در

بازداشت فعال رسانه‌ای ایران در فرانسه

خانم اسفندیاری فعال رسانه‌ای ایران پس از مفقود شدن از دوازدهم اسفند، در فرانسه دستگیر شده است. وزارت خارجه فرانسه دلیل بازداشت او را حمایت از مردم فلسطین اعلام کرده، اما بدون ارائه مدارک قانونی؛ این اقدام به عنوان نقض حقوق بشر و آزادی بیان محکوم شده است.

بازداشت فعال رسانه‌ای ایران در فرانسه
0 دقیقه

نورنیوز - گروه بین الملل: خانم اسفندیاری فعال رسانه‌ای ایران که از دوازدهم اسفند مفقود شده بود پس از پیگیری‌ها مشخص شد در فرانسه دستگیر شده است.

جلال‌زاده، معاون کنسولی وزارت امور خارجه، اعلام کرد که وزارت خارجه فرانسه دلیل بازداشت را فعالیت‌های او در حمایت از مردم فلسطین اعلام کرده اما تاکنون هیچ مدرک قانونی علیه او ارائه نشده است.

این اقدام در حالی صورت گرفته که فرانسه مدعی رعایت آزادی بیان است و این دستگیری به عنوان نقض حقوق بشر مورد انتقاد قرار گرفته است.


ارسال نظر