×
سیاسی
شناسه خبر : 228183
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/23 ساعت 11:48
هدف، «ایران قوی» است

نورنیوز از اهدف تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به ایران گزارش می‌دهد؛

هدف، «ایران قوی» است

متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است.

نورنیوز – گروه سیاسی: جنایت رژیم صهیونیستی در تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران و کشتار مردم غیرنظامی و ترور فرماندهان ارشد نظامی، برای دیرباورترین فعالان سیاسی در جهان نیز جای تردید نگذاشت که نشانی خطرناک‌ترین جنایتکاران امروز دنیا را باید در تل‌آویو جست‌وجو کرد. در شرایطی که جمهوری اسلامی، بارها آمادگی خود را برای تعامل دیپلماتیک با نهادها و قدرت‌های جهان، اعلام کرده و حسن نیت خود را برای ایجاد یک تفاهم بین‌المللی درباره منطقه نشان داده است، متجاوزان صهیونیست، بر خلاف تمامی موازین حقوق بین الملل، بار دیگر به راهبرد ترور به عنوان گزینه‌ی همیشگی و محبوب خود روی آورند.

اکنون وجدان‌های آزاد جهان که این روزها در خیابان‌های شهرهای مختلف دنیا اعتراض خود را به خونخواری صهیونیست ها نشان داده‌اند، جلوه‌ای دیگر از تروریسم نهادی این رژیم را در خلال تجاوز وحشیانه به ایران شاهد هستند. آیا بازهم به شواهد دیگری برای اثبات خوی ویرانگری و توحش رژیم صهیونیستی نیاز است؟ آیا نهادهای بین‌المللی هنوز هم جویای دلیل دیگری برای این واقعیت مسلّم می‌گردند تا تهدید اصلی و اصلی‌ترین تهدید امروز جهان، رژیم صهیونیستی است؟ 

اما اکنون که دست تجاوز غاصبان متجاوز، شهروندان و نخبگان و فرماندهان پرافتخار ایران را آماج حمله‌ مستقیم و متجاوزانه‌ی خود قرار داده است باید چشم به راه گردباد انتقام ویرانگری باشد که از تهران و سایر کانون‌های مقاومت، به سمت سرزمین‌های اشغالی خواهد رفت. صهیونیست‌ها به خوبی می‌دانند که ایران، هرچند قرن‌هاست در حمله به هیچ کشوری پیشدستی و پیشقدمی نکرده؛ اما در استفاده از حق دفاع مشروع، مهارت و جدیتی بدون مماشات دارد.

وقتی دیکتاتور بغداد، خاک ایران را هدف زیاده‌خواهی خود قرار داد به زودی  فهمید انگشت در دهان اژدها فروبرده است و بارها به سخت ترین شکل ممکن، طعم تنبیه را از دست مدافعان میهن چشید. دیکتاتور قاتل تل‌آویو نیز اکنون گام در همان مسیری گذاشته است که مستبدان و ظالمانی مثل هیتلر و صدام، روندگان پیشین آن بودند و اکنون در فهرست سیاه‌روترین شخصیت‌های تاریخ بشر گنجیده‌اند. نام منحوس نتانیاهو نیز به زودی در این فهرست ضبط خواهد شد. کافی است اندکی صبر کند و آوار انتقام  پشیمان‌کننده‌ی ایران را در قالب حق دفاع مشروع بر سر خود شاهد باشد. 

مردم ایران به خوبی می‌دانند که وحدت ملی و همدلی اجتماعی ایرانیان، یکی از اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین اهداف در فهرست هدف‌های رژیم صهیونیستی در حمله به ایران است. جنایتکاران صهیونیست، به دروغ ادعا می کنند که نگرانی اصلی شان تاسیسات و توانمندی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است در حالی که همه شواهد حاکی از آن است که استقامت و همدلی و هم‌افزایی مردم ایران، علیرغم تمام تنوعات سیاسی و فکری، بیشترین نگرانی و بالاترین دغدغه‌ی رژیم صهیونیستی است.

این متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است. بر این اساس، باید برای دفع نقشه‌ی شیطانی رژیم صهیونیستی، بیشترین دقت‌ها را در حفظ روحیه ملی و همسویی و همدلی اجتماعی به عمل آورد. این کار به خودی خود یکی از خاکریزهای بسیار مهم در جنگی است که صهیونیست ها از نیمه شب شروع کرده اند. 

هرچند تجاوز غاصبان صهیونیست، شماری از فرزندان رشید و مفاخر بزرگ ملی و برخی از شهروندان بی‌گناه را به شهادت رساند اما خاطر مردم جمع است که مسیر انتقام با طراحی های هوشمندانه و مدبرانه‌ی جانشینان آن فرماندهان شهید به خوبی طی خواهد شد. این وعده‌ی صادق جزو حقوق مسلّم ایران است و همان طور که در پیام مقام معظم رهبری یادآوری شد به زودی به عرصه عمل درخواهد آمد.      


نظرات

آخرین اخبار
تله مرگ در غار؛ 3 نفر جان باختند و یک نفر به بیمارستان منتقل شد
تیم ملی فوتبال ایران راهی تاشکند شد؛ دیدار با ازبکستان در راه است
محرومیت داور جنجالی دربی مادرید؛ این اشتباهات جنجالی باعث محرومیت داور شد
میزبانی که خود متهم است؛ سازمان ملل در محاصره
پیام تسلیت دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی
حق وتو در خدمت ایران
هشدار سیلاب در غرب ایران؛ بارش‌های 100 میلی‌متری در راه است
پاکستان و یمن
نورنما | حضور و غیاب نمادین دانش آموزان شهید میناب
اینک نوبت ابهام هسته‌ای است
خروج نیروهای آمریکایی از عراق؛ بغداد برای هشتم مهر آماده می‌شود
یمن هدف حملات هوایی عربستان؛ 6 شهید و 8 زخمی
پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پی رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی
انفجارهای کنترل‌شده در هرمزگان؛ عملیات از ساعت 11 آغاز می‌شود
تنگه هرمز؛ راهی به سوی صلح
روز سوم بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا؛ طلسم طلای ایران شکست؛ نعمتی اولین طلای کاروان را گرفت
کشف 254 کیلو گوشت الاغ، قاطر و اسب در تهران؛ 5 نفر دستگیر شدند
آب سدهای کشور 31 درصد بیشتر شد؛ هنوز نیمی از ظرفیت مخازن خالی است
شورای نگهبان به طرح مهریه ایراد گرفت؛ ماجرای 14 سکه چیست؟
افزایش 28 هزار نفری ثبت‌نام در مدارس دولتی به‌خاطر هزینه زیاد هیئت امنایی
رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله شبیری خللی در ردیف محققین تراز اول شیعه ایجاد کرد
قیمت خودروهای سایپا امروز سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ رکوردشکنی شاهین و چانگان در بازار
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ نرخ انواع گوشت گوسفند و گوساله
قیمت دلار توافقی امروز 31 شهریور 1405؛ جهش 777 تومانی دلار
طلا پس از رشد اولیه عقب نشست؛ آخرین قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 31 شهریور
قیمت خودروهای ایران خودرو امروز سه‌شنبه31 شهریور؛کدام خودروها از6 میلیاردتومان عبور کردند؟
عراقچی: سازمان ملل تریبونی برای بیان مظلومیت مردم ایران و شهدای میناب است
پیروزی فقط با مردم ممکن است
واکنش بقایی به ادعای واشنگتن درباره گرانی سوخت
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ پزشکیان به نیویورک رفت، قطر خواستار بازگشت به مذاکرات شد
سیاست نامه | سلاحی که از جنگ هشت ساله یادگار مانده است
پزشکیان عازم نیویورک شد؛ رئیس جمهور: با قدرت از مواضع ایران دفاع می‌کنیم
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها امروز سه‌شنبه 31 شهریور؛ ترافیک نیمه‌سنگین در 3 محور
آخرین تحولات جنگ یمن و عربستان؛ حملات هوایی سعودی و پاسخ پهپادی انصارالله
رایحه‌درمانی با عطر قهوه
چراغ‌های روشن شبانه و تغییرات پنهان در قلب انسان
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 30 شهریور 1405؛ سکه امامی 3.6 میلیون تومان ارزان شد
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز دوشنبه 30 شهریور ؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی