در

واکنش بازار طلا و سکه به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها

بازار طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 تحت‌تأثیر افزایش اونس جهانی و رشد نرخ دلار، با جهشی محسوس آغاز به‌کار کرد. قیمت طلا از نیمه کانال 6.7 میلیون تومان گذشت و سکه امامی نیز با صعودی میلیونی، در کانال 75 میلیون تومان تثبیت شد

واکنش بازار طلا و سکه به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اقتصادی: بازارهای مالی ایران امروز پنج‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ با موجی از رشد قیمت‌ها آغاز شد. افزایش ارزش اونس جهانی طلا و جهش نرخ دلار باعث شد تا قیمت طلا و سکه در داخل کشور به‌صورت همزمان افزایش پیدا کند و سرمایه‌گذاران بار دیگر نگاه خود را به این دو دارایی امن معطوف کنند.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با عبور از نیمه کانال ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، رکورد جدیدی را ثبت کرد. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات از ربع‌سکه گرفته تا سکه تمام امامی با رشد روبرو بود. سکه امامی با جهشی میلیونی وارد کانال ۷۵ میلیون تومان شد و توجه فعالان بازار را به خود جلب کرد.

سرقت


ارسال نظر