×
بین الملل
شناسه خبر : 228004
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/22 ساعت 09:48
صهیونیست‌ها: ما همیشه تنها و طلبکاریم!‌

محمدمحسن فایضی:

صهیونیست‌ها: ما همیشه تنها و طلبکاریم!‌

کارشناس مسائل فلسطین نوشت: «صهیونیست‌ها همواره سعی دارند خود را تنها و طلبکار در مقابل جهان، بالاخص اروپایی‌ها نشان دهند. رفتاری که البته ریشه در نوع ماهیت هویتی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی هم دارد. شکل‌گیری رژیم صهیونیستی یک مؤلفه جدی داشت و آن این بود که همه جهان برای یهودیان ناامن است، تنها جای امن برای این قوم، سرزمین فلسطین است و به این سرزمین مهاجرت کنید!»

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: محمدمحسن فایضی کارشناس مسائل فلسطین، در یادداشتی نوشت: «آش جنایت در غزه به قدری شور شده است که بریتانیا که یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان سلاح پس از ۷ اکتبر در کنار آمریکایی‌ها بوده، دو وزیر نتانیاهو یعنی اسموتریچ و بن گویر را تحریم کرد. تصمیم مشترک بریتانیا، کانادا، نروژ، نیوزیلند و استرالیا در تحریم اسموتریچ و بن گویر به دلیل مواضع شفاف آن دو وزیر تندرو اسرائیلی در خصوص لزوم اشغال کل فلسطین و نابودی و حمایت از نسل کشی مردم غزه است.

اما از آن جالب‌تر سخنان اسموتریچ در واکنش به تحریم شدنش است، او گفته است: «بریتانیا یک بار سعی کرد مانع از استقرار ما در وطنمان شود و ما دیگر اجازه این کار را نخواهیم داد. ما مصمم به ساختن هستیم!»

منظور اسموتریچ از «مانع‌سازی بریتانیا» به داستان درگیری‌های میان پلیس و ارتش بریتانیا با گروه‌های تروریستی یهودی در دوران قیومیت بریتانیا در فلسطین پیش از اعلام شکل‌گیری جعلی رژیم صهیونیستی بر می‌گردد.

این در حالی است که همه می‌دانیم بریتانیا در دوران قیومیت با مقدمه سازی، آغاز رشد یک غده سرطانی بزرگ و سیری ناپذیری را با حمایت، ایجاد شبه ارتش، کمک به مهاجرت یهودی‌های جهان و سرکوب انقلاب فلسطینی‌ها پایه‌گذاری کرد. اما اینجا اسموتریچ به گونه‌ای سخن می‌گوید که گویا بریتانیا از آن زمان تا کنون با آنها دشمن بوده است.

این نوع روایت‌سازی در ادبیات صهیونیست‌ها بسیار پر تکرار است. روایتی که یک نقطه ثقل دارد و آن این است که ما همیشه در جهان تنها بودیم و خودمان باید از خودمان دفاع کنیم. راهبردی که بارها از سوی نتانیاهو در یک سال اخیر در مقابل اعتراضات جهانی و سازمان‌ها نسبت به نسل کشی بزرگ آن‌ها در غزه تکرار شده است. یا به طور مثال ساعر وزیرخارجه اسرائیل پس از کشته شدن دو عضو سفارت اسرائیل در آمریکا توسط الیاس رودریگز در سخنانی گفته بود: «تعدادی از رهبران در اروپا از عباراتی مانند نسل‌کشی استفاده می‌کنند و این امنیت ما را تهدید می‌کند! یهودستیزی دلیل این است که اسرائیلی‌ها در هیچ کجای دنیا احساس امنیت نمی‌کنند. در هفته‌های اخیر، چندین حادثه در چندین سفارتخانه اسرائیل، بویژه در اروپا، رخ داده است.»

استفاده از کلیدواژه یهود ستیزی، اروپایی‌ها، تمام جهان و... دقیقاً برای القای همین تصویر است که بگویند ما همیشه تنها و مورد حمله بوده‌ایم.

یا به طور مثال نتانیاهو در واکنش‌اش به غافلگیر شدن از توافق ترامپ با انصارالله گفته بود: «اسرائیل به تنهایی از خود در هر مکان و ضد هرگونه تهدید دفاع خواهد کرد.»

صهیونیست‌ها همواره سعی دارند خود را تنها و طلبکار در مقابل جهان، بالاخص اروپایی‌ها نشان دهند. رفتاری که البته ریشه در نوع ماهیت هویتی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی هم دارد. شکل‌گیری رژیم صهیونیستی یک مؤلفه جدی داشت و آن این بود که همه جهان برای یهودیان ناامن است، تنها جای امن برای این قوم، سرزمین فلسطین است و به این سرزمین مهاجرت کنید!

یکی از پیامدهای جدی 7 اکتبر اتفاقاً زیر سؤال بردن همین مسأله بود و به قول آقای نخاله رهبر جنبش جهاد اسلامی فلسطین، ایده ما این است که ساکنین سرزمین‌های اشغالی به این درک برسند که تنها جایی که برای یهودیان و صهیونیست‌ها امن نیست، فلسطین است و همه جای جهان از وطن ما برای آنها امن‌تر است. اقدامی که دقیقاً نقطه مقابل تلاش صهیونیست‌هاست و سعی دارند که نشان دهند و بگویند یهودیان و صهیونیست‌ها قومی هستند که همه دنیا با آن‌ها مشکل دارند و یهودستیزی دنیا را فراگرفته است و تنها سرزمین‌های اشغالی برای آنها امن است.

برهم زدن این بازی صهیونیست‌ها نیاز به دقت زیادی از سوی طرفداران فلسطینی در جهان دارد و نباید بهانه دست آن‌ها داد.»


نظرات

آخرین اخبار
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا