×
بین الملل
شناسه خبر : 227586
تاریخ انتشار :

حسین کنعانی‌مقدم:

ضربه سخت به جنگ نرم اسرائیل

کارشناس روابط بین‌الملل نوشت: «در سال‌های اخیر، جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی به‌طور مستمر درگیر یک جنگ اطلاعاتی و امنیتی پیچیده بوده‌اند؛ نبردی پنهان که گاه در سطح رسانه‌ها و گاه در سکوت محافل امنیتی دنبال شده است. هر از چند گاهی، خبری در این زمینه منتشر می‌شود که لایه‌هایی از این نبرد نامرئی را آشکار می‌سازد.»

نورنیوزـ گروه بین‌الملل: حسین کنعانی‌مقدم کارشناس روابط بین‌الملل، در یادداشتی نوشت: «در گذشته، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، مدعی شد که دستگاه‌های امنیتی‌اش به اسناد مربوط به پرونده هسته‌ای ایران دست یافته‌اند. آن زمان، این اقدام در رسانه‌های غربی به‌عنوان یک عملیات اطلاعاتی بزرگ مطرح شد؛ اما امروز، اوضاع متفاوت شده است.

طبق گزارش‌های موثق، جمهوری اسلامی ایران موفق شده به اسناد گسترده‌ای از درون سرزمین‌های اشغالی دست یابد، این اسناد اکنون در اختیار نهادهای امنیتی ایران قرار گرفته‌اند و وزیر اطلاعات نیز درباره برخی ابعاد آن توضیحاتی ارائه کرده است. اهمیت این دستاورد اطلاعاتی، صرفاً در محتوا یا حجم اطلاعات نیست، بلکه در شکستی است که به ساختار امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل وارد کرده است.

رژیمی که همواره تلاش کرده با روایت‌سازی رسانه‌ای، خود را در قامت یک قدرت اطلاعاتی برتر معرفی کند، این‌بار هدف یک ضربه اطلاعاتی دقیق و عمیق قرار گرفته است. می‌توان این رویداد را در سطح «طوفان الاقصی» در حوزه اطلاعاتی دانست؛ طوفانی که تعادل امنیتی را به‌نفع ایران تغییر می‌دهد. جمهوری اسلامی ایران، با این موفقیت، نه‌تنها توانمندی اطلاعاتی خود را به نمایش گذاشته، بلکه در حوزه بازدارندگی نیز وارد مرحله‌ای جدید شده است.

اکنون ایران از جزئیات دقیق مراکز حساس هسته‌ای، نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی مطلع است. اطلاعاتی از ذخایر استراتژیک، آزمایشگاه‌ها، زیرساخت‌ها و توانمندی‌های پنهان این رژیم در اختیار ایران قرار گرفته که در صورت نیاز، می‌تواند مبنای عملیات‌های آینده باشد.

اگر وعده صادق۳ به‌طور کامل محقق شود، ضربات ایران به اهداف حیاتی اسرائیل، نه‌تنها دقیق، بلکه ویرانگر خواهد بود. این اطلاعات می‌تواند به‌عنوان یک اهرم بازدارنده مهم عمل کند و محاسبات دشمن را به‌ویژه در آمریکا و تل‌آویو، دگرگون سازد.

در واقع، اکنون هم رژیم صهیونیستی و هم حامیان غربی‌اش ناچارند در مورد هرگونه اقدام احتمالی علیه ایران، تجدیدنظر جدی کنند؛ چرا که طرف مقابل، دیگر تنها در میدان نظامی یا سیاسی حضور ندارد، بلکه در میدان اطلاعاتی نیز برتری قابل‌توجهی یافته است.

بدون تردید، ورود به چنین مرحله‌ای از اشراف اطلاعاتی، دستاوردی بزرگ برای ایران است؛ دستاوردی که نه‌فقط در سطح عملیاتی، بلکه در سطوح راهبردی، موازنه را تغییر می‌دهد. این پیروزی اطلاعاتی، بازتابی از اقتدار پنهانی است که جمهوری اسلامی طی سال‌ها آن را بنا نهاده است.»


