×
سیاسی
شناسه خبر : 227295
تاریخ انتشار :

محمدکاظم انبارلویی:

صنعت هسته‌ای ایران نه با جنگ دست آمریکا می‌افتد و نه با مذاکره

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نوشت: «ما برای صنعت هسته‌ای دانشمندان شهید داشته‌ایم. صنعت هسته‌ای ما یک صنعت بومی است بدون کم‌ترین کمک خارجی. چرا آمریکایی‌ها فکر می‌کنند آنچه که در حمله نظامی نمی‌توانند به آن دسترسی پیدا کنند در مذاکرات می‌توانند به آن دست یابند؟»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: محمدکاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در یادداشتی نوشت: «امام خامنه‌ای در سخنان روشنگرانه خود به مناسبت بزرگداشت سی‌وششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی «استقلال ملی» را رکن عقلانیت امام خواندند و ۵ سرفصل برای تبیین آن مطرح فرمودند.

الف- اصل ما می‌توانیم
ب- اصل مقاومت و سرخم نکردن در برابر قدرت‌های جهانی
ج- اصل ارتقاء قدرت دفاعی
د- اصل روشنگری و تبیین
هـ - اصل استقامت در پیگیری و تداوم صیانت از استقلال ملی

۴ کلمه زیر درباره استقلال ملی به عنوان بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی گفتنی است؛

۱- ژان بودریار، جامعه‌شناس فرانسوی و نظریه‌پرداز پسامدرنیته جمله‌ای دارد و می‌گوید: «بزرگ‌ترین عامل توسعه‌نیافتگی در کشورهای عقب‌مانده این است که این جوامع با دستاوردهای مدرنیته از کانال مصرف آشنا (بخوانید هدایت) می شوند نه از کانال تولید».
یک جریان رسوا از زمان مشروطه تاکنون شیپور مدرنیزاسیون را از دهانه گشاد آن می‌زنند.این جماعت نگذاشتند طی ۱۰۰ سال اخیر تولید ملی جان بگیرد.
کسانی‌که در داخل، منافع آن‌ها با قدرت‌های جهانی هم‌پوشانی دارند همواره در مسیر شکل‌گیری استقلال ملی مبنی بر تولید ملی سنگ‌اندازی می‌کنند.
«هاجون چانگ» یک اقتصاددان متخصص اقتصاد توسعه اهل کره جنوبی است. او استاد دانشگاه کمبریج هم هست. او می‌گوید: استعمارگران و صاحبان قدرت در سه قرن اخیر هر جا که به زور و به قیمت تجاوز به کشورها در هر خاکی قدم نهادند اولین کاری که کردند ممنوع‌سازی فعالیت تولیدی با ارزش بالا در کل مستعمرات بوده است.

۲- قضیه ما در داستان مذاکرات هسته‌ای و ممانعت آمریکا و رژیم صهیونیستی از مواهب صنعت هسته‌ای به این برمی‌گردد. دشمن می‌گوید شما حق ندارید در وادی صنعت هسته‌ای به عنوان راز و رمز پیشرفت کشور پای گذارید. باید وابسته به ما باشید تازه آن موقع ما تشخیص می‌دهیم به شما بدهیم یا ندهیم.
دشمن می‌گوید: شما حق ندارید از تولید انرژی پاک در درمان بیماری‌ها، حفظ محیط زیست تا کشاورزی مدرن از علوم هسته‌ای بهره‌مند شوید.
چون زندگی را در ایران در مسیر سالم، امن، هوشمند و پایداری می اندازد، باید همچنان وابسته باشید. صنعت هسته‌ای یک فعالیت تولیدی با ارزش بالاست نباید پای در این وادی بگذارید. آن‌ها برای رسیدن به مقصد ، یک داستان جعلی و یک بهانه مضحک ساخته‌اند و آن مسئله ساخت بمب است!
مشتی را به اسم جامعه جهانی جمع کردند که مانع پیشرفت ایران در صنعت هسته‌ای بشوند. توهم جامعه جهانی در مذاکرات برجام از بین رفت. حالا مانده آمریکا و سگ زنجیری‌اش رژیم صهیونیستی در منطقه!
عربده‌های ترامپ و ویتکاف در مورد جمع کردن بساط صنعتی در ایران و صفر کردن غنی‌سازی قبلا طی ۲۰ سال گذشته زیر سقف گفت‌وگوها مطرح می‌شد. غربی‌ها از درز دادن آن به بیرون خودداری می‌کردند. چون نمی‌خواستند افکار عمومی ایران را تحریک کنند.
علت محرمانه بودن گفت‌وگوها همین است که ‌آن‌ها حرف زور می‌زنند و می‌گویند یا بساط را جمع کنید یا ما حمله نظامی می‌کنیم!
خب اگر این دو کلمه از مذاکرات بیرون بیاید، ملت می‌گوید اصلا گفت‌وگو و مذاکره چه فایده‌ای دارد. وقت را تلف نکنید ما کار خود را می‌کنیم اگر آن‌ها جرئت دارند تهدید خود را عملی کنند.

۳- رهبر انقلاب اسلامی در بیانات ۱۴ خرداد امسال پرده از قضیه ما و قصه‌پردازی‌های آمریکا برداشتند و ملت را در برابر واقعیت صیانت از استقلال ملی قرار دادند.
مردمی که در مرقد شریف امام خمینی(ره) جمع شده بودند بارها با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل موضع خود را در برابر زورگویی مشتی تبهکار آمریکایی که جهان را به آشوب ، قتل‌عام و کشتار جمعی کشانده‌اند ابراز کردند.
امام خامنه‌ای فرمودند: «صنعت هسته‌ای یک صنعت مادر است عرصه‌های متنوع و وسیعی دارد. غنی‌سازی نقطه اساسی و کلیدی است، دشمنان دست روی آن گذاشته‌اند. بدون غنی‌سازی صنعت هسته‌ای یعنی هیچ!! حرف اول و مطالبه آمریکایی‌ها در موضوع هسته ای
محرومیت کامل ملت ایران از این صنعت است.
حرف ما به آن‌ها این است شما چه‌کاره‌اید از چه موضع حقوقی در کار ما دخالت می‌کنید.»
پاسخی که آن‌ها می‌دهند این است که بروید ببینید ژان بودریار یا هاجون چانگ چه می‌گوید!!

۴- آمریکایی‌ها در توهم به سر می‌برند. ما اکنون در دهه پنجم حیات انقلاب اسلامی هستیم. ما مستعمره آمریکا نیستیم. ما برای این‌که؛ ایران خانه خوبان شود ، خون دل‌ها خورده‌ایم!
ما برای استقلال ملی صدها هزار شهید داده‌ایم. ما برای صنعت هسته‌ای دانشمندان شهید داشته‌ایم. صنعت هسته‌ای ما یک صنعت بومی است بدون کمترین کمک خارجی. چرا آمریکایی‌ها فکر می‌کنند آنچه که در حمله نظامی نمی‌توانند به آن دسترسی پیدا کنند در مذاکرات می‌توانند به آن دست یابند!!
تجربه برجام را ملت فراموش نمی‌کند. اکنون این اراده در دولت و ملت وجود دارد که در برابر گستاخی‌ها و بی‌ادبی‌ سردمداران آمریکا بایستد.
آمریکا و سه کشور شرور اروپایی دست از پا خطا کنند، ایران از ان پی تی خارج خواهد شد. بساط دوربین‌ها را در تاسیسات هسته‌ای جمع خواهد کرد و حدی برای استفاده از مواهب صنعت هسته ای را دیگر نمی‌پذیرد.»


اخبار مرتبط
ایران شفاف‌ترین کشور هسته‌ای؛ روایت‌ها چرا وارونه است؟
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 15:35
نورنیوز بررسی می‌کند؛
ایران شفاف‌ترین کشور هسته‌ای؛ روایت‌ها چرا وارونه است؟
جمهوری اسلامی ایران با 500 بازرسی و 1260 روز نظارت فنی، در میان 32 کشور مشابه، بیشترین همکاری را با آژانس داشته است؛ اما همچنان در تیررس گزارش‌هایی قرار دارد که به‌جای واقع‌گرایی، تابع فشارهای سیاسی و رسانه‌ای‌اند.
کمالوندی: بازرسی‌ها از تأسیسات هسته‌ای کشورمان فراتر از استانداردهای جهانی است
یکشنبه 1404/03/18 ساعت 23:56
کمالوندی: بازرسی‌ها از تأسیسات هسته‌ای کشورمان فراتر از استانداردهای جهانی است
سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دفتری ویژه با 70 نیرو برای ایران ایجاد کرده و بازرسی‌ها از تأسیسات هسته‌ای کشورمان فراتر از استانداردهای جهانی است؛ او همچنین از احتمال کاهش سطح همکاری‌ها خبر داد.
وزیر امور خارجه: برنامه هسته ای ایران مقاوم و پایدار است
پنج‌شنبه 1404/03/15 ساعت 02:00
وزیر امور خارجه: برنامه هسته ای ایران مقاوم و پایدار است
سید عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، در جریان سفرش به بیروت اعلام کرد که برنامه هسته‌ای ایران قابل نابودی با حمله نظامی نیست، چرا که بر دانش بومی و زیرساخت‌های گسترده داخلی استوار است. وی تهدیدات رژیم صهیونیستی را بی‌اثر دانست و تأکید کرد که هرگونه تجاوز، با پاسخ سخت و گسترده روبرو خواهد شد.
هماهنگی‌های پنهان میان آمریکا و اروپا برای ارائه قطعنامه هسته‌ای ضد ایرانی
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 17:13
خبرنگار آمریکایی فاش کرد؛
هماهنگی‌های پنهان میان آمریکا و اروپا برای ارائه قطعنامه هسته‌ای ضد ایرانی
خبرنگار وال استریت ژورنال گزارش داد که آمریکا قصد دارد از قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمایت کند؛ اقدامی که احتمال تصویب این قطعنامه درباره تعهدات پادمانی ایران را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
ایثار در شعله‌های آبیدر
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
X
آگهی تبلیغاتی