×
بین الملل
شناسه خبر : 227690
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/20 ساعت 06:00
تهدید ترامپ به بازداشت فرماندار کالیفرنیا

تهدید ترامپ به بازداشت فرماندار کالیفرنیا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، فرماندار کالیفرنیا گاوین نیوسام را به بازداشت تهدید کرد؛ تهدیدی که در پی مخالفت نیوسام با استقرار گارد ملی در لس‌آنجلس مطرح شد. فرماندار این اقدام را گامی خطرناک به سوی استبداد و اقتدارگرایی در آمریکا خواند.

نورنیوز - گروه بین الملل: در ادامه تنش‌ها میان دولت فدرال و ایالت کالیفرنیا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی از بازداشت گاوین نیوسام، فرماندار دموکرات این ایالت، حمایت کرد. ترامپ که پیش از این بارها به دلیل سیاست‌های مهاجرتی سخت‌گیرانه مورد انتقاد قرار گرفته بود، این بار مستقیماً فرماندار یکی از مهم‌ترین ایالت‌های آمریکا را به دلیل مخالفت با اعزام گارد ملی، هدف حمله قرار داد.

ترامپ روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: «اگر جای تام هومان (مسئول سابق اداره مهاجرت) بودم، فرماندار را بازداشت می‌کردم. گاوین نیوسام کار وحشتناکی انجام داده و عملکردش در اداره ایالت یک فاجعه است.» وی در ادامه نیوسام را فردی «خوش‌برخورد اما کاملاً بی‌کفایت» توصیف کرد.

این اظهارات در واکنش به مخالفت فرماندار کالیفرنیا با استقرار گارد ملی در لس‌آنجلس عنوان شده؛ اقدامی که در پاسخ به اعتراضات گسترده مردم علیه سیاست‌های مهاجرتی دولت فدرال انجام گرفته است. نیوسام در گفت‌وگو با شبکه MSNBC ضمن انتقاد شدید از این تهدید، گفت: «رئیس‌جمهور ایالات متحده اکنون خواستار دستگیری فرماندار یک ایالت شده است. این همان چیزی است که ما از حکومت‌های دیکتاتوری انتظار داریم، نه آمریکا.»

نیوسام افزود: «اینکه کسی بخواهد با استفاده از قدرت فدرال، مخالفت قانونی یک ایالت را سرکوب کند، فراتر از یک درگیری سیاسی است. این گامی خطرناک به سمت استبداد است و هیچ جمهوری‌خواه یا دموکراتی نباید در برابر آن سکوت کند.»

از سوی دیگر، تام هومان که نام او در میان بود، طی گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز اعلام کرد که او هیچ‌گاه به‌صراحت خواستار دستگیری نیوسام نشده است. وی تأکید کرد که گفته‌اش به صورت عمومی به تمام افرادی بود که مانع اجرای قوانین مهاجرتی می‌شوند، نه صرفاً فرماندار کالیفرنیا.

اعتراضات اخیر در لس‌آنجلس که منجر به درگیری میان مردم و نیروهای پلیس شده، در پی اجرای سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی دولت ترامپ آغاز شد. به گفته مقامات محلی، طی یورش‌های فدرال در هفته گذشته، دست‌کم ۴۴ نفر بازداشت شده‌اند. این اقدام خشم گسترده فعالان حقوق بشر و مهاجران را برانگیخته است.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۳۰۰ نیروی گارد ملی با دستور مستقیم ترامپ و بدون درخواست فرماندار ایالت، در مناطق مختلف لس‌آنجلس مستقر شده‌اند.


اخبار مرتبط
سقوط آزاد تسلا پس از درگیری ماسک و ترامپ
چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 19:54
سقوط آزاد تسلا پس از درگیری ماسک و ترامپ
در پی درگیری لفظی ایلان ماسک با دونالد ترامپ و تهدید کاخ سفید به فسخ قراردادهای دولتی، ارزش سهام تسلا بیش از 150 میلیارد دلار کاهش یافت. ماسک با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، از برخی اظهارات خود علیه رئیس‌جمهور آمریکا ابراز پشیمانی کرد.
آمریکا زیر سایه مشت آهنین؛ از بحران مهاجرت تا سرکوب داخلی
چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 13:38
نورنیوز بررسی می‌کند؛
آمریکا زیر سایه مشت آهنین؛ از بحران مهاجرت تا سرکوب داخلی
تحولات اخیر در آمریکا، از سرکوب معترضان مهاجرتی در لس‌آنجلس تا اعزام نیروهای نظامی توسط ترامپ، بار دیگر چهره واقعی ساختار قدرت در این کشور را برملا ساخت؛ ساختاری که دموکراسی‌اش دروغین، حقوق بشرش ابزاری و انسجامش رو به زوال است.
ورود 700 تفنگدار دریایی به لس‌آنجلس برای مقابله با آشوب
سه‌شنبه 1404/03/20 ساعت 09:33
اوج گیری بحران در کالیفرنیا
ورود 700 تفنگدار دریایی به لس‌آنجلس برای مقابله با آشوب
در اقدامی بحث‌برانگیز، ارتش آمریکا 700 تفنگدار دریایی را برای حفاظت از کارکنان و اموال فدرال به لس‌آنجلس اعزام کرد؛ این اقدام با واکنش تند مقام‌های ایالتی و شهری روبه‌رو شده است.
استقرار تک‌تیراندازهای گارد ملی در مقابل معترضان مخالف ترامپ
سه‌شنبه 1404/03/20 ساعت 02:00
استقرار تک‌تیراندازهای گارد ملی در مقابل معترضان مخالف ترامپ
در پی تشدید اعتراضات سراسری علیه سیاست‌های ضدمهاجرتی دونالد ترامپ، تصاویری از استقرار تک‌تیراندازهای گارد ملی آمریکا منتشر شده است. این حضور نظامی سنگین، نگرانی‌ها درباره سرکوب خشن معترضان و نقض حقوق شهروندی در آمریکا را افزایش داده است.
واکنش خواهر مهدیه اسفندیاری به بازداشت خواهرش
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 23:53
واکنش خواهر مهدیه اسفندیاری به بازداشت خواهرش
خواهر مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی بازداشت‌شده در فرانسه، با انتقاد شدید از رفتار دولت فرانسه، بازداشت وی را «گروگانگیری» توصیف کرد و خواستار آزادی بی‌قید و شرط او شد؛ اقدامی که به‌گفته او با ادعای آزادی بیان در تضاد است.
زمین خوردن ترامپ سوژه جهانی شد +فیلم
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 08:35
زمین خوردن ترامپ سوژه جهانی شد +فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا که بارها جو بایدن را به خاطر زمین خوردن در پله‌های هواپیما به سخره گرفته بود، این بار خود در جریان یک مراسم عمومی تعادلش را از دست داد و زمین خورد؛ صحنه‌ای که به‌سرعت در فضای مجازی بازتاب یافت.
نظرات

آخرین اخبار
نورویدئو | وین ؛ جایی که قانون پشت درِ سیاست ماند
رژیم صهیونیستی از دریای سرخ حذف شد
حملات هوایی عربستان به شمال و غرب مأرب در یمن
گزارش تصویری | خسارات و تلفات وارد شده به عربستان سعودی در پی درگیری های اخیر با یمن
قیمت نفت ایران از 105 دلار عبور کرد؛ نفت برنت به 107 دلار رسید
گل‌گهر 0 - الجزیره 0 ؛ نخستین امتیاز گل‌گهر در آسیا با تساوی برابر الجزیره
دادگاه مصر عضویت اخوان‌المسلمین در فهرست گروههای تروریست را تمدید کرد
رکورد تاریخی کرایه نفتکش‌ها در پی تنش‌های تنگه هرمز
حقیقت روشن شد؛ حالا نوبت عدالت است
آتش‌سوزی در مجتمع تجاری در حال ساخت مشهد مهار شد
مانور سیلاب تهران آغاز شد؛ آموزش مهارت‌های بقا در شرایط سخت
وزیر کشور ایران به آنکارا رفت؛ رایزنی درباره امنیت مرزها و مبارزه با تروریسم
معرفی دستاوردهای ایران در حوزه پلاسمای پزشکی و رادیوداروها
هشدار قضایی درباره رانندگی نوجوانان؛ اجازه موتورسواری بدون گواهینامه را ندهید
محسنی اژه‌ای: مردم ایران 200 شب پاسدار عزت و شرافت خود بودند
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد برای فردا چهارشنبه 25 شهریور
وزارت ارشاد: هیچ خواننده خارج‌نشینی برای کنسرت در ایران درخواست نداده است
پاداش 100 هزار دلاری استقلال با پیروزی مقابل السد
زمان واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + جزئیات نحوه واریز
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 25 شهریور 1405 ؛ احتمال ادامه ریزش قیمت سکه و طلا
برنامه خاموشی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 25 شهریور + جدول قطع برق مناطق
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکادر روزشصت‌وششم؛کاهش عبورکشتی‌ها،افزایش قیمت نفت وهشدار ایران
ایران - امارات؛ آغاز کار تیم فوتبال امید با هزار امید و آرزو در ناگویا ؛ ساعت بازی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ریزش سکه و طلا آغاز شد
افزایش تورم و قیمت سوخت؛ ترامپ تنها راه نجات در انتخابات کنگره را از دست داد
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 25 شهریور 1405؛ نوسان دلار بین دو مرز حساس
خرید حمایتی مرغ با قیمت 335 هزار تومان؛ دولت به کمک مرغداران آمد
درخواست سازمان ملل برای ورود بازرسان بین‌المللی به غزه
پایان فرار عامل حمله با کوکتل مولوتوف در پونک؛ دستگیری متهم با بازبینی دوربین مداربسته
جشن پرسپولیس با بلیت 2 میلیونی؛ چرا بازیکنان در مراسم هواداران غایب بودند؟
دیدار عراقچی و طالبانی در تهران؛ تأکید بر امنیت مرزهای ایران و عراق
آمار هولناک سیل نپال؛ 1400 کشته و هزاران مفقود
سازمان ملل خواستار دسترسی بازرسان بین‌المللی برای مستندسازی جنایات غزه شد
رئیس‌جمهور پیگیر تأمین دارو از هند؛ واکسن اروپایی آنفلوآنزا وارد نمی‌شود
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شدند
نیویورک تایمز: بی‌میلی ترامپ به جنگ در یمن، عربستان را سرخورده کرد
ثبت سفارش واردات برنج از امروز آغاز شد
صدای انفجار در بهمئی؛ مهمات به‌جامانده از جنگ منهدم می‌شود
روسیه با استقرار تسلیحات در فضا مخالفت کرد
اکران آنلاین «ماهور» با بازی زنده‌یاد همایون ارشادی
فراخوان حزب عهد ایران برای انسجام و همبستگی ملی حداکثری در شرایط محاصره و دفاع میهنی
نورنما | یک لحظه حواس‌پرتی، یک سقوط تلخ!
رئیس اتحادیه نانوایان: یارانه نان باید به مردم یا زنجیره نهایی پرداخت شود
تمام آمبولانس‌های کشور تا پایان سال هوشمند می‌شوند
تکذیب معامله آمریکا و روسیه بر سر ایران و اوکراین
عارف: خطوط قرمز تصمیم‌گیری مشخص است؛ اختلاف سلیقه نباید به بی‌احترامی به مسئولان منجر شود
انتقال 49 زندانی ایرانی از عراق به زندان ایلام
مقاومت تا زمان اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان پابرجا خواهد ماند
یک کشتی در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفت
بازسازی برج مراقبت فرودگاه تبریز آغاز شد