×
بین الملل
شناسه خبر : 227690
تاریخ انتشار :

تهدید ترامپ به بازداشت فرماندار کالیفرنیا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، فرماندار کالیفرنیا گاوین نیوسام را به بازداشت تهدید کرد؛ تهدیدی که در پی مخالفت نیوسام با استقرار گارد ملی در لس‌آنجلس مطرح شد. فرماندار این اقدام را گامی خطرناک به سوی استبداد و اقتدارگرایی در آمریکا خواند.

نورنیوز - گروه بین الملل: در ادامه تنش‌ها میان دولت فدرال و ایالت کالیفرنیا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی از بازداشت گاوین نیوسام، فرماندار دموکرات این ایالت، حمایت کرد. ترامپ که پیش از این بارها به دلیل سیاست‌های مهاجرتی سخت‌گیرانه مورد انتقاد قرار گرفته بود، این بار مستقیماً فرماندار یکی از مهم‌ترین ایالت‌های آمریکا را به دلیل مخالفت با اعزام گارد ملی، هدف حمله قرار داد.

ترامپ روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: «اگر جای تام هومان (مسئول سابق اداره مهاجرت) بودم، فرماندار را بازداشت می‌کردم. گاوین نیوسام کار وحشتناکی انجام داده و عملکردش در اداره ایالت یک فاجعه است.» وی در ادامه نیوسام را فردی «خوش‌برخورد اما کاملاً بی‌کفایت» توصیف کرد.

این اظهارات در واکنش به مخالفت فرماندار کالیفرنیا با استقرار گارد ملی در لس‌آنجلس عنوان شده؛ اقدامی که در پاسخ به اعتراضات گسترده مردم علیه سیاست‌های مهاجرتی دولت فدرال انجام گرفته است. نیوسام در گفت‌وگو با شبکه MSNBC ضمن انتقاد شدید از این تهدید، گفت: «رئیس‌جمهور ایالات متحده اکنون خواستار دستگیری فرماندار یک ایالت شده است. این همان چیزی است که ما از حکومت‌های دیکتاتوری انتظار داریم، نه آمریکا.»

نیوسام افزود: «اینکه کسی بخواهد با استفاده از قدرت فدرال، مخالفت قانونی یک ایالت را سرکوب کند، فراتر از یک درگیری سیاسی است. این گامی خطرناک به سمت استبداد است و هیچ جمهوری‌خواه یا دموکراتی نباید در برابر آن سکوت کند.»

از سوی دیگر، تام هومان که نام او در میان بود، طی گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز اعلام کرد که او هیچ‌گاه به‌صراحت خواستار دستگیری نیوسام نشده است. وی تأکید کرد که گفته‌اش به صورت عمومی به تمام افرادی بود که مانع اجرای قوانین مهاجرتی می‌شوند، نه صرفاً فرماندار کالیفرنیا.

اعتراضات اخیر در لس‌آنجلس که منجر به درگیری میان مردم و نیروهای پلیس شده، در پی اجرای سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی دولت ترامپ آغاز شد. به گفته مقامات محلی، طی یورش‌های فدرال در هفته گذشته، دست‌کم ۴۴ نفر بازداشت شده‌اند. این اقدام خشم گسترده فعالان حقوق بشر و مهاجران را برانگیخته است.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۳۰۰ نیروی گارد ملی با دستور مستقیم ترامپ و بدون درخواست فرماندار ایالت، در مناطق مختلف لس‌آنجلس مستقر شده‌اند.


اخبار مرتبط
سقوط آزاد تسلا پس از درگیری ماسک و ترامپ
چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 19:54
سقوط آزاد تسلا پس از درگیری ماسک و ترامپ
در پی درگیری لفظی ایلان ماسک با دونالد ترامپ و تهدید کاخ سفید به فسخ قراردادهای دولتی، ارزش سهام تسلا بیش از 150 میلیارد دلار کاهش یافت. ماسک با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، از برخی اظهارات خود علیه رئیس‌جمهور آمریکا ابراز پشیمانی کرد.
آمریکا زیر سایه مشت آهنین؛ از بحران مهاجرت تا سرکوب داخلی
چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 13:38
نورنیوز بررسی می‌کند؛
آمریکا زیر سایه مشت آهنین؛ از بحران مهاجرت تا سرکوب داخلی
تحولات اخیر در آمریکا، از سرکوب معترضان مهاجرتی در لس‌آنجلس تا اعزام نیروهای نظامی توسط ترامپ، بار دیگر چهره واقعی ساختار قدرت در این کشور را برملا ساخت؛ ساختاری که دموکراسی‌اش دروغین، حقوق بشرش ابزاری و انسجامش رو به زوال است.
ورود 700 تفنگدار دریایی به لس‌آنجلس برای مقابله با آشوب
سه‌شنبه 1404/03/20 ساعت 09:33
اوج گیری بحران در کالیفرنیا
ورود 700 تفنگدار دریایی به لس‌آنجلس برای مقابله با آشوب
در اقدامی بحث‌برانگیز، ارتش آمریکا 700 تفنگدار دریایی را برای حفاظت از کارکنان و اموال فدرال به لس‌آنجلس اعزام کرد؛ این اقدام با واکنش تند مقام‌های ایالتی و شهری روبه‌رو شده است.
استقرار تک‌تیراندازهای گارد ملی در مقابل معترضان مخالف ترامپ
سه‌شنبه 1404/03/20 ساعت 02:00
استقرار تک‌تیراندازهای گارد ملی در مقابل معترضان مخالف ترامپ
در پی تشدید اعتراضات سراسری علیه سیاست‌های ضدمهاجرتی دونالد ترامپ، تصاویری از استقرار تک‌تیراندازهای گارد ملی آمریکا منتشر شده است. این حضور نظامی سنگین، نگرانی‌ها درباره سرکوب خشن معترضان و نقض حقوق شهروندی در آمریکا را افزایش داده است.
واکنش خواهر مهدیه اسفندیاری به بازداشت خواهرش
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 23:53
واکنش خواهر مهدیه اسفندیاری به بازداشت خواهرش
خواهر مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی بازداشت‌شده در فرانسه، با انتقاد شدید از رفتار دولت فرانسه، بازداشت وی را «گروگانگیری» توصیف کرد و خواستار آزادی بی‌قید و شرط او شد؛ اقدامی که به‌گفته او با ادعای آزادی بیان در تضاد است.
زمین خوردن ترامپ سوژه جهانی شد +فیلم
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 08:35
زمین خوردن ترامپ سوژه جهانی شد +فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا که بارها جو بایدن را به خاطر زمین خوردن در پله‌های هواپیما به سخره گرفته بود، این بار خود در جریان یک مراسم عمومی تعادلش را از دست داد و زمین خورد؛ صحنه‌ای که به‌سرعت در فضای مجازی بازتاب یافت.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازگشت حجاج ایرانی از مرز مهران در پی لغو پروازها
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
حمله سایبری به رژیم صهیونیستی/ سردرگمی اسرائیلی‌ها
شکار F35 این‌بار در تبریز
برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن
واکنش سخنگوی دولت به حمله صهیونیست‌ها به صداوسیما
هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است
آلمان: از ایران می‌خواهیم از NPT خارج نشود
مهمترین عکس های خبری دوشنبه 26 خرداد 1404
ابراز همبستگی شبکه المیادین با کارکنان صدا و سیمای ایران
تاکید نخست وزیر عراق بر توقف حملات رژیم صهیونیستی
نتانیاهو: ایران 20 هزار موشک دارد
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
نورنما | زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است
تجاوز هسته‌ای اسرائیل، آزمون جدید برای آژانس
جزییات واریز مستمری خردادماه مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
پیام سخنگوی وزارت امورخارجه بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما
واکنش کاربران فضای مجازی به شجاعت و صلابت سحر امامی؛ مجری صداوسیما
پیام رئیس صدا و سیما در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان
بیانیه دبیرخانهٔ شورای‌عالی امنیت ملی
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما +عکس و فیلم
صهیونیست‌ها غرق در خانه‌خرابی و سردرگمی +فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
شناسایی 28 نفر از شبکه جاسوسی موساد در قلب تهران
سردار وحیدی: کاهش ذخایر موشکی برای ما شوخی محسوب می‌شود
هجوم صهیونیست‌ها به زندانیانی که از حملات ایران خوشحال بودند + فیلم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
اسکیت‌باز 16 ساله در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
تماس تلفنی وزیر امور خارجه ژاپن با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
صدای انفجار در تبریز عملیات موفق پدافند علیه رژیم صهیونیستی بود
تغییر در روند فعالیت واحدهای قضایی تا پایان خرداد
تا رسیدن به وضعیت ثبات بورس تعطیل است
پاکستان: در صورت تشدید اوضاع حتماً پاسخ خواهیم داد
تبدیل مدارس به پناهگاه با تصمیم استاندار
هنوز برای بازگشت وطن فروشان فرصت هست +فیلم
شناسایی 60 متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان
انهدام ریزپرنده‌های رژیم صهیونیستی در مشهد
هاآرتص: مهمات ایرانی توان تخریب گسترده‌ای دارند
تغییر لحن بی‌بی‌سی؛ فرصت یا دام پنهان؟
تعلیق تمام پروازهای کشور تا 2 بامداد سه‌شنبه
عرضه سوخت بدون وقفه ادامه دارد؛ کاهش صف‌ها در تهران پس از شلوغی روزهای اخیر
همصدایی 11 کشور در نشست شورای حکام؛ تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد
تحلیل‌گر اسرائیلی: حریف ایران نمی‌شویم؛ اغتشاش خیابانی لازم است
عارف: بزرگی و صبوری ملت ایران مسئولیت دولتمردان را مضاعف کرده است
X
آگهی تبلیغاتی