×
ورزشی
شناسه خبر : 226934
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 18:07
دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!

دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!

با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، لوآن پولی، دروازه‌بان برزیلی نساجی مازندران، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این رقابت‌ها مطرح شد؛ دروازه‌بانی که با عملکرد خیره‌کننده‌اش تا هفته‌های پایانی امید را برای بقا در دل هواداران قائمشهری زنده نگه داشت.

نورنیوز - گروه ورزشی : با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، لوآن پولی، دروازه‌بان برزیلی نساجی مازندران، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این رقابت‌ها مطرح شد؛ دروازه‌بانی که با عملکرد خیره‌کننده‌اش تا هفته‌های پایانی امید را برای بقا در دل هواداران قائمشهری زنده نگه داشت. با وجود سقوط نساجی به لیگ دسته اول، نمرات آماری و نمایش‌های درخشان او باعث شد نامش به عنوان بهترین دروازه‌بان فصل مطرح شود.

در گفت‌وگوی اختصاصی با فوتبال ۳۶۰، پولی از تجربه حضور در ایران، رابطه احساسی با نساجی، احتمال ماندن در لیگ برتر و حتی شایعه پیشنهاد از تراکتور سخن گفت.

خاطره‌ای از نساجی که پاک نمی‌شود

پولی، فصل حضور خود در ایران را «تجربه‌ای حرفه‌ای و انسانی» توصیف کرد. او گفت: «در مازندران موفق شدم عملکرد خودم را به نمایش بگذارم، فرهنگ مردم ایران را یاد بگیرم و به عنوان یک ورزشکار رشد کنم و از عملکرد خودم در این فصل راضی بودم..»

او جدایی از نساجی را تلخ و شیرین دانست و بیان کرد: «واقعا یک خداحافظی تلخ و شیرین بود. من با همه افراد در باشگاه رابطه خوبی داشتم، با هیئت مدیره، هم‌تیمی‌هایم، کادر مربیگری و به ویژه هواداران سعی کردم رفیق باشم. این شهر به شکلی بازیکنان را در آغوش می‌گیرند که متوجه می‌شوید شما عضو یک تیم هستید که آن تیم قلب مردم شهر است..»

پولی ارتباط احساسی‌اش با هواداران نساجی را مهم‌ترین انگیزه خود دانست، سپس فضای ورزشگاه قائمشهر را «فراموش‌نشدنی» توصیف کرد و گفت: «تمام جزئیات آن روز را به یاد دارم و شاید اگر برایتان تعریف کنم، فکر کنید دارم اتفاقات دیروزم را تعریف می‌کنم. هواداران نساجی با تمام وجودشان برای تیم آواز می‌خواندند، شنیدن این صدا برای اولین بار در زمین فوتبال بسیار هیجان انگیز است. واقعا توضیح این حس دشوار است اما چه در زمان خوشی و چه در زمان ناراحتی، تغییری در حس قلبی آن‌ها من نمی‌دیدم. »

هواداران+نساجی

 سقوط نساجی، پیشنهادات و آینده

در ارزیابی علت سقوط نساجی، لوآن به «بی‌ثباتی و مصدومیت‌ها» اشاره کرد و تأکید کرد که فوتبال، در جزئیات تعیین می‌شود.

او همچنین از دریافت پیشنهادهایی از داخل و خارج ایران خبر داد: «هنوز تصمیم نگرفته‌ام،  اما این اتفاق باید در چند هفته آینده رخ دهد. مهم است پروژه‌ای را انتخاب کنم که جاه‌طلب باشد و ثبات داشته باشد.»

در پاسخ به پرسشی درباره دروازه‌بان‌های دیگر لیگ، پولی گفت: «بیرانوند یک گلر کامل است. شماره یک تیم ملی ایران را می‌پوشد، در دو جام جهانی بازی کرده و فکر می‌کنم او را همه بشناسند. نیازمند، اخباری، ماردن و دیگران هم در سطح بالایی هستند. گندوز در پرسپولیس لحظات خاص خودش را داشت و سیوها و مهارهایش را در اینستاگرام بارها و بارها تماشا کردم.در لیگ ایران باید گلری با کیفیت باشید.»

لوان+پولی

او درباره شایعه پیشنهاد از باشگاه تراکتور، واکنش معناداری نشان داد: «هنوز چیزی رسمی نشده، اما رقابت با گلرهای بزرگ برایم جذاب است. من برای چالش‌ها آماده‌ام. بیرانوند بدون شک دروازه‌بان بزرگی است اما من از یک فصل سخت آمدم، به کارم اعتماد دارم و به همه احترام می‌گذارم. اگر به تراکتور بروم یا برای تیمی بازی بکنم که دروازه‌بان بسیار خوبی داشته باشد، می‌پذیرم که این یک فرصت برای رشد بیشتر است و و سعی می‌کنم خودم را برای چالش‌ها آماده کنم.»

بهترین‌ها از نگاه پولی

او بازی مقابل تراکتور تبریز را «سخت‌ترین دیدار فصل» نامید و سه بازیکن را به عنوان بهترین حریفانش معرفی کرد: «علی علیپور، امیرحسین حسین‌زاده و دوماگوی دروژدک بازیکنان باهوش و تعیین‌کننده‌ای هستند.»

فراتر از فوتبال

لوآن پولی در پایان گفت‌وگو، از فرهنگ و مهمان‌نوازی مردم ایران تمجید کرد و افزود: «احساس کردم در خانه هستم! شور و اشتیاق هواداران ایرانی بسیار شبیه به هواداران برزیلی است. ورزشگاه‌های پر که هیجان را از ۱۰۰ درصد رد می‌کند. اینجا، فوتبال جدی گرفته می‌شود و این چیزی است که ما را به حرکت در می‌آورد. من فکر می‌کردم برزیل بیشترین ترافیک را دارد اما به ایران مواجه شدم. رانندگی در ایران خودش یک ماجراجویی است اما چیزی که خیلی برای من خاص‌تر بود، مهمان نوازی مردم ایران است. مردمانی محترم و دوست داشتنی دارید که البته با غذاهایتان هر کسی را عاشق می‌کنند.»


فوتبال 360
اخبار مرتبط
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 10:24
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
اولین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال ایران در کشور قطر برای بازی با تیم ملی فوتبال این کشور، در راستای رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026، دیشب در مجموعه ورزشی اسپایر دوحه برگزار شد.
تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:48
تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید
تیم ملی فوتبال ایران در دیداری از هفته نهم مقدماتی جام جهانی 2026، پنج‌شنبه شب در ورزشگاه خاطره‌انگیز جاسم بن‌حمد دوحه به مصاف تیم ملی قطر می‌رود؛ جایی که خاطرات شیرینی برای فوتبال ایران رقم خورده است و حالا شاگردان قلعه‌نویی با ترکیبی تازه، به دنبال خلق خاطره‌ای جدید هستند.
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:34
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سید محمد موسوی، ستاره بی‌تکرار والیبال ایران، در گفت‌و‌گو با روزنامه ایران از دلایل افت تیم ملی والیبال، نبود بازیکن تاپ و تغییرات مدیریتی فدراسیون سخن گفت. مدافعی که خاطرات طلایی‌اش هنوز در ذهن هواداران باقی‌ست، حالا از دور نگران آینده این ورزش است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لهستان دیوار دفاعی برابر روسیه می‌سازد
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان بازداشت شدند
کدام مشاغل مشمول فراخوان مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند؟
صدای تازه ترین شکاف سیاسی در آمریکا در جیب مردم
هشدار حزب‌الله عراق به ترامپ و نماینده او
اوراسیا و بازتعریف جایگاه ایران در زنجیره تجارت منطقه‌ای
در جنگ بعدی ایران 500 تا هزار موشک همزمان شلیک خواهد کرد
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/پیام تسلیت پزشکیان
5 میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی فقط در یک روز
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/عامل حمله عضو تیم امنیتی جولانی
گروسی: در خصوص ایران در تلاش برای یافتن راه حل پایدار هستم
استقبال 2.9 میلیون سرپرست خانوار از کالابرگ جدید
معمای لوسیفر
فرمانده ارشد القسام ترور شد
عراقچی: همکاری بین کشورهای منطقه در تثبیت امنیت ضروری است
ماشاریپوف رسما بازیکن استقلال است
پزشکیان: بریکس می‌تواند الگوی ارتباطی نوینی ارائه دهد
کالابرگ درآمدی سه دهک اول درآمدی شارژ شد
فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور تشدید می شود
ثبت پنجمین فوتی ناشی از آنفلوآنزا در هرمزگان
ابلاغ تعرفه واردات خودرو از 4 تا 165 درصد از سوی دولت
ایلام رکورددار بارش‌ها شد
نهاده‌های بندر امام خمینی ترخیص شد
رئیس موسسه تحقیقات آب: بارش‌های اخیر کم‌آبی کشور را جبران نمی‌کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: بازار برنج آرام می‌گیرد
کمالوندی: موضوع هسته‌ای در بهبود وضعیت معیشت جامعه تاثیرگذار است
پزشکیان: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع دو کشور و منطقه است
کرنش رسمی ترامپ در برابر غول اقتصادی آسیایی
طالبان از پاکستان رسما شکایت کرد
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم سال 1405
آغاز شماره‌گذاری خودروهای وارداتی در کیش+ توضیحات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی
ادامه بارش باران و برف در ارتفاعات تهران /بازگشت آلودگی از دوشنبه
پرسپولیس به دنبال مهاجم تمام کننده/ گزینه کیست؟
عکس های برتر حیوانات در سال 2025
آیت‌الله سید محمد شاهچراغی دارفانی را وداع گفت+ زمان مراسم تشییع/اعلام عزای عمومی و تعطیلی
معامله 574 کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا
خبرهای جدید از مهاجم استقلال
قالیباف: فعال شدن سفارتخانه‌های ایران و اتیوپی برای توسعه روابط ضروری است
آماده‌باش کامل مدیریت بحران در 17 استان
اعلام اسامی داوران 7 دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر
عارف: جایگاه اولی علمی در منطقه دست یافتنی است
توضیح گروسی درباره استفاده کارشناسان آژانس از «مسیر روسیه» برای دسترسی به زاپوریژیا
شیخ نعیم قاسم: دولت مسئول حاکمیت و بیرون راندن اشغالگران است
جسد پیتر گرین، بازیگر «داستان عامه‌پسند» در خانه‌اش پیدا شد
قلعه‌نویی خواهان 4 بازی تدارکاتی شد
شناسایی 5200 نقطه پر تصادف در معابر شهری و جاده‌ای کشور
ملاحظات پزشکیان در ساماندهی ناترازی انرژی
حنظله هویت 13 طراح سامانه‌های پدافندی اسرائیل را افشا کرد
48 هزار زندانی در داخل و خارج از زندان مشغول به کار هستند
X
آگهی تبلیغاتی