×
سیاسی
شناسه خبر : 227964
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 20:34
رئیس‌جمهور به ایلام رفت/ افتتاح پروژه‌های ملی

رئیس‌جمهور به ایلام رفت/ افتتاح پروژه‌های ملی

دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور اسلامی ایران، در نخستین سفر استانی خود، ساعاتی پیش وارد فرودگاه شهدا در ایلام شد و مورد استقبال مسئولان بلندپایه قرار گرفت. این سفر دو روزه با هدف بررسی میدانی، افتتاح پروژه‌های ملی و توسعه زیرساخت‌ها انجام می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان، صبح امروز از طریق فرودگاه شهدا وارد شهر ایلام شد و مورد استقبال رسمی نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار ایلام، نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان ارشد اجرایی و نظامی قرار گرفت.

در این سفر، هیأتی بلندپایه شامل ۱۳ تن از وزرا و معاونان آن‌ها، از جمله رضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو و زهرا بهروزآذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر پزشکیان را همراهی می‌کنند.

هدف این سفر دو روزه، بررسی میدانی وضعیت توسعه‌ای، نشست‌های تخصصی در سطوح مختلف، و افتتاح پروژه‌های کلان عمرانی و تولیدی است. هر کدام از وزرا نیز به عنوان نماینده تام‌الاختیار دولت به شهرستان‌های مختلف اعزام شده‌اند تا ضمن شناسایی مشکلات اجرایی، تصمیمات لازم برای تسریع در اجرای پروژه‌ها را اتخاذ کنند.

از جمله مهم‌ترین طرح‌هایی که در جریان این سفر به بهره‌برداری می‌رسند، پنج پروژه بزرگ عمرانی و یک طرح صنعتی با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان است که انتظار می‌رود برای ۱٬۶۸۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند.

در حوزه انرژی، مجوز احداث ۲۸۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی با هدف‌گذاری نهایی ۵۰۰ مگاوات صادر خواهد شد؛ گامی مهم در جهت توسعه پایدار و استفاده از ظرفیت‌های انرژی تجدیدپذیر استان.

سد میمه به‌عنوان مهم‌ترین پروژه عمرانی سفر، با ظرفیت آبگیری ۱۱۰ میلیون مترمکعب و اعتباری بالغ بر ۳٬۳۴۵ میلیارد تومان افتتاح می‌شود. این سد نقش راهبردی در تأمین آب شرب پایدار و توسعه کشاورزی و صنعتی مناطق جنوبی استان به‌ویژه شهرستان دهلران ایفا خواهد کرد.

همچنین سد کنجانچم با اعتبار ۳٬۶۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد. این پروژه علاوه بر تأمین منابع آبی کشاورزی، موجب ارتقای معیشت مردم منطقه و توسعه اشتغال خواهد شد.

در بخش کشاورزی و آب و خاک، بخشی از سامانه گرمسیری به وسعت ۱٬۵۰۰ هکتار به بهره‌برداری می‌رسد. این سامانه از مهم‌ترین طرح‌های آبرسانی غرب کشور است و در مجموع ۱۸ هزار هکتار از اراضی ایلام را به شبکه‌های نوین آبیاری مجهز می‌کند؛ اقدامی که پیش‌بینی می‌شود سالانه ۹۰ هزار تن به تولید محصولات کشاورزی استان بیافزاید.

در حوزه صنعت نیز، نخستین کارخانه تولید کاغذ سنگی ایلام با فناوری تبدیل کربنات کلسیم به کاغذ، و با اعتبار ۵۶۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد. این کارخانه ضمن اشتغال‌آفرینی، ایلام را به قطب کاغذ دوستدار محیط‌زیست غرب کشور بدل خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
بهای نفت از مرز 100 دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی
قطع برق در برخی مناطق کویت پس از حملات پهپادی
چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟
غریب آبادی:‌ حمله به یک کشور مستقل، تجاوز عریان است
رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند
بقائی: ایران درس فراموش‌نشدنی به دشمن خواهد داد
بازگشایی محدود سینماها از جمعه
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک و پهپاد به پایگاه های هوایی رژیم صهیونیستی
سرلشکر صفوی:آمریکایی‌ها قطعا شکست خواهند خورد
سخنگوی دولت: ایران با همدلی پابرجا می‌ماند
کنترل استرس؛ گام های طلایی در شرایط اضطرار
جفری ساکس: آمریکا و اسرائیل یاغی شده‌اند
مسئولیت امروز همه نیروهای ملی مراقبت از ایران است
هشدار سفیر ایران در قبرس
فعالیت 6 هزار بانوی داوطلب در عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان
هشدار ایران به فائو:جنگ افروزان مسیرهای غذایی کشورها را به خطر انداخته‌اند
چگونه ایران خار چشم دشمن شد؟
جنگ ایران ابعاد جهانی پیدا کرده است
رویترز: هدف‌گیری مدرسه دخترانه میناب، نتیجه استفاده آمریکا از اطلاعات قدیمی بود
این حماسه را روایت کنید
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور به‌طور کامل برقرار است
لهستان: به درخواست ترامپ هم نیرو به ایران اعزام نخواهیم کرد
حمله پهپادی به یک میدان نفتی در سعودی
پیشنهاد انتقال بازی‌های ایران در جام جهانی به مکزیک
هدف دشمن از حمله به حافظان امنیت چیست؟
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا