×
فرهنگی
شناسه خبر : 226881
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 17:00

با کتاب «روح‌الله» در دنیای امام خمینی(ره) زندگی کنید

کتاب «روح‌الله» یک دعوت به شناخت امام(ره) است. آن هم با جزئیاتی که در دلشان ایمان، شجاعت، درد، خنده و حتی دلتنگی هست. این کتاب می‌گوید: «بیا، خودت ببین، خودت قضاوت کن.»

نورنیوز ـ گروه فرهنگی: تا حالا شده بخواهید یک نفر خیلی مهم و تأثیرگذار را بشناسید، اما همه منابعی که درباره‌اش معرفی می‌کنند، خشک و پر از واژه‌های رسمی باشد؟ حالا فکر کنید آن شخصیت، امام خمینی(ره) باشد که طاغوت خشک و رسمی‌ قبل سال ۵۷ هم از او می‌ترسید و زورش نرسید از صفحه تاریخ حذفش کند. کسی که دنیا را تکان داد و هنوز کلی از ابرقدرت‌های خشک و رسمی جهان با شنیدن نامش دندان‌هایشان را روی هم می‌سایند.  از طرف دیگر خیلی از جوانان و نوجوانان کشورمان هم او را با عکس‌های رسمی و سخنرانی‌های جدی و تاریخی‌اش می‌شناسند؛ اینجاست که کتاب «روح‌الله» خودی نشان می‌دهد.

«روح‌الله» به قلم هادی حکیمیان، یکی از متفاوت‌ترین روایت‌هایی ا‌ست که تا حالا از امام خمینی(ره) منتشر شده. نه از آن جنس کتاب‌هایی که برای هر واقعه‌ای فقط سال و تاریخ و تیتر می‌دهند؛ نه! این کتاب، روایتی زنده و پر از جزئیات است؛ از همان‌هایی که حس می‌کنید از پنجره‌ یک خانه قدیمی، زندگی یک مرد بزرگ را تماشا می‌کنید.

با امام(ره) قدم بزنید!

هادی حکیمیان یک قصه‌نویس تحصیل‌کرده در رشته تاریخ است. در این کتاب، با سبک روایی شیرین، لحظه‌هایی از زندگی امام(ره) را روایت می‌کند که شاید هیچ‌وقت از این زاویه به آن‌ها نگاه نکرده بودیم. انگار نویسنده دست ما را گرفته و برده توی دل کوچه‌پس‌کوچه‌های نجف، تبعیدهای ترکیه و پاریس؛ تا ما فقط یک رهبر سیاسی نبینیم، بلکه یک انسان ببینیم. پدری که دل‌نگران خانواده‌ست، عالمی که شب‌ها تنها توی حیاط قدم می‌زند و به سرنوشت مردمش فکر می‌کند.

مثلاً یک جای کتاب آمده است: «در یکی از روزهای بهار، امام در حیاط خانه‌اش در قم نشسته بود. کودکی به همراه پدرش وارد شد و سلام کرد. امام با مهربانی پاسخ داد و کودک را روی زانویش نشاند. سپس با او صحبت کرد و از درس و مدرسه‌اش پرسید. آن لحظه، تصویری از پدری مهربان را به نمایش گذاشت که با تمام مشغله‌هایش، برای کودکان وقت می‌گذاشت.» 

با خواندن این کتاب تاریخی خسته نمی‌شوید

این کتاب با اینکه پر از اطلاعات مستند است؛ ولی مثل یه رمان خوانده می‌شود. یک چیزی در مایه‌های همان «مستند داستانی» خودمان. بدون اینکه حس کنید در حال خواندن تاریخ خشک و حوصله‌سربر هستید. مثلاً صحنه‌هایی که امام(ره) در پاریس هست، یا آن لحظه‌ مشهور برگشتشان به ایران در ۱۲ بهمن، با نثری موج‌دار و تصویری. 

حتی رهبر هم آن را مناسب جوان‌ها دانستند

جالب‌تر اینکه رهبر انقلاب هم وقتی کتاب رو خواندند، از آن خوششان آمد. ایشان تقریظی کوتاه اما پرمغز بر کتاب نوشتند و گفتند: « این کتاب توانسته است چهره‌ئی نزدیک به واقع از امام خمینی ترسیم کند.» 
بعدش هم گفتند که خواندن این کتاب برای جوان‌ها خیلی سودمند است؛ یعنی خودِ حضرت آقا هم تأیید کردند که این کتاب به درد نسل امروز می‌خورد.

اینجا قضاوت با شماست

«روح‌الله» یک طور دعوت‌نامه است؛ دعوت به شناخت امام(ره). آن هم نه با شعار و تیتر؛ بلکه با زندگی واقعی، با جزئیاتی که در دلشان ایمان، شجاعت، درد، خنده و حتی دلتنگی هست. این کتاب، یک طور پنجره ا‌ست که می‌گوید: «بیا، خودت ببین، خودت قضاوت کن.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
X
آگهی تبلیغاتی