، کنفرانس عمومی و شورای امنیّت سازمان ملل می‌باشد.»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: در بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران در ارتباط با حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران آمده است: «سحرگاه و صبح امروز رژیم صهیونیستی در اقدامی ددمنشانه و مغایر با قوانین بین‌المللی ضمن حمله به مناطق مسکونی، تعدادی از فرماندهان نظامی و دانشمندان به همراه جمعی از شهروندان شامل زنان و کودکان را به شهادت رساند. سازمان انرژی اتمی ایران با ابراز مراتب تسلیت و تبریک شهادت مظلومانه فرماندهان، دانشمندان و نیز شهروندان کشورمان به اطلاع می‌رساند که در حمله به مجتمع غنی¬سازی شهید احمدی روشن (نطنز) آسیب‌هایی به بخش¬های مختلف این مجتمع وارد شده است. بررسی¬ها درخصوص میزان آسیب¬های وارده در حال انجام است.

تاکنون هیچگونه گزارشی حاکی از خسارات جانی به نیروهای مستقر در سایت مذکور دریافت نشده است.

در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که هیچگونه آلودگی پرتوی و شیمیایی به بیرون از سایت تسرّی نیافته است.

این اقدام رژیم صهیونیستی مغایر با قوانین بین‌المللی از جمله مصوّبات شورای حکام، کنفرانس عمومی و شورای امنیّت سازمان ملل می‌باشد.

طی دو سال گذشته و به دنبال تهدیدات مکرّر رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای کشورمان، رئیس سازمان انرژی اتمی با ارسال نامه‌های مختلف بعنوان آقای گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نیز طی مذاکرات صورت گرفته با وی با توجه به مسئولیت‌های قانونی او خواستار محکومیت این تهدیدات از جانب ایشان شده بود که متأسفانه تا این لحظه حتی پس از وقوع حمله، مدیر کل هیچگونه اقدامی در اینخصوص انجام نداده است. این در حالی است که آژانس با تهیه گزارشات سیاسی مغرضانه براساس اطلاعات جعلی دریافتی از جانب رژیم صهیونیستی  عملاً از مسیر حرفه¬ای و بیطرفی خارج شده است. 

سازمان انرژی اتمی ایران این سکوت را نوعی همراهی با رژیم صهیونیستی تلقی نموده و معتقد است بدین¬ترتیب آژانس تا حد تبدیل شدن به ابزاری در دست رژیم صهیونیستی تنزل یافته و اعتبار خود را بعنوان یک سازمان معتبر بین‌المللی از دست داده است. این حمله شکستی برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدلیل کوتاهی‌های غیرقابل توجیه و عدم ایفای نقش حرفه¬ای و بیطرفانه مدیر کل از جمله در تأمین امنیت تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای تحت نظارت آژانس می‌باشد.

هیچ تردیدی نیست که فشارهای سیاسی که این بار با فشارهای نظامی نیز همراه شده است. خللی در عزم دانشمندان و متخصصین و کارکنان این صنعت افتخارآفرین وارد نخواهد کرد. این افتخارآفرینان برعکس خواسته¬های دشمنان با انگیزه¬ای دوچندان، اهداف عالیه کشور در اعتلای هرچه بیشتر صنعت هسته‌ای را دنبال خواهند نمود.»


اخبار مرتبط
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم حمله رژیم صهیونیستی به ایران را شدیداً محکوم کرد
شنبه 1404/03/24 ساعت 14:19
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم حمله رژیم صهیونیستی به ایران را شدیداً محکوم کرد
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای، حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران را به شدت محکوم و تأکید کرد: اگر جامعه جهانی جلوی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان را گرفته بود، امروز شاهد حمله به خاک ایران نبودیم.
در حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد یک نفر شهید و 4 نفر مجروح شدند
شنبه 1404/03/24 ساعت 09:23
در حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد یک نفر شهید و 4 نفر مجروح شدند
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان، درباره حمله رژیم صهیونیستی به پادگان 24 بعثت بروجرد توضیح داد: در این حمله یک نفر شهید و 4 تن نیز مجروح شدند که حال یکی از مجروحان وخیم است.
گروسی: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای عواقب وخیمی برای جهان دارد
جمعه 1404/03/23 ساعت 12:50
گروسی: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای عواقب وخیمی برای جهان دارد
دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای، می‌تواند عواقب وخیمی برای منطقه و جهان داشته باشد.
واکنش باشگاه‌های ورزشی و تیم ملی فوتبال به حمله رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران
جمعه 1404/03/23 ساعت 12:35
واکنش باشگاه‌های ورزشی و تیم ملی فوتبال به حمله رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران
برخی باشگاه‌های ورزشی به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان ایران واکنش نشان داده و ضمن صدور بیانیه در راستای محکومیت این جنایت، خواستار پاسخ جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل شدند.
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
جمعه 1404/03/23 ساعت 09:37
این خبر به‌روزرسانی می‌شود...
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
در پی حمله نظامی اسرائیل به ایران، شماری از کشورها از جمله کوبا، عربستان سعودی، اندونزی، عمان، یمن و ونزوئلا این اقدام را به شدت محکوم کرده و بر ضرورت احترام به حاکمیت ملی ایران تأکید کردند. این کشورها نسبت به پیامدهای خطرناک افزایش تنش در منطقه هشدار دادند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز نشست مطبوعاتی سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه
توافق بر سر نصب 5000 دوربین ثبت تخلف در سراسر کشور
یارانه نقدی در آستانه اصلاح؛ وزیر رفاه جزئیات اعتراض‌ها را اعلام کرد
ITC مهاجم سرشناس صادر شد؛ رونمایی بزرگ استقلال تا آخر هفته
آلودگی هوا در تهران؛ تنفس برای گروه‌های حساس خطرناک شد
اعتصاب کارکنان، مترو لندن فلج شد
بالاترین نرخ سوددهی طلای جهانی رقم خورد
5 سد خشک شد/وضعیت نامطلوب سدها ادامه دارد
پزشکیان: ما با هیچ کشور اسلامی دشمنی نداریم/به وحدت امت اسلامی پای‌بندیم
تصمیم تازه اوپک‌پلاس؛ افزایش تولید نفت از اکتبر آغاز می‌شود
پزشکیان: مرزهای جغرافیایی هرگز توان جدایی دو ملت برادر ایران و عراق را ندارد
قالیباف: اجرای قانون شفافیت را پیگیری می‌کنیم
مادورو دستور استقرار 25 هزار نیرو را صادر کرد
تقابل دوباره ایران و ازبکستان در فینال کافا
حماس: آماده مذاکره فوری هستیم، به شرط تأمین منافع ملت فلسطین
هشدار ملی در بریتانیا؛ آژیر خطر تلفن‌های همراه همزمان به صدا درآمد
دوفوریتی | یک اقرار رسمی برای مصرف بالای الکل در ایران
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد؛ سربازان محیطبان می‌شوند
قدرت‌نمایی اسپانیا و بلژیک با برتری پرگل مقابل رقبای خود
امروز پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
فردا؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها/اعلام نتایج نهایی در نیمه مهر
صهیونیست‌ها اعتراف کردند؛ ضربه سخت یمنی‌ها به اسرائیل با حمله به فرودگاه رامون
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 17 شهریور
شب ناآرام استانبول در میان تظاهرات ضد دولتی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 17 شهریور1404 + وضعیت استان‌ها
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
X
آگهی تبلیغاتی