×
سیاسی
شناسه خبر : 228183
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 11:48
هدف، «ایران قوی» است

نورنیوز از اهدف تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به ایران گزارش می‌دهد؛

هدف، «ایران قوی» است

متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است.

نورنیوز – گروه سیاسی: جنایت رژیم صهیونیستی در تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران و کشتار مردم غیرنظامی و ترور فرماندهان ارشد نظامی، برای دیرباورترین فعالان سیاسی در جهان نیز جای تردید نگذاشت که نشانی خطرناک‌ترین جنایتکاران امروز دنیا را باید در تل‌آویو جست‌وجو کرد. در شرایطی که جمهوری اسلامی، بارها آمادگی خود را برای تعامل دیپلماتیک با نهادها و قدرت‌های جهان، اعلام کرده و حسن نیت خود را برای ایجاد یک تفاهم بین‌المللی درباره منطقه نشان داده است، متجاوزان صهیونیست، بر خلاف تمامی موازین حقوق بین الملل، بار دیگر به راهبرد ترور به عنوان گزینه‌ی همیشگی و محبوب خود روی آورند.

اکنون وجدان‌های آزاد جهان که این روزها در خیابان‌های شهرهای مختلف دنیا اعتراض خود را به خونخواری صهیونیست ها نشان داده‌اند، جلوه‌ای دیگر از تروریسم نهادی این رژیم را در خلال تجاوز وحشیانه به ایران شاهد هستند. آیا بازهم به شواهد دیگری برای اثبات خوی ویرانگری و توحش رژیم صهیونیستی نیاز است؟ آیا نهادهای بین‌المللی هنوز هم جویای دلیل دیگری برای این واقعیت مسلّم می‌گردند تا تهدید اصلی و اصلی‌ترین تهدید امروز جهان، رژیم صهیونیستی است؟ 

اما اکنون که دست تجاوز غاصبان متجاوز، شهروندان و نخبگان و فرماندهان پرافتخار ایران را آماج حمله‌ مستقیم و متجاوزانه‌ی خود قرار داده است باید چشم به راه گردباد انتقام ویرانگری باشد که از تهران و سایر کانون‌های مقاومت، به سمت سرزمین‌های اشغالی خواهد رفت. صهیونیست‌ها به خوبی می‌دانند که ایران، هرچند قرن‌هاست در حمله به هیچ کشوری پیشدستی و پیشقدمی نکرده؛ اما در استفاده از حق دفاع مشروع، مهارت و جدیتی بدون مماشات دارد.

وقتی دیکتاتور بغداد، خاک ایران را هدف زیاده‌خواهی خود قرار داد به زودی  فهمید انگشت در دهان اژدها فروبرده است و بارها به سخت ترین شکل ممکن، طعم تنبیه را از دست مدافعان میهن چشید. دیکتاتور قاتل تل‌آویو نیز اکنون گام در همان مسیری گذاشته است که مستبدان و ظالمانی مثل هیتلر و صدام، روندگان پیشین آن بودند و اکنون در فهرست سیاه‌روترین شخصیت‌های تاریخ بشر گنجیده‌اند. نام منحوس نتانیاهو نیز به زودی در این فهرست ضبط خواهد شد. کافی است اندکی صبر کند و آوار انتقام  پشیمان‌کننده‌ی ایران را در قالب حق دفاع مشروع بر سر خود شاهد باشد. 

مردم ایران به خوبی می‌دانند که وحدت ملی و همدلی اجتماعی ایرانیان، یکی از اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین اهداف در فهرست هدف‌های رژیم صهیونیستی در حمله به ایران است. جنایتکاران صهیونیست، به دروغ ادعا می کنند که نگرانی اصلی شان تاسیسات و توانمندی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است در حالی که همه شواهد حاکی از آن است که استقامت و همدلی و هم‌افزایی مردم ایران، علیرغم تمام تنوعات سیاسی و فکری، بیشترین نگرانی و بالاترین دغدغه‌ی رژیم صهیونیستی است.

این متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است. بر این اساس، باید برای دفع نقشه‌ی شیطانی رژیم صهیونیستی، بیشترین دقت‌ها را در حفظ روحیه ملی و همسویی و همدلی اجتماعی به عمل آورد. این کار به خودی خود یکی از خاکریزهای بسیار مهم در جنگی است که صهیونیست ها از نیمه شب شروع کرده اند. 

هرچند تجاوز غاصبان صهیونیست، شماری از فرزندان رشید و مفاخر بزرگ ملی و برخی از شهروندان بی‌گناه را به شهادت رساند اما خاطر مردم جمع است که مسیر انتقام با طراحی های هوشمندانه و مدبرانه‌ی جانشینان آن فرماندهان شهید به خوبی طی خواهد شد. این وعده‌ی صادق جزو حقوق مسلّم ایران است و همان طور که در پیام مقام معظم رهبری یادآوری شد به زودی به عرصه عمل درخواهد آمد.      


نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد