×
سیاسی
شناسه خبر : 227656
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/03/19 ساعت 21:10
تبریک رئیس سازمان اطلاعات سپاه به وزیر اطلاعات

تبریک رئیس سازمان اطلاعات سپاه به وزیر اطلاعات

در پی عملیات بزرگ اطلاعاتی وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی، سردار محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه، طی پیامی این موفقیت را تبریک گفت و آن را یک «شاهکار اطلاعاتی» دانست که قدرت پوشالی دشمن را فرو ریخت و اقتدار اطلاعاتی ایران را به رخ کشید.

نورنیوز-گروه سیاسی: پس از موفقیت بزرگ وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در ضربه زدن به رژیم صهیونیستی، سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی، معاون فرمانده کل سپاه و رئیس سازمان اطلاعات سپاه، در پیامی رسمی این عملیات را تبریک گفت و آن را نمونه‌ای از اقتدار اطلاعاتی جمهوری اسلامی توصیف کرد.

در این پیام، سردار کاظمی با اشاره به توان بالای نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختارهای امنیتی رژیم اشغالگر قدس، تأکید کرد این عملیات، قدرت ظاهری اسرائیل و حامی اصلی آن، آمریکا، را زیر سؤال برده و دست برتر ایران را در عرصه جنگ اطلاعاتی به نمایش گذاشته است.

 

متن کامل پیام سردار کاظمی به شرح زیر است:

برادر گرامی، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب
وزیر محترم اطلاعات
سلام علیکم

خداوند بزرگ را شاکریم که همرزمان دلاورمان در وزارت اطلاعات، زخم غیرقابل ترمیم دیگری را بر پیکره منحوس رژیم صهیونی وارد آوردند که دشمن زبون و ضعیف را حتی یارای پاسخ یا تکذیب نیست.
مجاهدت سربازان گمنام امام زمان(عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) در آن نهاد انقلابی با دستیابی به اطلاعات حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی که تحت حمایت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های عظیم آمریکا قرار دارد؛ نه تنها اقتدار مصنوعی این رژیم منحوس را فروریخت، که کارآمدی شیطان بزرگ به عنوان حامی تام آن رژیم کودک‌کش و حافظ منافع و امنیت آنها را به چالش کشید.
از سوی دیگر این عملیات ظریف اطلاعاتی، توانمندی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران را در پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی، وارد ساختن ضربه به دشمنان قسم‌خورده ایران و تأمین امنیت مردم عزیزمان به منصه ظهور رساند و سند دیگری بر ضعف و زبونی نخست‌وزیر جنایتکار رژیم سفاک صهیونیستی شد.
بی‌شک خبرگان اطلاعاتی دنیا معترفند که نفوذ در ساختارهای اطلاعاتی رژیم غاصب در جغرافیای بسیار محدود، سراسر امنیتی و مجهز به تجهیزات گوناگون حفاظتی آن با سردمدارانی که بودجه‌های نامحدود هزینه می‌کنند تا امنیتشان را غیرقابل خدشه نشان دهند؛ قطعاً یک شاهکار اطلاعاتی است.
این‌جانب و همکاران شما در جامعه اطلاعاتی سپاه، ضمن تحسین، قدردانی و تبریک به جنابعالی و همکاران عزیزتان در مجموعه هوشیار و مجاهد وزارت اطلاعات، توفیقات روزافزون در صیانت از کیان جمهوری اسلامی ایران را در ظلّ توجهات حضرت ولی‌عصر(عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) و رهبری‌های داهیانه حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مسئلت داریم.


سرتیپ پاسدار محمد کاظمی
معاون فرمانده کل و رئیس سازمان اطلاعات سپاه


اخبار مرتبط
آیا دانستن فقط حق نمایندگان است؟ مردم هم سؤال دارند...
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 12:08
نورنیوز حضور وزیر اطلاعات در جلسه غیرعلنی مجلس را بررسی می‌کند؛
آیا دانستن فقط حق نمایندگان است؟ مردم هم سؤال دارند...
در جلسه غیرعلنی مجلس، وزیر اطلاعات گزارشی مفصل از ابعاد جنگ و نبرد اطلاعاتی ارائه داد؛ اما این پرسش باقی‌ست: آیا دانستن، فقط حق نمایندگان است؟ در دورانی که افکار عمومی ستون اصلی امنیت ملی است، بی‌خبری مردم می‌تواند به اندازه یک خلأ اطلاعاتی، خطرناک باشد.
وزیر اطلاعات: اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم +فیلم
یکشنبه 1404/03/18 ساعت 18:08
وزیر اطلاعات: اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم +فیلم
وزیر اطلاعات با اشاره به عملیات پیچیده اطلاعاتی ایران، از دسترسی به حجم عظیمی از اسناد علمی و هسته‌ای رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت این اسناد به‌زودی منتشر می‌شوند؛ ضربه‌ای سنگین به امنیت اسرائیل وارد شده است.
جزییات دستیابی ایران به گنجینه اطلاعات هسته ای رژیم صهیونیستی
یکشنبه 1404/03/18 ساعت 15:10
وزیر اطلاعات خبر داد؛
جزییات دستیابی ایران به گنجینه اطلاعات هسته ای رژیم صهیونیستی
وزیر اطلاعات از دستیابی نیروهای اطلاعاتی ایران به یک گنجینه عظیم اطلاعاتی، عملیاتی و راهبردی از رژیم صهیونیستی خبر داد و این موفقیت را نتیجه عملیات گسترده، پیچیده و چندمرحله‌ای سربازان گمنام امام زمان(عج) دانست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
X
آگهی تبلیغاتی