×
سیاسی
شناسه خبر : 227887
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 11:55
ردپای صهیونیسم در کوهستان‌های خیانت

نورنیوز بررسی می‌کند؛

ردپای صهیونیسم در کوهستان‌های خیانت

انتشار اسناد همکاری گروه‌های ضدایرانی کردی با رژیم صهیونیستی، لایه‌ای جدید از جنگ ترکیبی علیه ایران را آشکار می‌کند؛ از ترور نخبگان تا خرابکاری صنعتی، همه با پول و برنامه‌ریزی تل‌آویو.

نورنیوز-گروه سیاسی: در یک ویژه‌برنامه کم‌سابقه از شبکه سحر کردی، برای نخستین بار اسنادی معتبر از همکاری گروه‌های تجزیه‌طلب کُرد با رژیم صهیونیستی منتشر شد. گروه‌هایی مانند کومله و حزب دموکرات کردستان، که سال‌ها با شعارهای قومی و دفاع از «هویت ملت کُرد» چهره‌سازی کرده‌اند، اکنون در برابر افکار عمومی منطقه و مردم کرد ایران، به عنوان مزدوران اجاره‌ای تل‌آویو معرفی می‌شوند. این افشاگری‌ها با ارائه تصاویر، قراردادها و اطلاعات طبقه‌بندی‌شده، چهره واقعی برخی چهره‌های به ظاهر سیاسی مانند عبدالله مهتدی و مصطفی هجری را نمایان کرد؛ کسانی که به گفته کارشناسان، سال‌ها در خدمت ساختارهای امنیتی رژیم صهیونیستی بوده‌اند.

از اجاره مزدور تا طراحی خرابکاری

نکته شوکه‌کننده در این اسناد، نه فقط روابط دیپلماتیک یا مالی، بلکه استخدام مستقیم کادرهای نظامی این گروه‌ها توسط نهادهای امنیتی صهیونیستی است. تنها یک نمونه از این همکاری‌ها، قرارداد پنج میلیون یورویی مهتدی برای در اختیار گذاشتن ۱۰ نیروی عملیاتی زبده کومله به صهیونیست‌هاست. در این قرارداد مشخصاً مأموریت‌هایی همچون انفجار در تاسیسات صنعتی اصفهان، حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای و همکاری مستقیم در ترور دانشمندان ایرانی دیده شده است. این سطح از جزئیات تنها زمانی امکان‌پذیر می‌شود که دست ایران به اسناد کاملاً واقعی و قابل اثبات رسیده باشد.

حضور رهبران ضدایرانی در سرزمین‌های اشغالی

در بخش دیگری از این افشاگری، تصاویر سفرهای محرمانه رهبران این گروه‌ها به فلسطین اشغالی منتشر شد؛ از جمله مصطفی هجری، شاهو حسینی و حتی ارتباطات خالد عزیزی با یکی از واسطه‌های موساد به نام مولود آفند. چنین اسنادی نشان می‌دهد پروژه نفوذ و خرابکاری، نه در حد گمانه‌زنی، بلکه بخشی از راهبرد اجرایی تل‌آویو برای ضربه زدن به امنیت ملی ایران از مسیر مرزهای غربی کشور است. این اطلاعات می‌تواند برای پیگردهای بین‌المللی و تقویت دیپلماسی مقابله با تروریسم دولتی صهیونیسم، ابزاری راهبردی در اختیار جمهوری اسلامی قرار دهد.

نبرد اطلاعات؛ ایران در موقعیت برتر

اسناد به دست آمده، تنها به روابط گروه‌های مسلح ختم نمی‌شود؛ بلکه بخشی از مجموعه اطلاعاتی است که ایران از طریق عملیات پیچیده به دست آورده و طبق گفته مقامات رسمی، این صرفاً آغاز ماجراست. بخش مهمی از این اطلاعات به حوزه‌های هسته‌ای، تسلیحاتی و امنیتی تل‌آویو مربوط می‌شود و انتشار تدریجی آن می‌تواند ضربه روانی و راهبردی بزرگی بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد کند. اکنون ایران نه‌تنها در موقعیت دفاعی نیست، بلکه با در اختیار داشتن اسناد، در حال بازتعریف معادلات جنگ اطلاعاتی در منطقه است.


نظرات

آخرین اخبار
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد