×
بین الملل
شناسه خبر : 227565
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/03/19 ساعت 09:34
مادلین؛ دزدی دریایی صهیونیست‌ها و رسوایی جهانی حقوق بشر

نورنیوز بررسی می‌کند؛

مادلین؛ دزدی دریایی صهیونیست‌ها و رسوایی جهانی حقوق بشر

ربایش کشتی امدادرسان «مادلین» توسط رژیم صهیونیستی نه تنها جنایتی آشکار علیه قوانین بین‌المللی و حقوق بشر است، بلکه نمادی است از رسوایی مدعیان غربی حقوق بشر و تأییدی دوباره بر ماهیت تروریستی و جنگ‌افروزانه این رژیم.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: کشتی «مادلین» که حامل کمک‌های بشردوستانه برای مردم محاصره‌شده غزه بود، از بندر کاتانیا در ایتالیا عازم این منطقه شد. اما در اقدامی بی‌سابقه و آشکار از تروریسم دولتی، نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی با یورش به این کشتی، آن را به بندر اشدود منتقل کردند و سرنشینانش را ربودند. این در حالی است که ۱۲ فعال حقوق‌بشر بین‌المللی با ملیت‌های مختلف در آن حضور داشتند. هیچ‌گونه سلاح یا بار نظامی در کشتی وجود نداشت، بلکه تنها اقلام غذایی، دارویی و بهداشتی برای کمک به مردم گرفتار در فاجعه انسانی غزه حمل می‌شد. این اقدام، جنایتی آشکار و راهزنی دریایی است که خلاف تمامی موازین حقوق بین‌الملل و اصول انسانی صورت گرفته است.

جنایتی برای جلوگیری از نجات حتی چند انسان

رژیم صهیونیستی با ربایش این کشتی بشردوستانه نشان داد که حتی کوچک‌ترین اقدام برای کمک به مردم غزه را تحمل نمی‌کند. کشتی «مادلین» حامل محموله‌ای محدود برای رفع بخشی از نیازهای اولیه زنان و کودکان فلسطینی بود، اما این رژیم که از گرسنگی به عنوان ابزار جنگی استفاده می‌کند، حاضر به پذیرش حتی چنین نماد کوچکی از انسانیت هم نشد. ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر تأمین امنیت در حملات به غزه، دروغی بیش نیست. آنچه در عمل شاهد هستیم، نقشه‌ای هدفمند برای نسل‌کشی دو میلیون انسان در این منطقه است؛ نسلی که تنها جرمش ایستادگی در برابر اشغال و ظلم است.

مادلین؛ نماد مقاومت و افشاگر غرب

حرکت کشتی «مادلین» به سوی غزه، یک اقدام نمادین اما عمیق در بیدارسازی افکار عمومی جهان بود. اقدامی که رژیم صهیونیستی را واداشت تا با تمام قوا به مقابله با آن بپردازد. ربایش این کشتی و سرنشینانش به روشنی اثبات کرد که مقاومت تنها راه احقاق حقوق مردم فلسطین است و هیچ مذاکره‌ای با رژیمی که زبان انسانیت را نمی‌فهمد، نتیجه‌ای جز خیانت به مردم ندارد. کشتی مادلین نه‌تنها افکار عمومی جهان را متوجه فاجعه غزه کرد، بلکه بهانه‌ای برای بازگشت موج جهانی حمایت عملی از مقاومت فلسطین شد. این اقدام صهیونیست‌ها، بیش از هر زمان دیگر بر مشروعیت مقاومت و ضرورت مبارزه در برابر رژیم اشغالگر مهر تأیید زد.

غرب شریک دزدان دریایی

سکوت غرب در برابر دزدی دریایی رژیم صهیونیستی، نه تنها همدستی با جنایت بلکه تکرار رسوایی تاریخی مدعیان دروغین حقوق بشر است. کشورهای غربی که به بهانه‌های واهی در سایر نقاط جهان به مداخله نظامی دست می‌زنند، در برابر ربایش کشتی مادلین و گروگان‌گیری فعالان بین‌المللی، نه تنها اقدامی نکردند بلکه حتی هشدار لفظی هم به صهیونیست‌ها ندادند. این سکوت، مشارکت مستقیم در جنایات رژیم اسرائیل است و نشان می‌دهد که وعده‌های آتش‌بس و طرح‌های صلح، چیزی جز ابزارهایی برای فریب افکار عمومی نیستند. اکنون زمان آن رسیده که ملت‌ها دولت‌های خویش را در برابر این خیانت‌ها پاسخ‌گو کنند و در کنار مردم غزه بایستند.


اخبار مرتبط
حرکت کشتی حنظله برای نجات غزه در بندر ایتالیا آغاز شد
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 10:20
حرکت کشتی حنظله برای نجات غزه در بندر ایتالیا آغاز شد
کشتی غیرنظامی و حامل کمک‌های بشردوستانه «حنظله» از سوی ائتلاف ناوگان آزادی، امروز، یکشنبه 22 تیر در بندر ایتالیا به آب انداخته می‌شود. این مأموریت با هدف شکستن محاصره غیرقانونی غزه و ارسال پیام جهانی همبستگی با مردم مقاوم فلسطین انجام می‌گیرد.
«مادلین» در محاصره؛ مقاومت برای شکستن محاصره غزه ادامه دارد +فیلم
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 08:31
«مادلین» در محاصره؛ مقاومت برای شکستن محاصره غزه ادامه دارد +فیلم
کشتی «مادلین» که با هدف شکستن محاصره غزه به سوی این منطقه حرکت کرده بود، توسط ارتش رژیم صهیونیستی محاصره شد. منابع اسرائیلی از خودداری فعالان حاضر در کشتی از تسلیم شدن خبر داده‌اند و احتمال توقیف آن طی ساعات آینده بالا ارزیابی شده است.
نهادهای حقوق بشری: اسرائیل از گرسنگی سلاح ساخته است
شنبه 1404/03/17 ساعت 12:06
نورنیوز گزارش می‌دهد؛
نهادهای حقوق بشری: اسرائیل از گرسنگی سلاح ساخته است
نهادهای بین‌المللی حقوق بشر با انتقاد از نقش شرکت آمریکایی تازه‌تأسیس در توزیع کمک‌ها در غزه، هشدار دادند که رژیم صهیونیستی از مسیر گرسنگی، هرج‌ومرج اجتماعی را هدف گرفته و با حمایت واشنگتن، ساختار مدنی این منطقه را ویران می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
ادعای وال‌استریت ژورنال درباره لغو مذاکرات این هفته ایران-آمریکا
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد
بازداشت 47 متهم از نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد
جنجال بزرگ جام جهانی 2026؛ شایعه تبانی در بازی اتریش و الجزایر و حذف ایران
تنبیه حذف از جام جهانی؛ پرواز چارتر تیم ملی اروگوئه لغو شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیستم
پیروزی ایران مقابل کوبا در لیگ ملت‌های والیبال
هشدار پلیس درباره وام‌های فوری در فضای مجازی؛ فریب تبلیغات را نخورید
توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی محکوم و چیزی جز تسلیم نیست
قالیباف: پایان جنگ لبنان در صدر تفاهم‌نامه ایران و آمریکا قرار دارد
بروجردی: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس فوری و قاطع خواهد بود
زمان امتحانات دانشگاه تهران دوباره تغییر کرد+ جزئیات جدید
برف تابستانی سبلان را سفیدپوش کرد
بیانیه فاطمیون در پاسخ به ادعاهای رسانه‌های صهیونیستی منتشر شد
رکورد جدید واردات طلای چین؛ بیش از 163 تن در یک ماه
مشروعیت از آنِ مقاومت است، نه دولت لبنان
برترین بازیکنان مرحله گروهی جام جهانی 2026 معرفی شدند/دو بازیکن از ایران در جمع برترین ها
محبوبیت صدراعظم آلمان به پایین‌ترین سطح رسید
محدودیت تردد کامیون‌ها در روز تشییع رهبر شهید
جزئیات توافق جدید ایران و ارمنستان؛ توسعه نوردوز در دستور کار قرار گرفت
خون‌هایی که هندسه روایت جهان را تغییر داد
درخواست هلال احمر برای همکاری و کمک مردم به پیشگیری از گرمازدگی در تجمعات
سعید اخباری : با دست خالی برای سهمیه آسیا می‌جنگیم
سهمیه بازیکنان خارجی لیگ برتر نصف شد؛ شوک بزرگ به استقلال، پرسپولیس و تراکتور
قیمت نقره امروز یکشنبه 7 تیر 1405 + جدول
سقوط مرگبار بالگرد آرامکو در عربستان؛ همه سرنشینان کشته شدند
نورویدئو | لبنان؛ میان توافق ادعایی، امنیت وعده داده شده و معادله خلع سلاح
جزئیات طرح جدید غذای دانشجویی؛ راه‌اندازی رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها
اقتصاد ایران پس از تفاهم؛ فرصتی برای اصلاح خطاهای گذشته
نوراینفو | شرایط ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی
کنایه زلاتان به دیدار اتریش و الجزایر: نمی‌دانم از حذف ایران متاسف باشم یا نه
جزئیات تازه از آخرین ساعات زندگی دکتر کمال خرازی ؛ در بیمارستان چه گذشت؟
شرکت‌کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می شوند