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تماس تلفنی ویتکاف و نتانیاهو درباره ایران
واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام اژانس/مجتمع سوم غنی سازی اورانیوم راه اندازی می شود+فیلم
واکنش کمالوندی به قطعنامه شورای حکام: ایران تسلیم فشار سیاسی نمی‌شود
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام؛ آغاز مرحله جدید تقابل دیپلماتیک
تاریخ؛ میدان سنجش وفاداری امت در روز عید غدیر
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 +جدول
نورنما | تفاوت زمان توقف در پیت استاپ فرمول یک بین سال های 1990 تا2023
سوختن 10 فروند شناور در اسکله جوادالائمه هرمزگان + فیلم
قفل گمرک شکست؛ ترخیص 3 هزار خودروی وارداتی در بندر شهید رجایی
نوراینفو | 8 توصیه اخلاقی حضرت علی(ع) به مسئولان حکومتی
اعتراض بازنشستگان کشوری به متناسب‌سازیِ ناقص حقوقشان
قیمت مصوب نان یک چیز، قیمت فروش چند برابر!
مرز دستکاری مجلس در لوایح اقتصادی
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
پزشکیان: زیر بار زور نمی‌رویم
هشدار یمن به ایرلاین‌های بین‌المللی درباره پرواز به بن‌گوریون
موج گرما به ایران برمی‌گردد
فکری بکر و طرحی نو لازم است
تهدید، تعلیق، تحمیل؛ پاسخ ایران به سناریوی فشار روانی آمریکا چه خواهد بود؟
فقط 3 روز برای ثبت‌نام وام 50 میلیونی بازنشستگان تأمین اجتماعی وقت هست
فیلم‌های سینمایی تلویزیون امروز پنجشنبه 22 خرداد
مدیوم‌شات | سینمایی‌ها؛ میهمانان ویژه در کنسرت قربانی
اعلام آمادگی حجت‌الاسلام صدیقی برای کمک به روند تحقیقات پرونده پسر و عروسش
صهیونیست‌ها: ما همیشه تنها و طلبکاریم!‌
نوشیدن منظم قهوه کافئین‌دار بهتر است یا بدون کافئین؟
واکنش مردم به بیانیه اسنپ درباره قتل الهه حسین‌نژاد
نقطه‌زنی اطلاعاتی
نورویدئو | شکار اسرار در قلب تل‌آویو
حضور مهدی طارمی در لیست دعوت‌ شده اینتر برای جام جهانی باشگاه‌ها
پایان معاملات قولنامه‌ای با قانون جدید املاک +فیلم
پاسخ قاطع ایران به ادعاهای تروئیکای اروپا در شورای امنیت
بزرگترین پرچم علوی به اهتزاز در آمد
بانک ملت امکان سفارش کارت‌های بانکی با طرح‌های ویژه فراهم کرد
حمایت قاهره از ادامه مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا برای حفظ ثبات منطقه‌ای
اجرای قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول + فیلم
مصرف این ماده معدنی استرس و اضطراب را کاهش می دهد
ویدئویی از ورود یک لامبورگینی آونتادور 12 سیلندر به کشور + فیلم
استفاده از شبکه های اجتماعی برای نوجوانان در فرانسه ممنوع شد
طراحی برج ایفل روی پیراهن جدید PSG + فیلم
بارش شدید تگرگ در مشهد هم اکنون + فیلم
عارف آقاسی با یاد قهرمانی فراموش نشدنی، از تراکتور خداحافظی کرد
نحوه سرقت ضبط خودرو در گیشا + فیلم
کشف 50 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان
سفارت آمریکا در بغداد تخلیه نشده است
هشدار وزیر کاردرباره مهاجرت نخبگان و متخصصان
افزایش کرایه حمل‌ونقل عمومی همزمان با تغییر ساعت کاری ادارات
عکس های منتخب ایران،چهارشنبه 21خرداد 1404
نورنما | تصویر جالب گرفته شده از حشرات
کمیته بین‌المللی المپیک برای ورزشکاران ایرانی از سوی آمریکا را تضمین کرد
هشدار عراقچی به تروئیکای اروپایی در خصوص هرگونه خطای راهبردی
X
آگهی تبلیغاتی