×
سیاسی
شناسه خبر : 227960
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 20:10
آملی لاریجانی: غنی‌سازی خط قرمز نظام است؛ عقب‌نشینی نداریم

آملی لاریجانی: غنی‌سازی خط قرمز نظام است؛ عقب‌نشینی نداریم

آیت‌الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر حفظ دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای، غنی‌سازی را از خطوط قرمز مذاکرات دانست و تأکید کرد: در برابر زیاده‌خواهی دشمنان، هیچ‌گونه عقب‌نشینی از اصول نظام صورت نخواهد گرفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسه رسمی مجمع که روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ با حضور رؤسای قوای مجریه و قضائیه، برخی از فقهای شورای نگهبان، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولانی از وزارت امور خارجه برگزار شد، غنی‌سازی اورانیوم و حفظ دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای را از خطوط قرمز قطعی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای عنوان کرد.

وی با اشاره به دستاوردهای امنیتی اخیر وزارت اطلاعات در کشف اسناد فوق محرمانه درباره تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی، این اقدام را نشانه توانمندی نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور دانست و از تلاش‌های وزیر اطلاعات و مجموعه همکاران ایشان تقدیر کرد.

رئیس مجمع تشخیص با تأکید بر اینکه ملت ایران به خوبی آگاه است که پیشرفت‌های هسته‌ای نتیجه تلاش دانشمندان جوان و حمایت مستمر مسئولان بوده است، اظهار داشت: هیچ‌یک از دستاوردهای علمی و راهبردی کشور در حوزه هسته‌ای قابل معامله نیست و همان‌گونه که مقام معظم رهبری تصریح فرموده‌اند، مذاکرات تنها در چارچوب تعیین‌شده باید دنبال شود.

آیت‌الله آملی لاریجانی، غنی‌سازی اورانیوم را یکی از خطوط قرمز غیرقابل عبور نظام جمهوری اسلامی خواند و تأکید کرد: در برابر دشمنی که به‌طور مداوم زیاده‌خواهی می‌کند، عقب‌نشینی به معنای خیانت به ملت است و هیچکس مجاز به عبور از اصول بنیادین نظام نیست.

وی در واکنش به اظهارات برخی مقامات غربی که مدعی‌اند ایران باید غنی‌سازی را متوقف کند، گفت: این ادعاها ناشی از منطق زور و قلدری است. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل و بدون نیاز به اجازه هیچ قدرتی، حق بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را برای خود محفوظ می‌داند.

رئیس مجمع در ادامه با اشاره به وظایف دیپلمات‌های کشور گفت: وزارت امور خارجه باید با اقتدار از منافع ملی صیانت کرده و در برابر تهدیدات پوشالی، با صلابت ایستادگی کند. هرگونه عقب‌نشینی در مذاکرات، خلاف مصالح ملت ایران است.

آیت‌الله آملی لاریجانی همچنین در آغاز جلسه ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت امام هادی (ع) و عید غدیر خم، این ایام را فرصت مناسبی برای تأمل در آموزه‌های امامت و ولایت دانست و آرزو کرد جامعه اسلامی بیش از پیش در مسیر محبت و معرفت اهل‌بیت علیهم‌السلام گام بردارد.


اخبار مرتبط
اسلامی:  صنعت هسته‌ای کشور متوقف  نخواهد شد +فیلم
سه‌شنبه 1404/04/03 ساعت 12:42
اسلامی: صنعت هسته‌ای کشور متوقف نخواهد شد +فیلم
رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که با برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی‌های لازم، اجازه هیچ‌گونه وقفه‌ای در روند تولید و خدمات صنعت هسته‌ای کشور داده نخواهد شد.
وزیر امور خارجه: برنامه هسته ای ایران مقاوم و پایدار است
پنج‌شنبه 1404/03/15 ساعت 02:00
وزیر امور خارجه: برنامه هسته ای ایران مقاوم و پایدار است
سید عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، در جریان سفرش به بیروت اعلام کرد که برنامه هسته‌ای ایران قابل نابودی با حمله نظامی نیست، چرا که بر دانش بومی و زیرساخت‌های گسترده داخلی استوار است. وی تهدیدات رژیم صهیونیستی را بی‌اثر دانست و تأکید کرد که هرگونه تجاوز، با پاسخ سخت و گسترده روبرو خواهد شد.
معمار اصلی تحریم ها؛ غنی سازی ایران قابل حذف نیست
چهارشنبه 1404/03/07 ساعت 12:28
معمار اصلی تحریم ها؛ غنی سازی ایران قابل حذف نیست
ریچارد نفیو، طراح تحریم‌های گسترده علیه ایران، و وندی شرمن، دیپلمات کهنه‌کار آمریکایی، اذعان کرده‌اند که غنی‌سازی در ایران نه قابل حذف است و نه قابل مهار از طریق فشار. اکنون واشنگتن در بزنگاه پذیرش واقعیت قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند