×
سیاسی
شناسه خبر : 227964
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 20:34

رئیس‌جمهور به ایلام رفت/ افتتاح پروژه‌های ملی

دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور اسلامی ایران، در نخستین سفر استانی خود، ساعاتی پیش وارد فرودگاه شهدا در ایلام شد و مورد استقبال مسئولان بلندپایه قرار گرفت. این سفر دو روزه با هدف بررسی میدانی، افتتاح پروژه‌های ملی و توسعه زیرساخت‌ها انجام می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان، صبح امروز از طریق فرودگاه شهدا وارد شهر ایلام شد و مورد استقبال رسمی نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار ایلام، نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان ارشد اجرایی و نظامی قرار گرفت.

در این سفر، هیأتی بلندپایه شامل ۱۳ تن از وزرا و معاونان آن‌ها، از جمله رضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو و زهرا بهروزآذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر پزشکیان را همراهی می‌کنند.

هدف این سفر دو روزه، بررسی میدانی وضعیت توسعه‌ای، نشست‌های تخصصی در سطوح مختلف، و افتتاح پروژه‌های کلان عمرانی و تولیدی است. هر کدام از وزرا نیز به عنوان نماینده تام‌الاختیار دولت به شهرستان‌های مختلف اعزام شده‌اند تا ضمن شناسایی مشکلات اجرایی، تصمیمات لازم برای تسریع در اجرای پروژه‌ها را اتخاذ کنند.

از جمله مهم‌ترین طرح‌هایی که در جریان این سفر به بهره‌برداری می‌رسند، پنج پروژه بزرگ عمرانی و یک طرح صنعتی با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان است که انتظار می‌رود برای ۱٬۶۸۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند.

در حوزه انرژی، مجوز احداث ۲۸۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی با هدف‌گذاری نهایی ۵۰۰ مگاوات صادر خواهد شد؛ گامی مهم در جهت توسعه پایدار و استفاده از ظرفیت‌های انرژی تجدیدپذیر استان.

سد میمه به‌عنوان مهم‌ترین پروژه عمرانی سفر، با ظرفیت آبگیری ۱۱۰ میلیون مترمکعب و اعتباری بالغ بر ۳٬۳۴۵ میلیارد تومان افتتاح می‌شود. این سد نقش راهبردی در تأمین آب شرب پایدار و توسعه کشاورزی و صنعتی مناطق جنوبی استان به‌ویژه شهرستان دهلران ایفا خواهد کرد.

همچنین سد کنجانچم با اعتبار ۳٬۶۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد. این پروژه علاوه بر تأمین منابع آبی کشاورزی، موجب ارتقای معیشت مردم منطقه و توسعه اشتغال خواهد شد.

در بخش کشاورزی و آب و خاک، بخشی از سامانه گرمسیری به وسعت ۱٬۵۰۰ هکتار به بهره‌برداری می‌رسد. این سامانه از مهم‌ترین طرح‌های آبرسانی غرب کشور است و در مجموع ۱۸ هزار هکتار از اراضی ایلام را به شبکه‌های نوین آبیاری مجهز می‌کند؛ اقدامی که پیش‌بینی می‌شود سالانه ۹۰ هزار تن به تولید محصولات کشاورزی استان بیافزاید.

در حوزه صنعت نیز، نخستین کارخانه تولید کاغذ سنگی ایلام با فناوری تبدیل کربنات کلسیم به کاغذ، و با اعتبار ۵۶۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد. این کارخانه ضمن اشتغال‌آفرینی، ایلام را به قطب کاغذ دوستدار محیط‌زیست غرب کشور بدل خواهد کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
X
آگهی تبلیغاتی