×
سیاسی
شناسه خبر : 228183
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 11:48
هدف، «ایران قوی» است

نورنیوز از اهدف تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به ایران گزارش می‌دهد؛

هدف، «ایران قوی» است

متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است.

نورنیوز – گروه سیاسی: جنایت رژیم صهیونیستی در تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران و کشتار مردم غیرنظامی و ترور فرماندهان ارشد نظامی، برای دیرباورترین فعالان سیاسی در جهان نیز جای تردید نگذاشت که نشانی خطرناک‌ترین جنایتکاران امروز دنیا را باید در تل‌آویو جست‌وجو کرد. در شرایطی که جمهوری اسلامی، بارها آمادگی خود را برای تعامل دیپلماتیک با نهادها و قدرت‌های جهان، اعلام کرده و حسن نیت خود را برای ایجاد یک تفاهم بین‌المللی درباره منطقه نشان داده است، متجاوزان صهیونیست، بر خلاف تمامی موازین حقوق بین الملل، بار دیگر به راهبرد ترور به عنوان گزینه‌ی همیشگی و محبوب خود روی آورند.

اکنون وجدان‌های آزاد جهان که این روزها در خیابان‌های شهرهای مختلف دنیا اعتراض خود را به خونخواری صهیونیست ها نشان داده‌اند، جلوه‌ای دیگر از تروریسم نهادی این رژیم را در خلال تجاوز وحشیانه به ایران شاهد هستند. آیا بازهم به شواهد دیگری برای اثبات خوی ویرانگری و توحش رژیم صهیونیستی نیاز است؟ آیا نهادهای بین‌المللی هنوز هم جویای دلیل دیگری برای این واقعیت مسلّم می‌گردند تا تهدید اصلی و اصلی‌ترین تهدید امروز جهان، رژیم صهیونیستی است؟ 

اما اکنون که دست تجاوز غاصبان متجاوز، شهروندان و نخبگان و فرماندهان پرافتخار ایران را آماج حمله‌ مستقیم و متجاوزانه‌ی خود قرار داده است باید چشم به راه گردباد انتقام ویرانگری باشد که از تهران و سایر کانون‌های مقاومت، به سمت سرزمین‌های اشغالی خواهد رفت. صهیونیست‌ها به خوبی می‌دانند که ایران، هرچند قرن‌هاست در حمله به هیچ کشوری پیشدستی و پیشقدمی نکرده؛ اما در استفاده از حق دفاع مشروع، مهارت و جدیتی بدون مماشات دارد.

وقتی دیکتاتور بغداد، خاک ایران را هدف زیاده‌خواهی خود قرار داد به زودی  فهمید انگشت در دهان اژدها فروبرده است و بارها به سخت ترین شکل ممکن، طعم تنبیه را از دست مدافعان میهن چشید. دیکتاتور قاتل تل‌آویو نیز اکنون گام در همان مسیری گذاشته است که مستبدان و ظالمانی مثل هیتلر و صدام، روندگان پیشین آن بودند و اکنون در فهرست سیاه‌روترین شخصیت‌های تاریخ بشر گنجیده‌اند. نام منحوس نتانیاهو نیز به زودی در این فهرست ضبط خواهد شد. کافی است اندکی صبر کند و آوار انتقام  پشیمان‌کننده‌ی ایران را در قالب حق دفاع مشروع بر سر خود شاهد باشد. 

مردم ایران به خوبی می‌دانند که وحدت ملی و همدلی اجتماعی ایرانیان، یکی از اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین اهداف در فهرست هدف‌های رژیم صهیونیستی در حمله به ایران است. جنایتکاران صهیونیست، به دروغ ادعا می کنند که نگرانی اصلی شان تاسیسات و توانمندی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است در حالی که همه شواهد حاکی از آن است که استقامت و همدلی و هم‌افزایی مردم ایران، علیرغم تمام تنوعات سیاسی و فکری، بیشترین نگرانی و بالاترین دغدغه‌ی رژیم صهیونیستی است.

این متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است. بر این اساس، باید برای دفع نقشه‌ی شیطانی رژیم صهیونیستی، بیشترین دقت‌ها را در حفظ روحیه ملی و همسویی و همدلی اجتماعی به عمل آورد. این کار به خودی خود یکی از خاکریزهای بسیار مهم در جنگی است که صهیونیست ها از نیمه شب شروع کرده اند. 

هرچند تجاوز غاصبان صهیونیست، شماری از فرزندان رشید و مفاخر بزرگ ملی و برخی از شهروندان بی‌گناه را به شهادت رساند اما خاطر مردم جمع است که مسیر انتقام با طراحی های هوشمندانه و مدبرانه‌ی جانشینان آن فرماندهان شهید به خوبی طی خواهد شد. این وعده‌ی صادق جزو حقوق مسلّم ایران است و همان طور که در پیام مقام معظم رهبری یادآوری شد به زودی به عرصه عمل درخواهد آمد.      


نظرات

آخرین اخبار
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد