×
ورزشی
شناسه خبر : 226934
تاریخ انتشار :

دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!

با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، لوآن پولی، دروازه‌بان برزیلی نساجی مازندران، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این رقابت‌ها مطرح شد؛ دروازه‌بانی که با عملکرد خیره‌کننده‌اش تا هفته‌های پایانی امید را برای بقا در دل هواداران قائمشهری زنده نگه داشت.

نورنیوز - گروه ورزشی : با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، لوآن پولی، دروازه‌بان برزیلی نساجی مازندران، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این رقابت‌ها مطرح شد؛ دروازه‌بانی که با عملکرد خیره‌کننده‌اش تا هفته‌های پایانی امید را برای بقا در دل هواداران قائمشهری زنده نگه داشت. با وجود سقوط نساجی به لیگ دسته اول، نمرات آماری و نمایش‌های درخشان او باعث شد نامش به عنوان بهترین دروازه‌بان فصل مطرح شود.

در گفت‌وگوی اختصاصی با فوتبال ۳۶۰، پولی از تجربه حضور در ایران، رابطه احساسی با نساجی، احتمال ماندن در لیگ برتر و حتی شایعه پیشنهاد از تراکتور سخن گفت.

خاطره‌ای از نساجی که پاک نمی‌شود

پولی، فصل حضور خود در ایران را «تجربه‌ای حرفه‌ای و انسانی» توصیف کرد. او گفت: «در مازندران موفق شدم عملکرد خودم را به نمایش بگذارم، فرهنگ مردم ایران را یاد بگیرم و به عنوان یک ورزشکار رشد کنم و از عملکرد خودم در این فصل راضی بودم..»

او جدایی از نساجی را تلخ و شیرین دانست و بیان کرد: «واقعا یک خداحافظی تلخ و شیرین بود. من با همه افراد در باشگاه رابطه خوبی داشتم، با هیئت مدیره، هم‌تیمی‌هایم، کادر مربیگری و به ویژه هواداران سعی کردم رفیق باشم. این شهر به شکلی بازیکنان را در آغوش می‌گیرند که متوجه می‌شوید شما عضو یک تیم هستید که آن تیم قلب مردم شهر است..»

پولی ارتباط احساسی‌اش با هواداران نساجی را مهم‌ترین انگیزه خود دانست، سپس فضای ورزشگاه قائمشهر را «فراموش‌نشدنی» توصیف کرد و گفت: «تمام جزئیات آن روز را به یاد دارم و شاید اگر برایتان تعریف کنم، فکر کنید دارم اتفاقات دیروزم را تعریف می‌کنم. هواداران نساجی با تمام وجودشان برای تیم آواز می‌خواندند، شنیدن این صدا برای اولین بار در زمین فوتبال بسیار هیجان انگیز است. واقعا توضیح این حس دشوار است اما چه در زمان خوشی و چه در زمان ناراحتی، تغییری در حس قلبی آن‌ها من نمی‌دیدم. »

هواداران+نساجی

 سقوط نساجی، پیشنهادات و آینده

در ارزیابی علت سقوط نساجی، لوآن به «بی‌ثباتی و مصدومیت‌ها» اشاره کرد و تأکید کرد که فوتبال، در جزئیات تعیین می‌شود.

او همچنین از دریافت پیشنهادهایی از داخل و خارج ایران خبر داد: «هنوز تصمیم نگرفته‌ام،  اما این اتفاق باید در چند هفته آینده رخ دهد. مهم است پروژه‌ای را انتخاب کنم که جاه‌طلب باشد و ثبات داشته باشد.»

در پاسخ به پرسشی درباره دروازه‌بان‌های دیگر لیگ، پولی گفت: «بیرانوند یک گلر کامل است. شماره یک تیم ملی ایران را می‌پوشد، در دو جام جهانی بازی کرده و فکر می‌کنم او را همه بشناسند. نیازمند، اخباری، ماردن و دیگران هم در سطح بالایی هستند. گندوز در پرسپولیس لحظات خاص خودش را داشت و سیوها و مهارهایش را در اینستاگرام بارها و بارها تماشا کردم.در لیگ ایران باید گلری با کیفیت باشید.»

لوان+پولی

او درباره شایعه پیشنهاد از باشگاه تراکتور، واکنش معناداری نشان داد: «هنوز چیزی رسمی نشده، اما رقابت با گلرهای بزرگ برایم جذاب است. من برای چالش‌ها آماده‌ام. بیرانوند بدون شک دروازه‌بان بزرگی است اما من از یک فصل سخت آمدم، به کارم اعتماد دارم و به همه احترام می‌گذارم. اگر به تراکتور بروم یا برای تیمی بازی بکنم که دروازه‌بان بسیار خوبی داشته باشد، می‌پذیرم که این یک فرصت برای رشد بیشتر است و و سعی می‌کنم خودم را برای چالش‌ها آماده کنم.»

بهترین‌ها از نگاه پولی

او بازی مقابل تراکتور تبریز را «سخت‌ترین دیدار فصل» نامید و سه بازیکن را به عنوان بهترین حریفانش معرفی کرد: «علی علیپور، امیرحسین حسین‌زاده و دوماگوی دروژدک بازیکنان باهوش و تعیین‌کننده‌ای هستند.»

فراتر از فوتبال

لوآن پولی در پایان گفت‌وگو، از فرهنگ و مهمان‌نوازی مردم ایران تمجید کرد و افزود: «احساس کردم در خانه هستم! شور و اشتیاق هواداران ایرانی بسیار شبیه به هواداران برزیلی است. ورزشگاه‌های پر که هیجان را از ۱۰۰ درصد رد می‌کند. اینجا، فوتبال جدی گرفته می‌شود و این چیزی است که ما را به حرکت در می‌آورد. من فکر می‌کردم برزیل بیشترین ترافیک را دارد اما به ایران مواجه شدم. رانندگی در ایران خودش یک ماجراجویی است اما چیزی که خیلی برای من خاص‌تر بود، مهمان نوازی مردم ایران است. مردمانی محترم و دوست داشتنی دارید که البته با غذاهایتان هر کسی را عاشق می‌کنند.»


فوتبال 360
اخبار مرتبط
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 10:24
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
اولین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال ایران در کشور قطر برای بازی با تیم ملی فوتبال این کشور، در راستای رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026، دیشب در مجموعه ورزشی اسپایر دوحه برگزار شد.
تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:48
تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید
تیم ملی فوتبال ایران در دیداری از هفته نهم مقدماتی جام جهانی 2026، پنج‌شنبه شب در ورزشگاه خاطره‌انگیز جاسم بن‌حمد دوحه به مصاف تیم ملی قطر می‌رود؛ جایی که خاطرات شیرینی برای فوتبال ایران رقم خورده است و حالا شاگردان قلعه‌نویی با ترکیبی تازه، به دنبال خلق خاطره‌ای جدید هستند.
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:34
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سید محمد موسوی، ستاره بی‌تکرار والیبال ایران، در گفت‌و‌گو با روزنامه ایران از دلایل افت تیم ملی والیبال، نبود بازیکن تاپ و تغییرات مدیریتی فدراسیون سخن گفت. مدافعی که خاطرات طلایی‌اش هنوز در ذهن هواداران باقی‌ست، حالا از دور نگران آینده این ورزش است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
X
آگهی تبلیغاتی