در

ترامپ: دوشنبه در لندن با چین توافق تجاری می‌کنیم

دونالد ترامپ اعلام کرد که هیئتی بلندپایه از مقامات اقتصادی ایالات متحده روز دوشنبه آینده در لندن با هیئت چینی دیدار خواهد کرد. هدف از این مذاکرات، نهایی‌سازی توافق تجاری میان دو قدرت بزرگ اقتصادی جهان عنوان شده است.

ترامپ: دوشنبه در لندن با چین توافق تجاری می‌کنیم
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، از برگزاری مذاکرات تجاری میان کشورش و چین در روز دوشنبه ۹ ژوئن ۲۰۲۵ در لندن خبر داد. به گفته ترامپ، این مذاکرات با هدف نهایی‌سازی توافقی تجاری میان دو کشور انجام می‌شود و امید می‌رود نتایج مثبتی به همراه داشته باشد.

بر اساس گزارش شبکه خبری «آر تی عربی»، رئیس‌جمهوری آمریکا با انتشار پیامی در پلتفرم اجتماعی «تروث سوشال» اعلام کرد: «مایه خوشحالی است که اطلاع دهم «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری، «هاوارد لوتنیک» وزیر بازرگانی و «جیمسون گریر» نماینده تجاری آمریکا، در این نشست حضور خواهند داشت.»

تنش‌های اقتصادی میان دو کشور طی سال‌های اخیر، به‌ویژه در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ، بارها به اعمال تعرفه‌های متقابل و اخلال در زنجیره تأمین جهانی منجر شده است. این نخستین دور رسمی مذاکرات در سال ۲۰۲۵ است که در پایتخت بریتانیا برگزار خواهد شد.

ترامپ ابراز امیدواری کرده است که دیدار لندن بتواند راه را برای دستیابی به توافقی پایدار باز کند؛ توافقی که می‌تواند فضای مبهم روابط تجاری واشنگتن و پکن را شفاف‌تر سازد.


ارسال نظر