×
اجتماعی
شناسه خبر : 227750
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/22 ساعت 11:43
اعتراض بازنشستگان کشوری به متناسب‌سازیِ ناقص حقوقشان

اعتراض بازنشستگان کشوری به متناسب‌سازیِ ناقص حقوقشان

اظهارات اخیر مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره افزایش یک میلیون تومانی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، با واکنش و اعتراض گسترده‌ای از سوی بازنشستگان مواجه شده است. بسیاری از آن‌ها می‌گویند این افزایش در فیش‌های حقوقی‌شان دیده نمی‌شود و خواستار شفاف‌سازی مسئولان هستند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حجت میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، اخیرا در سخنانی مدعی شد که «افزایش متناسب‌سازی امسال برای هر بازنشسته حداقل یک میلیون تومان بوده است».

این گفته‌ها، به‌ویژه در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی، با اعتراض و نارضایتی گروهی از بازنشستگان روبه‌رو شد. بر اساس گزارش‌های میدانی و تماس‌های برخی با بازنشستگان از نقاط مختلف کشور، و ارائه شواهدی توسط آنان از جمله فیش‌های حقوقی و احکام صادره برای سال جدید در عمل، مبلغ افزایش‌یافته به‌مراتب پایین‌تر از رقم اعلام‌شده بوده است.

یکی از بازنشستگان بخش مخابرات، ضمن ابراز گلایه از شرایط موجود می‌گوید: «برای من و بسیاری از همکارانم، متناسب‌سازی انجام‌شده در سال جاری حتی به نصف یک میلیون تومان هم نرسیده.این رقم‌ها دردی از ما دوا نمی‌کند و با شرایط اقتصادی امروز هم‌خوانی ندارد.»

این بازنشسته با اشاره به فاصله میان واقعیت دریافتی و آمارهای اعلام‌شده توسط مسئولان صندوق ادامه می‌دهد: «مدیرعامل محترم صندوق باید پاسخ دهد بر چه اساسی چنین ادعایی مطرح می‌شود؟ چرا باید برای دفاع از عملکرد صندوق، آمارهایی ارائه شود که با واقعیت زندگی ما بازنشستگان فاصله دارد؟»

او تأکید می‌کند که بسیاری از بازنشستگان نه تنها در سال جاری، بلکه حتی با احتساب افزایش سال گذشته نیز جمع رقم متناسب‌سازی‌شان به یک میلیون تومان نمی‌رسد: «ما فیش‌ها و مستنداتی داریم؛ هر کسی که بخواهد بررسی کند، می‌تواند ببیند این ارقام صحت ندارد.»

یک بازنشسته دیگر که بیش از ۳۰ سال سابقه خدمت در یکی از ادارات دولتی دارد، در صحبت‌هایش از وضعیت موجود ابراز ناراحتی کرد: «مسئولان صندوق باید به‌طور شفاف و دقیق پاسخ دهند که چگونه این رقم‌ها را اعلام می‌کنند. با این شرایط اقتصادی، این افزایش‌ها نه تنها مشکلات ما را حل نمی‌کندبلکه حتی نمی‌تواند هزینه‌های روزمره ما را پوشش دهد.»

وی تاکید کرد که بسیاری از بازنشستگان حتی با احتساب افزایش سال گذشته نیز، مجموع متناسب‌سازی‌شان به یک میلیون تومان نرسیده است. 

یکی دیگر از بازنشستگان که ساکن استان‌های غربی کشور است، بیان کرد:«در بعضی مناطق، حتی افزایش‌های سال جاری برای بازنشستگان به رقم‌های ناچیز و بی‌اثر تبدیل شده است.

بسیاری از بازنشستگان در وضعیت معیشتی بحرانی به‌سر می‌برند و مبلغ‌های اعلام‌شده اصلاً کفاف هزینه‌های روزانه و درمان را نمی‌دهد.»

وی همچنین به این نکته اشاره کرد که وضعیت بد اقتصادی و فاصله زیاد میان درآمد و هزینه‌ها، باعث افزایش نارضایتی میان بازنشستگان شده است.

اعتراضات بازنشستگان، در شرایطی مطرح می‌شود که بسیاری از آنان با مشکلات معیشتی فزاینده دست‌وپنجه نرم می‌کنند و به‌گفته خودشان، افزایش‌های ناچیز حقوق نمی‌تواندخلأ تورم فزاینده و هزینه‌های زندگی را جبران کند.


نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران