×
بین الملل
شناسه خبر : 227518
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/03/18 ساعت 22:24
زلنسکی: آتش‌بس بدون آمریکا هم پذیرفتنی است

زلنسکی: آتش‌بس بدون آمریکا هم پذیرفتنی است

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که کشورش آماده است بدون تضمین امنیتی از سوی آمریکا آتش‌بس را بپذیرد. او مدعی شد که روسیه خواهان «شکست کامل» اوکراین است اما تأکید کرد کی‌یف آماده گفت‌وگو، حتی بدون پشتیبانی مستقیم واشنگتن است.

نورنیوز - گروه بین الملل: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» اظهار داشت که کشورش آماده پذیرش آتش‌بس با فدراسیون روسیه است؛ حتی اگر این توافق بدون تضمین امنیتی ایالات متحده انجام شود. او ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، هیچ علاقه‌ای به صلح ندارد و تنها فشار از سوی ایالات متحده و متحدان اروپایی می‌تواند او را وادار به تغییر موضع کند.

زلنسکی با اشاره به ادامه حملات روسیه به کی‌یف و سایر مناطق اوکراین گفت: «ما هر روز مورد حمله قرار می‌گیریم. حتی زمانی که از آتش‌بس موقت صحبت می‌شود، حملات ادامه می‌یابد. نمی‌توانیم نسبت به فردای خود مطمئن باشیم و باید برای همه احتمالات آماده باشیم.»

در همین حال، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که طی روزهای اخیر، ۱۷۴ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرده است. در مقابل، مقام‌های کی‌یف نیز از حملات پهپادی و موشکی روسیه به پایتخت اوکراین خبر دادند.

زلنسکی همچنین تأکید کرد: «اگر نیروهای ویژه اوکراین بتوانند عملیات‌هایی انجام دهند که روسیه را متوقف کنند، آنگاه ممکن است شرایط برای دیپلماسی فراهم شود.»

وی با بیان اینکه آتش‌بس بدون حمایت ایالات متحده مورد علاقه اوکراین نیست، گفت: «نه، ما چنین آتش‌بسی را ترجیح نمی‌دهیم، اما اگر به توقف خونریزی کمک کند، از آن حمایت خواهیم کرد.»

در بخشی دیگر از این مصاحبه، زلنسکی به روابطش با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده نیز اشاره کرد و اذعان داشت که دیدار اولیه آنها در کاخ سفید مؤثر نبوده، اما دیدار ماه آوریل گذشته در واتیکان سازنده و امیدوارکننده بوده است. وی گفت: «ترامپ می‌تواند متحدان اروپایی را پیرامون خود جمع کند و نقش کلیدی در تحقق صلح ایفا کند.»

زلنسکی در پاسخ به پرسشی درباره روابط ترامپ و پوتین اظهار داشت: «این روابط از دوران پیش از ریاست‌جمهوری ترامپ وجود داشته و نشان می‌دهد مسائل اقتصادی و منافع ژئوپلیتیکی برای ترامپ همواره اهمیت داشته‌اند.»

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین تأکید کرد که هیچ تحریمی بدون همراهی ایالات متحده علیه روسیه نمی‌تواند تأثیرگذاری لازم را داشته باشد: «بدون واشنگتن، تأثیر واقعی وجود نخواهد داشت.»

زلنسکی در پایان گفت که کی‌یف تاکنون پیشنهادات آتش‌بس در دولت‌های ترامپ و بایدن را پذیرفته، اما این مسکو بوده که همواره راهکارهای صلح را رد کرده است. او خاطرنشان کرد: «اگرچه صلح پایدار نیازمند تضمین‌های امنیتی است، اما ما حاضریم حتی بدون آن به این جنگ پایان دهیم.»


اخبار مرتبط
زلنسکی رئیس جمهور کمدین اوکراین جدیدترین نقش خود را به ایران تقدیم کرد!
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 11:26
زلنسکی رئیس جمهور کمدین اوکراین جدیدترین نقش خود را به ایران تقدیم کرد!
رئیس‌جمهور اوکراین در یک پیام ویدئویی از اجرای تحریم‌های گسترده علیه نهادها و شرکت‌های ایرانی خبر داد. این در حالی است که کارشناسان یادآور می‌شوند حجم مبادلات اقتصادی ایران و اوکراین در سه سال گذشته تقریباً صفر بوده و این تحریم‌ها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.
هشدار روسیه درباره قطعنامه ضدایرانی: «مسیر دیپلماسی را نسوزانید»
یکشنبه 1404/03/18 ساعت 13:49
هشدار روسیه درباره قطعنامه ضدایرانی: «مسیر دیپلماسی را نسوزانید»
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین هشدار داد: «ارائه قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای حکام آژانس انرژی اتمی، نه تنها بی‌فایده بلکه منجر به تشدید تنش‌ها در گفت‌وگوهای هسته‌ای خواهد شد.»
وزارت دفاع روسیه: حملات اخیر به اوکراین واکنشی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف بود
جمعه 1404/03/16 ساعت 18:45
وزارت دفاع روسیه: حملات اخیر به اوکراین واکنشی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف بود
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد حملات شب گذشته به تأسیسات نظامی اوکراین در واکنش به «اقدامات تروریستی» کی‌یف بوده و با تسلیحات دقیق و پهپادهای تهاجمی انجام شده است. سخنگوی کرملین نیز تأکید کرد: پاسخ‌ها در چارچوب عملیات نظامی ویژه ادامه دارد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده