×
بین الملل
شناسه خبر : 227254
تاریخ انتشار : شنبه 1404/03/17 ساعت 09:59
اجازه نمی‌دهم ایران اورانیوم غنی کند

ترامپ شمشیر را از رو بست؛

اجازه نمی‌دهم ایران اورانیوم غنی کند

رئیس‌جمهور آمریکا، تأکید کرد که اجازه نخواهد داد ایران اورانیوم غنی‌سازی کند و هشدار داد در صورت ادامه این روند، آمریکا به روش‌های دیگر وارد عمل خواهد شد. او همچنین درباره جنگ اوکراین و بررسی قراردادهای دولتی با ایلان ماسک صحبت کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با تأکید بر مخالفت خود با برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران، اعلام کرد که اجازه نخواهد داد تهران به این فناوری دست یابد. ترامپ روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: «ایران اورانیوم غنی‌سازی نخواهد کرد، در غیر این صورت مجبور خواهیم شد به روش دیگری با این موضوع برخورد کنیم و این چیزی نیست که من می‌خواهم.»

این اظهارات در شرایطی مطرح شد که مقامات ایرانی پیش‌تر اعلام کرده بودند واشنگتن با پافشاری بر توقف غنی‌سازی اورانیوم قصد دارد مذاکرات را به بن‌بست بکشاند، زیرا ایران تحت هیچ شرایطی این شرط را نمی‌پذیرد. یک مقام ارشد ایرانی از آمریکا خواست تعهد واقعی ایران به گفت‌وگو را به رسمیت بشناسد.

از سوی دیگر، نمایندگان هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به وزیر خارجه و فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا تأکید کردند که هرگونه توافق هسته‌ای باید ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم ایران را به‌طور دائمی از بین ببرد.

در بخش دیگری از سخنانش، ترامپ به جنگ اوکراین اشاره کرد و حملات اخیر اوکراین به روسیه را دلیلی برای پاسخ پوتین دانست. وی افزود: «اگر لازم باشد، از تحریم علیه روسیه استفاده خواهم کرد.» رئیس‌جمهور آمریکا گفت نگران تبدیل شدن این درگیری به جنگ هسته‌ای نیست، اما امیدوار است چنین اتفاقی نیفتد.

ترامپ همچنین درباره لایحه تحریم‌های جدید علیه روسیه گفت که این طرح «بسیار قوی» است و تصمیم نهایی برای اعمال محدودیت‌ها بر عهده اوست. روزنامه «وال استریت ژورنال» گزارش داده بود که دولت ترامپ خواهان کاهش شدت این تحریم‌هاست تا مذاکرات صلح با مسکو مختل نشود.

او همچنین تهدید کرد که ممکن است اوکراین را نیز به تحریم‌ها هدف قرار دهد، مگر اینکه توافق صلح حاصل شود. ترامپ ولادیمیر زلنسکی و ولادیمیر پوتین را به دو کودک در حال جنگ تشبیه کرد و گفت: «گاهی باید بگذارید با هم بجنگند و بعد آن‌ها را از هم جدا کنید.»

در پایان، ترامپ درباره قراردادهای دولتی با ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی و وزیر سابق بهینه‌سازی گفت که در حال بررسی آنها است و افزود: «به ایلان ماسک فکر نمی‌کنم. آمریکا بدون او هم می‌تواند ادامه دهد.» او همچنین تأیید کرد که روز دوشنبه مذاکرات تجاری با چین در لندن برگزار خواهد شد.


اخبار مرتبط
مداردیپلماسی | پاسخ ایران به طرح آمریکا؛محکم تر می شویم
یکشنبه 1404/03/18 ساعت 10:00
مداردیپلماسی | پاسخ ایران به طرح آمریکا؛محکم تر می شویم
ترامپ: درگیر ایرانم و وقتی برای فکر کردن به ماسک ندارم +فیلم
شنبه 1404/03/17 ساعت 09:17
ترامپ: درگیر ایرانم و وقتی برای فکر کردن به ماسک ندارم +فیلم
دونالد ترامپ در واکنش به سوالی درباره نزاع با ایلان ماسک گفت که بسیار مشغول امور مهمی مانند چین، روسیه و ایران است و وقتی برای فکر کردن به ماسک ندارد. او در عین حال برای ماسک آرزوی موفقیت کرد و تاکید کرد که روی مسائل جهانی تمرکز دارد.
ترامپ: دوشنبه در لندن با چین توافق تجاری می‌کنیم
شنبه 1404/03/17 ساعت 09:14
ترامپ: دوشنبه در لندن با چین توافق تجاری می‌کنیم
دونالد ترامپ اعلام کرد که هیئتی بلندپایه از مقامات اقتصادی ایالات متحده روز دوشنبه آینده در لندن با هیئت چینی دیدار خواهد کرد. هدف از این مذاکرات، نهایی‌سازی توافق تجاری میان دو قدرت بزرگ اقتصادی جهان عنوان شده است.
ترامپ: ایلان ماسک بیچاره است ؛ علاقه‌ای به گفت‌وگو با او ندارم
شنبه 1404/03/17 ساعت 01:00
ترامپ: ایلان ماسک بیچاره است ؛ علاقه‌ای به گفت‌وگو با او ندارم
دونالد ترامپ با لحنی تند و توهین‌آمیز درباره ایلان ماسک گفت که «عقل خود را از دست داده» و هیچ علاقه‌ای به گفتگو با او ندارد. اختلافات علنی این دو چهره مطرح آمریکا حالا به تهدید، تمسخر و واکنش رسانه‌های جهان کشیده شده است.
عراقچی: بدون غنی‌سازی، توافقی در کار نیست
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 15:35
عراقچی: بدون غنی‌سازی، توافقی در کار نیست
عباس عراقچی با بیان اینکه ایران برای دستیابی به توان غنی‌سازی بهایی سنگین پرداخت کرده، تأکید کرد: با نفی غنی‌سازی، هیچ توافقی در کار نخواهد بود؛ توافق زمانی ممکن است که هدف آن، نفی سلاح هسته‌ای و نه توانمندی‌های مشروع ایران باشد.
ترامپ به ایلان ماسک: «برو دورهایت را بزن، برگرد!»
یکشنبه 1404/03/11 ساعت 03:00
ترامپ به ایلان ماسک: «برو دورهایت را بزن، برگرد!»
علی رغم وجود تنش‌ها میان ایلان ماسک و اعضای کابینه دولت آمریکا، ترامپ در مرام خداحافظی ماسک گفت: «ماسک به زودی برمی‌گردد.»
معمار اصلی تحریم ها؛ غنی سازی ایران قابل حذف نیست
چهارشنبه 1404/03/07 ساعت 12:28
معمار اصلی تحریم ها؛ غنی سازی ایران قابل حذف نیست
ریچارد نفیو، طراح تحریم‌های گسترده علیه ایران، و وندی شرمن، دیپلمات کهنه‌کار آمریکایی، اذعان کرده‌اند که غنی‌سازی در ایران نه قابل حذف است و نه قابل مهار از طریق فشار. اکنون واشنگتن در بزنگاه پذیرش واقعیت قرار گرفته است.
چرا غنی‌سازی خط قرمز است؟
شنبه 1404/03/03 ساعت 08:50
محمدجواد اخوان
چرا غنی‌سازی خط قرمز است؟
در طول دو دهه مذاکره هسته‌ای میان ایران و غرب، یکی از مهم‌ترین نقاط مورد اختلاف در موضوع «غنی‌سازی اورانیوم» بوده است، اما غنی‌سازی چرا تا این اندازه مورد مناقشه طرفین است؟
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر افزایش یافت
رأی پرونده دوومیدانی‌کاران ایرانی متهم به تجاوز اعلام شد
تمامی اراضی واقع در مسیر کریدور شمال ـ جنوب به تملک دولت درخواهد آمد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 25 آذر1404+ جدول
عموزاد و اسماعیلی در جمع برترین‌های اتحادیه جهانی کشتی
دیدار علی لاریجانی با ولایتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ جدول
داستان ترانه «ملاممدجان»
درگیری خانوادگی بر سر طبخ کباب به قتل انجامید
دستور فرمانده کل ارتش برای کمک به ستاد بحران
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌ها
ترامپ: 59 کشور برای حضور در ترکیب نیروی بین المللی غزه اعلام آمادگی کرده‌اند
کاهش 21 درصدی آلاینده‌ها با اجرای کامل معاینه فنی خودروها
تعطیلی بنادر مسافری حقانی و ذاکری به‌دلیل ناپایداری جوی
شاخص بورس کانال 3.8 میلیون واحد را فتح کرد
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین با موضوع لبنان
سازمان لیگ: قرارداد اندونگ با استقلال فسخ نشده است
برگزاری بازی تراکتور - پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام
دستگیری اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال 1405
کانادا 4 مقام ایرانی را تحریم کرد
دولت به صراحت با اصلاح قانون مهریه مخالف است+فیلم
عراقچی مینسک را به مقصد مسکو ترک کرد
پیش‌فروش سکه از صبح امروز آغاز شد
تصمیم جدید درباره پرونده تتلو منوط به احراز توبه است
آخرین وضعیت حضور و طرد اتباع غیرمجاز در ایران
حمله آمریکا به سه قایق هشت کشته بر جای گذاشت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ جدول
آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی +جزییات وکالتی کردن حساب
شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی و درخواست غرامت هنگفت
بازگشت پرواز تهران - کیش به مهرآباد به دلیل بدی آب و هوای مقصد
مشکل از فرستنده است یا گیرنده ؟!
آغاز بررسی درخواست ویزای شینگن در سفارت آلمان
کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد
سیاست‌نامه | دعوای ثابتی و تسنیم دوقطبی‌سازی رادیکال
آنفلوآنزا تخت‌های مراکز کودکان را پُر کرد
خداداد و سروش، جریمه سنگین و محرومیت!
حمله به آمریکایی‌ها؛ چرا واشنگتن مقصر را پنهان کرد؟
لزوم رفع التهاب اجتماعی
کسری بودجه گاهنده ارزش پول ملی
نصیری پس از ترک آذربایجان: بخاطر وزیر و محسن شادی به ایران برگشتم
سیاست خارجی نامتوازن
باتلاق ونزوئلا
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری دیماه آغاز شد+ جزئیات
داعش مسئولیت حمله به نظامیان سوریه را برعهده گرفت
سکوت خطرناک تیم اقتصادی دولت در مسابقه قیمت‌ها
بقائی: جامعه جهانی برای مقابله با تهدید اسرائیل اقدام کند
جزئیات جدید از حادثه تروریستی فهرج؛ شهادت 3 نیروی پلیس و یک شهروند
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + فیلم حادثه
X
آگهی تبلیغاتی