×
سیاسی
شناسه خبر : 227757
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/20 ساعت 14:51
شکست سنگین موساد؛ اسرار هسته‌ای رژیم صهیونیستی در دستان ایران!

شکست سنگین موساد؛ اسرار هسته‌ای رژیم صهیونیستی در دستان ایران!

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که طی یک عملیات اطلاعاتی پیچیده و بی‌سابقه، حجم گسترده‌ای از اسناد فوق‌محرمانه و راهبردی رژیم صهیونیستی را از سرزمین‌های اشغالی به داخل کشور منتقل کرده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن اطلاعیه وزارت اطلاعات به شرح زیر است:

بسمه تعالی

در خجسته ایام بین دو عید بزرگ قربان و غدیر، با تمسک به مولای متقیان، فاتح خیبر، امیرالمؤمنین، حضرت علی بن ابیطالب «علیه آلاف التحیة و الثناء» به استحضار ملت بزرگ و ولایت‌مدار ایران اسلامی می‌رساند که فرزندان بی‌نام و نشان آنها در وزارت اطلاعات، در یک عملیات اطلاعاتی بی‌سابقه، ضربه‌ای سهمگین به رژیم کودک‌کش صهیونیست وارد ساختند.

این عملیات تاریخی که با هدف دسترسی به اسناد حساس، راهبردی و برخوردار از بالاترین سطح طبقه‌بندی رژیم، طراحی و در محیط عملیاتی پویا و تحت سخت‌ترین تدابیر حفاظتی آن رژیم صورت گرفت، اخیراً با انتقال حجمی انبوه از اسناد به داخل کشور، با موفقیت به پایان رسیده و اکنون تمامی نیرو‌های عمل‌کننده، در کمال صحت در مقر‌های خود مستقر هستند؛ بنابراین به خلاصه‌ای از برخی ابعاد و دستاورد‌های این عملیات اشاره می‌گردد:

۱. اسناد به‌دست‌آمده از منظر محتوا، ضمن تنوع موضوعی، دارای ارزش‌های راهبردی، کاربردی، تحقیقاتی و علمی است. اطلاعات متنوعی که بخشی از آن در حوزه‌های مرتبط با برنامه‌های غیرقانونی و پنهانِ تسلیحات هسته‌ای، من‌جمله تأسیسات، تحقیقات، ارتباطات با مؤسسات آمریکایی و اروپایی، شامل برنامه‌های هسته‌ای جاری و آتی رژیم صهیونیستی است. بخش‏‌های دیگر، در بردارنده‌ی اسناد مرتبط با برنامه‌های نظامی و موشکی، اسناد فنی مربوط به پروژه‌هایی با کاربرد دوگانه‌ی علمی و فنی، اسامی، مشخصات، تصاویر و آدرس مجموعه‌ی مدیران و مقامات و دانشمندان درگیر در این پروژه‌ها را شامل می‌گردد.

از نکات مهم کشف شده آنکه رژیم صهیونیستی علاوه بر اتباع آن رژیم، از محققیّنی با تابعیت کشور‌های دیگر هم بهره می‌گیرد که مشخصات کامل آنها نیز موجود می‌باشد. بدیهی است که بخش‌هایی از اسناد برای استحضار ملت سرافراز ایران منتشر خواهد شد و بخشی از دستاورد‌های علمی و تحقیقاتی به‌دست‌آمده، قابلیت بهره‌برداری در کشور عزیزمان دارند که به مؤسسات و دستگاه‌های ذی‌ربط ارائه می‌شوند. حجم قابل‌توجهی از اسناد، مورد استفاده‌ی نیرو‌های مسلح مقتدر کشورمان می‌باشند و بخش‏‌هایی از آن قابل تبادل با کشور‌های دوست یا ارائه به سازمان‏‌ها و گروه‌‏های ضد صهیونیستی خواهند بود.

۲. اسناد به‌وضوح بیانگر آن است که آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، چگونه در نقش پشتیبان، همکار و پیمان‌کار، در ارتقای برنامه‌های تسلیحاتی رژیم جنایت‌پیشه‌ی صهیونیستی نقش‌آفرینی کرده و می‌کنند، اما به دروغ و با استاندارد‌های دوگانه، جمهوری اسلامی ایران را به حرکت در مسیری غیرصلح‌آمیز متهم می‌نمایند.

سال‌هاست رژیم منحوس صهیونیستی در سایه سکوت و حمایت باشگاه سلطه‌گران، با نوعی پنهان‌کاری مرموز هسته‌ای، تا انتهای مسیری را که آنها مدعی‏‌اند برای صلح و امنیت جهان مخاطره‏‌آلود است، پیموده، اما سلطه‏‌گران ظالم و مستکبر جهان، مزورانه بیشترین فشار‌ها را بر کشورمان وارد می‌‏سازند، درحالی‌که جمهوری اسلامی ایران صرفاً به دنبال استفاده صلح‌‏آمیز از انرژی هسته‏‌ای برای افزایش سطح سلامت و رفاه شهروندان خود است و قاطعانه اعلام کرده در پی ساخت سلاح هسته‌‏ای نبوده است.

۳. از جالب‌ترین اسناد به‌دست‌آمده، گزارشات متعدد و دروغین رژیم جنایت‌کار صهیونیستی به برخی نهاد‌های بین‌المللی «علیه برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای کشور‌مان» است و جالب‌تر از آن، انعکاس عین همان دروغ‌پردازی‌های مزوّرانه‌ی رژیم در گزارشات و ادعا‌های آن نهادهاست!

۴. شیوه‌های دسترسی سربازان گمنام امام زمان (عج) به اسناد رژیم و نیز شگرد‌های خارج‌کردن آنها از سرزمین‌های اشغالی فلسطین، به‌گونه‌ای طراحی و اجرا شد که تور‌های متعدد امنیتی و دالان‌های تودرتوی حفاظتی رژیم پرادعا را کاملاً خنثی کردند. اهتمام ویژه‌ی آن رژیم بر حراست از اسنادی چنین راهبردی، باعث شده بود تا شدیدترین تدابیر برای حفاظت از آنها اعمال شود.

به‌همین نسبت، تلاش برای دستیابی به این اسناد نیز باید با طرحی کاملاً هوشمندانه و چندلایه انجام می‌شد؛ لذا پیچیدگی عملیات مورد بحث فراتر از آن است که آن رژیم به ابعاد مختلف آن آگاهی یابد یا بتواند با اقدامات نمایشی، بر ناتوانی امنیتی و اطلاعاتی خود سرپوش بگذارد؛ چنان‌که در ایام اخیر با بازداشت تعدادی از صهیونیست‌‏ها و در واقع قربانی ساختن آنها، بازسازی تصویر آسیب‌‏دیده‌ی خود نزد افکار عمومی را دنبال کرده و البته ثمربخش نبوده است.

آنچه اکنون در اختیار وزارت اطلاعات است، در شرایطی حاصل شده که رژیم صهیونیستی می‌کوشد تصویری نفوذناپذیر از خود به نمایش گذارد. آنها درحالی‌که درس‌آموخته‌های شکست‌های اطلاعاتی پیشین را مرور می‌کردند و به گمان خود، مسیر‌های نفوذ را سد کرده بودند، با عملیات سترگ «طوفان الأقصی» مجاهدین قهرمان فلسطینی رو‌به‌رو شدند و افتضاح اطلاعاتی-امنیتی بی‌نظیری را به نمایش گذاشتند.

آنچه اکنون و در قالب عملیات وزارت اطلاعات صورت گرفته است، بی‌تردید نقطه‌ی عطف دیگری در کارنامه‌ی ننگین اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی و دستاورد تاریخی بی‌‏بدیلی برای محور مقاومت است که بار دیگر افسانه نفوذناپذیری این رژیم را به سخره کشید.

این عملیات، نشانی دیگر از اهتمام و پای‌بندی حداکثری سربازان گمنام امام زمان (عج) بر عهد دیرین خود برای مجاهدت جانانه و همه‌جانبه و رویارویی حرفه‌ای و دقیق با دشمنان شما مردم سرافراز ایران است و این رویکرد، تحت زعامت ولی حکیم و رهبر مقتدرمان حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای «مدظله العالی» تا ظهور حضرت حجت (عج) ادامه خواهد یافت، بعون الله تعالی.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عضو ارشد حماس: آمریکا قابل اعتماد نیست
امروز در نرخ طلاق به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم
مهاجرانی: ایران در برابر ظلم سکوت نمی‌کند
واکنش رسانه‌های غربی به رای نیاوردن قطعنامه روسیه و چین
همه احتمالات پیش رو
آزمایش موفق بزرگترین توربین بادی معلق در چین
ایروانی: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید
اسنپ‌بک و تداوم ابهام راهبردی
0-4 | بایرن مونیخ توقف ناپذیر در شب 100 گله شدن کین +خلاصه بازی
ردپای داماد در پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران
غرب در مسیر تشدید تنش؛ فراخوان سفرای ایران از سه کشور اروپایی
جنجال در نیویورک؛ ویزای رئیس‌جمهور کلمبیا لغو شد
پزشکیان نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد
ایران سفرای خود را از آلمان، فرانسه و انگلیس فراخواند
آسوشیتدپرس: آژانس در حال بازرسی از یک سایت آسیب‌ندیده ایران است
ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین
فرار از تله تحریم‌ها با رونق گردشگری
حکم اعدام برای متهمان شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 5 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
نوراینفو | 6 راز موفقیت برای مدیریت مالی
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
X
آگهی تبلیغاتی