×
سیاسی
شناسه خبر : 227887
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 11:55
ردپای صهیونیسم در کوهستان‌های خیانت

نورنیوز بررسی می‌کند؛

ردپای صهیونیسم در کوهستان‌های خیانت

انتشار اسناد همکاری گروه‌های ضدایرانی کردی با رژیم صهیونیستی، لایه‌ای جدید از جنگ ترکیبی علیه ایران را آشکار می‌کند؛ از ترور نخبگان تا خرابکاری صنعتی، همه با پول و برنامه‌ریزی تل‌آویو.

نورنیوز-گروه سیاسی: در یک ویژه‌برنامه کم‌سابقه از شبکه سحر کردی، برای نخستین بار اسنادی معتبر از همکاری گروه‌های تجزیه‌طلب کُرد با رژیم صهیونیستی منتشر شد. گروه‌هایی مانند کومله و حزب دموکرات کردستان، که سال‌ها با شعارهای قومی و دفاع از «هویت ملت کُرد» چهره‌سازی کرده‌اند، اکنون در برابر افکار عمومی منطقه و مردم کرد ایران، به عنوان مزدوران اجاره‌ای تل‌آویو معرفی می‌شوند. این افشاگری‌ها با ارائه تصاویر، قراردادها و اطلاعات طبقه‌بندی‌شده، چهره واقعی برخی چهره‌های به ظاهر سیاسی مانند عبدالله مهتدی و مصطفی هجری را نمایان کرد؛ کسانی که به گفته کارشناسان، سال‌ها در خدمت ساختارهای امنیتی رژیم صهیونیستی بوده‌اند.

از اجاره مزدور تا طراحی خرابکاری

نکته شوکه‌کننده در این اسناد، نه فقط روابط دیپلماتیک یا مالی، بلکه استخدام مستقیم کادرهای نظامی این گروه‌ها توسط نهادهای امنیتی صهیونیستی است. تنها یک نمونه از این همکاری‌ها، قرارداد پنج میلیون یورویی مهتدی برای در اختیار گذاشتن ۱۰ نیروی عملیاتی زبده کومله به صهیونیست‌هاست. در این قرارداد مشخصاً مأموریت‌هایی همچون انفجار در تاسیسات صنعتی اصفهان، حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای و همکاری مستقیم در ترور دانشمندان ایرانی دیده شده است. این سطح از جزئیات تنها زمانی امکان‌پذیر می‌شود که دست ایران به اسناد کاملاً واقعی و قابل اثبات رسیده باشد.

حضور رهبران ضدایرانی در سرزمین‌های اشغالی

در بخش دیگری از این افشاگری، تصاویر سفرهای محرمانه رهبران این گروه‌ها به فلسطین اشغالی منتشر شد؛ از جمله مصطفی هجری، شاهو حسینی و حتی ارتباطات خالد عزیزی با یکی از واسطه‌های موساد به نام مولود آفند. چنین اسنادی نشان می‌دهد پروژه نفوذ و خرابکاری، نه در حد گمانه‌زنی، بلکه بخشی از راهبرد اجرایی تل‌آویو برای ضربه زدن به امنیت ملی ایران از مسیر مرزهای غربی کشور است. این اطلاعات می‌تواند برای پیگردهای بین‌المللی و تقویت دیپلماسی مقابله با تروریسم دولتی صهیونیسم، ابزاری راهبردی در اختیار جمهوری اسلامی قرار دهد.

نبرد اطلاعات؛ ایران در موقعیت برتر

اسناد به دست آمده، تنها به روابط گروه‌های مسلح ختم نمی‌شود؛ بلکه بخشی از مجموعه اطلاعاتی است که ایران از طریق عملیات پیچیده به دست آورده و طبق گفته مقامات رسمی، این صرفاً آغاز ماجراست. بخش مهمی از این اطلاعات به حوزه‌های هسته‌ای، تسلیحاتی و امنیتی تل‌آویو مربوط می‌شود و انتشار تدریجی آن می‌تواند ضربه روانی و راهبردی بزرگی بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد کند. اکنون ایران نه‌تنها در موقعیت دفاعی نیست، بلکه با در اختیار داشتن اسناد، در حال بازتعریف معادلات جنگ اطلاعاتی در منطقه است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
X
آگهی تبلیغاتی